Další články

Jindřišek proměnil penaltu a stal se nejstarším střelcem FORTUNA:LIGY

Kapitán Bohemians 1905 Josef Jindřišek ve 30. kole první ligy s Jabloncem proměnil penaltu a v 42 letech, dvou měsících a 16 dnech se stal nejstarším střelcem nejvyšší soutěže v samostatné historii. Dosavadní rekord držel jeho dnešní protihráč Tomáš Hübchsman, který se na začátku dubna trefil proti Slovácku ve věku 41 let a sedm měsíců.

Veselý o jubilantovi Jindřiškovi: Nehraje za zásluhy, nemá úlevy

Kapitán fotbalistů Bohemians 1905 Josef Jindřišek si v pátém kole první ligy v pražském derby na hřišti Sparty (1:1) jako 12. hráč v historii samostatné nejvyšší soutěže připsal 400. start. Trenér "Klokanů" Jaroslav Veselý na tom oceňuje především to, že jednačtyřicetiletý záložník nehraje za zásluhy, nýbrž proto, že si to opravdu zaslouží...

Kapitán Jindřišek prodloužil s Bohemians smlouvu o další rok

Kapitán Bohemians 1905 Josef Jindřišek bude i v příští sezoně působit v Ďolíčku. Jednačtyřicetiletý záložník a klubový rekordman v počtu ligových startů s "Klokany" prodloužil smlouvu o další rok do konce června 2023. Bohemians o tom informovali na svém facebookovém účtu.

Ještě možná budu kluky prohánět, nevyloučil Jindřišek

Jednačtyřicetiletý záložník Josef Jindřišek se po záchraně s fotbalisty Bohemians 1905 v první lize příští týden rozhodne o pokračování kariéry. Chuť přidat si další sezonu podle vlastních slov má a cítí, že na ligové tempo stále stačí. Myslí si, že Pražané se v nejvyšší soutěži udrželi zaslouženě.

Kdybychom na Slavii aspoň remizovali, je můj rekord hezčí, řekl Jindřišek

Josef Jindřišek z Bohemians 1905 ve vršovickém derby na hřišti Slavie překonal 295. ligovým startem klubové maximum legendárního Zdeňka Prokeše. Jednačtyřicetiletý záložník si rekordu váží, ale užil by si ho více, kdyby "Klokani" ve 22. kole nejvyšší soutěže získali aspoň bod. Tým z Ďolíčku v Edenu prohrál 0:1.

Jindřiškovi zkazila vyrovnaný rekord prohra a zvažuje pokračování

Josef Jindřišek dnes vyrovnal 294. ligovým startem v dresu Bohemians 1905 klubové maximum legendárního Zdeňka Prokeše, radost z milíku mu však zkazila prohra na hřišti Teplic 0:1. Čtyřicetiletý záložník ještě netuší, zda by v případě další nabídky pražského klubu pokračoval v kariéře, přál by si však, aby se "Klokani" letos vyhnuli bojům o záchranu. Bohemians klesli po čtvrté ligové prohře za sebou na 13. místo neúplné tabulky.

Jindřišek prodloužil s Bohemians, v týmu odehraje další rok

Záložník Josef Jindřišek opět prodloužil smlouvu s Bohemians 1905. Čtyřicetiletá ikona "Klokanů" se dnes dohodla s vedením pražského týmu na novém ročním kontraktu do 30. června 2022.

Jindřiška mrzelo, že při oslavě jubilea chyběli v hledišti diváci

Josef Jindřišek z Bohemians 1905 v den duelu 19. ligového kola s Olomoucí oslavil 40. narozeniny. Po bezbrankové remíze ho ale mrzelo, že u toho kvůli opatřením proti koronaviru nemohli být fanoušci. Během zápasu kapitán Pražanů na své jubileum nemyslel, v týdnu se ale několikrát probudil ze spaní v obavě, zda objednal dost jídla a pití pro spoluhráče do kabiny po utkání.

Bohemians prodloužili smlouvy s koučem Klusáčkem a Jindřiškem

Bohemians Praha 1905 prodloužili smlouvy s trenérem Luďkem Klusáčkem a kapitánem Josefem Jindřiškem. Kouč i devětatřicetiletý záložník se "Klokanům" upsali do konce června 2021. Vršovický celek o tom informoval na svých internetových stránkách.

Podle Jindřiška může absence diváků přinést překvapivé výsledky

Kapitán Bohemians 1905 Josef Jindřišek je jednoznačně pro dohrání ročníku, který v březnu přerušila pandemie koronaviru. Mrzí ho ale, že se po případném návratu bude hrát bez diváků. Podle devětatřicetiletého záložníka může absence fanoušků přinést vyrovnanější zápasy a překvapivé výsledky.

Necítím se jako spasitel, řekl kapitán Bohemians Jindřišek

V zachránce Bohemians 1905 se proměnil záložník Josef Jindřišek. Před týdnem rozhodl gólem o výhře 1:0 v Karviné a v posledním kole nadstavbové skupiny o záchranu s Opavou zařídil trefou ve čtvrté minutě nastavení remízu 1:1, která "Klokanům" na poslední chvíli zajistila záchranu a odvrátila baráž. Roli spasitele však osmatřicetiletý Jindřišek odmítl.

Kapitán Jindřišek prodloužil o další rok smlouvu v Bohemians

Josef Jindřišek bude i v příští sezoně působit v Bohemians 1905. Osmatřicetiletý kapitán vršovického týmu prodloužil s vedením "Klokanů" o další rok smlouvu, která mu měla vypršet letos v létě.

Jindřišek chyběl na natáčení gólové oslavy, tak ji ukázal naživo

Když každý z hráčů Bohemians 1905 ve čtvrtek natáčel svou oslavu vstřelené branky na sociální sítě "Klokanů", kapitán Josef Jindřišek jako jediný chyběl a prohlásil, že gólovou radost uvidí diváci v originále při zápase úvodního ligového kola proti Slovácku. Sedmatřicetiletý záložník slib splnil a povedeným volejem, které speciálně trénuje, ukončil své téměř tříleté čekání na soutěžní trefu. Pražany vedoucí brankou nasměroval k výhře 2:1.

Kapitán Jindřišek prodloužil o další rok smlouvu v Bohemians

Josef Jindřišek bude i v příští sezoně působit v Bohemians 1905. Sedmatřicetiletý kapitán vršovického týmu prodloužil s vedením "Klokanů" o další rok smlouvu, která mu měla vypršet letos v létě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele