Panenka by to asi dal, já bohužel ne, podotkl s úsměvem Jindřišek

Záložník Josef Jindřišek v 81. minutě už skoro zvedal ruce nad hlavu, liberecký brankář Ondřej Kolář ale stihl jeho střelu z přímého kopu vyrazit na roh. Zkušený středopolař "Klokanů" tak musel vzít se spoluhráči v pátečním utkání 15. ligového kola zavděk bezbrankovou remízou, po které tým z Ďolíčku protáhl neporazitelnost v nejvyšší soutěži na šest utkání.

Šestatřicetiletý Jindřišek prodloužil smlouvu s Bohemians 1905

Zkušený záložník Josef Jindřišek bude i v příští sezoně působit v Bohemians 1905. Šestatřicetiletý hráč s pražským klubem prodloužil končící smlouvu o další rok.

Jindřišek s Čížkem prodloužili smlouvy s Bohemians 1905

Josef Jindřišek a Tomáš Čížek zůstanou v Bohemians 1905. Oba zkušení záložníci se s pražským klubem domluvili na ročním prodloužení končících smluv.

Jindřišek má únavovou zlomeninu a asi pro něj skončila sezona

Pro kapitána Bohemians 1905 Josefa Jindřiška pravděpodobně skončila sezona. Vyšetření pětatřicetiletého záložníka odhalilo únavovou zlomeninu zánártní kůstky a jenom pět týdnů bude nosit sádru.

Jindřišek s Příbramí nemohl na penaltu, ale pak stejně rozhodl

Kapitánovi Bohemians 1905 Josefu Jindřiškovi proti Příbrami zakázali kopat penaltu, ze které jeho náhradník Marek Jarolím neuspěl. Nečekaná "křivda" ale zkušeného záložníka nerozhodila, protože o dvacet minut později se stejně trefil ze hry a v domácím zápase 19. kola pomohl Pražanům k výhře 3:1.

Jindřiškovi se daří střelecky, ale mrzí ho gól do vlastní sítě

Kapitán Bohemians Praha 1905 Josef Jindřišek prožívá střelecky nejvydařenější období své dlouhé kariéry, což potvrdil i na hřišti Plzně. V zápase 15. ligového kola se trefil dokonce dvakrát, ovšem jednou do vlastní branky. Třiatřicetiletého záložníka to mrzelo o to víc, že šlo o rozdílový gól při prohře 1:2.

Jindřišek opět potvrdil roli spolehlivého penaltového exekutora

Kapitán Bohemians 1905 Josef Jindřišek znovu potvrdil, že je mimořádně spolehlivým penaltovým exekutorem. V dnešním zápase desátého ligového kola s Českými Budějovicemi proměnil i svůj třetí pokutový kop v této sezoně nejvyšší soutěže a v Ďolíčku přispěl k vítězství 3:0.

Jindřišek: Proti Slavii jsme šli za vítězstvím od první minuty

Podle kapitána Bohemians 1905 Josefa Jindřiška šli "klokani" ve vršovickém derby proti Slavii (2:0) od první minuty za vítězstvím a věděli, že je jen otázka času, kdy se jim podaří skórovat. Zkušený záložník označil za klíčový moment zápasu osmého kola úvodní gól, který vstřelil v 60. minutě z penalty.

Jindřišek prodloužil smlouvu

Kapitán Bohemians 1905 Josef Jindřišek prodloužil s pražským klubem smlouvu o dva roky. Třiatřicetiletý záložník je tak nyní v Ďolíčku vázán do 30. června 2016.

Jindřiška mrzelo, že přerušení pomohlo Brnu ustát tlak Bohemians

Kapitána Bohemians 1905 Josefa Jindřiška mrzelo, že utkání s Brnem bylo v druhém poločase přerušeno kvůli výtržnostem fanoušků. Chvíli předtím totiž zkušený záložník vyrovnal z penalty a nečekaná - zhruba desetiminutová - pauza prý Zbrojovce pomohla ustát závěrečný tlak domácích.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele