Další články

Vzpoura z východu: 1. kolo MS v kostce

Druhá várka zápasů základních skupin už je v polovině, ohlédněme se přesto krátce za tím, co se událo během prvních šestnácti zápasů. Turnajová kostka je zpátky, opět s ideální sestavou, nejkrásnějšími góly, výběrem ze statistik a tím nejzajímavějším, co proletělo sociálními sítěmi.

TOP 10 nejlepších stoperů světa podle Eurofotbalu

Nizozemský buldozer Virgil Van Dijk, nebo nestárnoucí kontroverzní Sergio Ramos? Nebo někdo úplně jiný? Který báječný zadák je podle redaktorů serveru Eurofotbal.cz nejlepším středním obráncem planety a kterých devět statečných ho v našem hodnocení doplní?

Atlético dnes vyhrálo, přišlo ale o Fernándeze s Giménezem

Za nepříjemných okolností se rodila dnešní výhra Atlétika nad Deportivem La Coruňa. Madridský klub sice v závěru zápasu díky Griezmannovi urval důležité tři body, ještě v první půli ale přišel o stopera Josého Giméneze a záložníka Augusta Fernándeze. U toho druhého jmenovaného se pak jedná o vážné zranění...

Giménez hraje v Atléticu minimálně, je ale součástí prvního týmu

Především trpělivý musí být José María Giménez. Mladý uruguayský obránce na letošním světovém šampionátu spolehlivě zaskočil za zkušeného a tehdy zraněného Diega Lugana, v Atléticu Madrid ovšem na své šance musí čekat a na trávník se dostává sporadicky. Přesto je s vývojem působení u španělského mistra spokojen...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele