Návratu do reprezentace se nevzdávám, prohlásil Mata

31.03.2015, 19:46
Aktuality
Juan Manuel Mata zažívá v Manchesteru United úspěšné období, přesto jen marně sní o návratu do španělské reprezentace, za kterou si naposledy zahrál na loňském mistrovství světa v Brazílii. Jak ale sám přiznává, návratu do národního týmu se 26letý záložník nevzdává...

Bývalá opora Valencie během minulé sezóny vyměnila Chelsea, kde Mata nezapadal do plánů manažera Josého Mourinha, za Manchester United. A stejně jako jdou nahoru výkony Red Devils, zlepšuje se i Mata, jež naposledy dvěma góly rozhodl o výhře v Liverpoolu.

Ani to však ofenzivnímu hráči nepomohlo k návratu do národního týmu, kde se Mata naposledy objevil při neúspěšném tažení na MS 2014 v nic neřešícím zápase s Austrálií. "Snažím se dělat maximum pro to, abych se do reprezentace vrátil," prohlásil Mata.

Mata je pamětníkem nedávných úspěchů Španělska, se kterým dokázal vyhrát mistrovství světa 2010 i evropský šampionát o dva roky později. "Měl jsem obrovské štěstí, že jsem mohl být u toho, když jsme vyhráli mistrovství světa i evropský šampionát. Stále jsem však při chuti a mám obrovskou motivaci k dosažení dalších úspěchů," ujistil 34násobný reprezentant.

Autor: Jiří Vojík / clubcall.com

Komentáře (796)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele