Mata souhlasí s názory, že fotbalisté jsou přeplácení

Fotbalisté jsou přeplácení a žijí v bublině. To není názor závistivých fanoušků, nýbrž hvězdy Manchesteru United Juana Maty. V rozhovoru pro španělský televizní pořad Salvados prohlásil, že on a další fotbalisté berou "nemravné" sumy peněz.

Mata: Pochopili jsme metody Van Gaala

Zatím vydařenou sezónu prožívá Manchester United. Red Devils se nachází jen dva body za městským rivalem ManCity a podle Juana Manuela Maty je to i tím, že hráči pochopili požadavky manažera Louise van Gaala...

Návratu do reprezentace se nevzdávám, prohlásil Mata

Juan Manuel Mata zažívá v Manchesteru United úspěšné období, přesto jen marně sní o návratu do španělské reprezentace, za kterou si naposledy zahrál na loňském mistrovství světa v Brazílii. Jak ale sám přiznává, návratu do národního týmu se 26letý záložník nevzdává...

Neuvěřitelný den, hodnotil dva góly a výhru nad Reds Mata

V Premier League se včera hrál tradičně ostře sledovaný zápas mezi Liverpoolem a Manchesterem United a radost z výsledku měl hostující tým. Red Devils si z Anfield Road odvezli důležitou výhru 2:1 a pojistili si umístění na pozicích zaručujících Ligu mistrů, hlavním hrdinou duelu byl autor dvou branek Juan Mata...

Herrera: Naším vzorem je Cantona

Nová posila Manchesteru United má jasno, jak by jeho noví spoluhráči rádi hráli. Vzorem pro Andera Herreru i zbytek týmu je prý francouzská legenda Eric Cantona. Někdejší hráč baskického Atlheticu navíc doufá, že se celý tým pod vedením nového manažera bude stále zlepšovat.

Mata potřebuje čas, míní Rooney

Ostře sledovaný příchod španělského talentu Juana Manuela Maty sice potěšil nového spoluhráče v dresu Red Devils, ale zkušený útočník zároveň soudí, že bude potřebovat čas k aklimatizaci. Poté by fanoušci United mohli vidět to nejlepší ze Španělova umění.

Mata je Chelsea vděčný, potřebuje však nastartovat kariéru

Jednoznačnou peckou zimního přestupního období je v Anglii přestup Juana Maty z Chelsea do Manchesteru United. Španělský záložník stál loňského mistra přes 37 milionů liber a je tak nejdražší posilou Red Devils v historii. Nové výzvy se nemůže dočkat, přesto fanoušky Blues ujistil, že na modrou pasáž své kariéry nikdy nezapomene.

Mata jde za rekordní částku z Chelsea do Manchesteru United

Španělský fotbalista Juan Mata přestoupil z Chelsea do Manchesteru United. Úřadující anglický mistr potvrdil, že za pětadvacetiletého záložníka zaplatil rekordní částku 37,1 milionu liber (asi 1,24 miliardy korun).

Lidový vypravěč Mourinho aneb je odchod Maty vážně tak náhlý?

V notně bouřlivé atmosféře opouští Chelsea Juan Mata, který zanedlouho podepíše smlouvu v Manchesteru United. Je jen málo fanoušků Blues, kteří se nad nenadálým odchodem dva roky jednoho z nejlepších hráčů ligy alespoň nepozastaví, z vícero důvodů. Ústřední postavou všech diskuzí je José Mourinho, který dal bez hnutí brvy transferu zelenou...

Mata míří za rekordní částku z Chelsea do Manchesteru United

Španělský fotbalista Juan Mata míří z Chelsea do Manchesteru United. Úřadující angličtí mistři za něj zaplatí 37 milionů liber (asi 1,24 miliardy korun), což je klubový rekord. Podle listu Daily Telegraph se už pětadvacetiletý tvůrce hry dohodl na podmínkách působení na Old Trafford.

Manchester United prý chystá rekordní částku za Matu z Chelsea

Španělský mistr světa a Evropy Juan Manuel Mata by mohl vyměnit Chelsea za Manchester United. Trápící se obhájce titulu by podle anglických médií mohl za pětadvacetiletého záložníka zaplatit až 37 milionů liber (asi 1,24 miliardy korun), což by byl klubový rekord.

Nemám důvod z Chelsea odcházet, hlásí Mata

Juan Mata byl podle četných spekulací na odchodu z Chelsea, na Stamford Bridge ale zůstal. Španělský záložník zdůraznil, že nemá důvod měnit dres. V Chelsea je podle svých slov naprosto spokojen a chce s ním vyhrát co nejvíc trofejí.

Hra bude stát na Matovi a Hazardovi, odtajňuje Mourinho

Chelsea uskutečnila v minulých dvou letních přestupových obdobích skvělé přestupy, z nichž však dva jasně ční nad zbytkem. Dva roky zpátky Blues posílil Juan Mata, před rokem pak Eden Hazard. Nyní může okolo těchto záložníků postavit svůj tým José Mourinho, který již s nimi má velké plány.

Manchester odmítl první nabídku Chelsea za Rooneyho

Chelsea neuspěla s první nabídkou za útočníka Manchesteru United Wayna Rooneyho. Anglický mistr odmítl podle BBC možnost, že by výměnou za sedmadvacetiletého hráče dostal 10 milionů liber (300 milionů korun) a záložníka Juana Matu, či obránce Davida Luize.

Bale je nejlepším hráčem roku v Anglii i podle novinářů

Záložník Tottenhamu Gareth Bale získal v Anglii ocenění pro nejlepšího fotbalistu roku i v hlasování novinářů. Třiadvacetiletý Velšan, jenž v závěru minulého týdne opanoval i anketu hráčské asociace PFA, dostal přednost před útočníkem Manchesteru United Robinem van Persiem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele