Atlético dnes vyhrálo, přišlo ale o Fernándeze s Giménezem

25.09.2016, 20:11
Aktuality
Za nepříjemných okolností se rodila dnešní výhra Atlétika nad Deportivem La Coruňa. Madridský klub sice v závěru zápasu díky Griezmannovi urval důležité tři body, ještě v první půli ale přišel o stopera Josého Giméneze a záložníka Augusta Fernándeze. U toho druhého jmenovaného se pak jedná o vážné zranění...

Argentinec Augusto Fernández si z dnešního klání odbyl všehovšudy 18 minut, po jejichž uplynutí byl na nosítkách odnášen ze hřiště s podezřením na přetržený přední zkřížený vaz. Tyto černé obavy následně klub na svém webu potvrdil, takže třicetiletého fotbalistu v úterý čeká operace a následně až sedmiměsíční pobyt na marodce.

Pro středopolaře, kterého na place nahradil neméně zkušený Gabi, se nejedná o první úraz kolena za poslední dobu: jen krátce poté, co se k madridskému klubu připojil, Fernándeze zkraje tohoto kalendářního roku skolily problémy s druhým kolenem, kde si jen lehce pošramotil vazy a nuceně odpočíval po šest týdnů.

Augusto Fernández přitom není jediným Jihoameričanem, který si z dnešního duelu s Deportivem odnesl nemalý šrám. Doktoři si ještě budou muset posvítit na třísla obránce Josého Giméneze, který střídal ve 36. minutě.

Madridský celek prozatím akorát nekonkrétně uvedl, že se uruguayský stoper potýká se svalovými obtíží v pravé noze, a počáteční spekulace hovoří o zhruba dvou- až třítýdenní absenci.

Autor: Tomáš Daníček / en.as.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele