Další články

Redknapp: Hráči v QPR berou moc peněz

Manažer Queen's Parku Harry Redknapp se nebojí střílet do vlastních řad. Zkušenému koučovi se nelíbí platy mnoha jeho hráčů, které jsou podle Redknappa příliš vysoké. Velkou publicitu měl v posledních dnech případ Josého Bosingwy, který odmítl roli náhradníka.

José Bosingwa si našel zaměstnavatele, upsal se QPR

Queens Park Rangers na svých stránkách potvrdili přestup obránce José Bosingwy. Ten přichází z Chelsea zadarmo poté, co jej klub uvolnil a umožnil tak jednat o přestupu se statutem volného hráče. 29letý Portugalec se svému novému zaměstnavateli upsal na tři roky a stal je již osmou letní posilou Marka Hughese.

Chelsea opouští křídelník Kalou i obránce Bosingwa

Chelsea opouští křídelník Salomon Kalou z Pobřeží Slonoviny a portugalský krajní obránce José Bosingwa. Oběma spoluhráčům brankáře Petra Čecha vypršela v londýnském týmu smlouva a hledají si nové angažmá.

Bento: Carvalho a Bosingwa ať na Euro zapomenou

Portugalsko uspělo v baráži o postup na Euro 2012 a zajistilo si na úkor Bosny a Hercegoviny účast na závěrečném turnaji. V Polsku a na Ukrajině si určitě nezahrají zkušení obránci Ricardo Carvalho a José Bosingwa, které trenér Paulo Bento nehodlá vzít na milost.

Lampard je konečně fit. Proti Liverpoolu nastoupí, věří Ancelotti

Už je to více než dva měsíce, kdy naposledy Frank Lampard nastoupil v dresu Chelsea. Nyní to konečně vypadá, že by se tvůrce hry Blues mohl na trávník vrátit. A zrovna na utkání proti Liverpoolu. 32letý záložník chyběl od srpnového utkání se Stoke City, po němž podstoupil operaci třísel a vynechal 11 zápasů svého týmu.

Bosingwu čeká další operace. Přijde o MS

Chelsea potvrdila, že Jose Bosingwa musí na další operaci se zraněným kolenem. Pro portugalského obránce to znamená, že mu skončila letošní sezóna. Londýnskému klubu nepomůže v náročných bojích v Premier League, FA Cupu či Lize mistrů, stejně tak bude chybět na mistrovství světa.

Bosingwa si po operaci kolena tři měsíce nezahraje

Obránce Chelsea José Bosingwa si tři měsíce nezahraje. Sedmadvacetiletého fotbalistu vyřadí ze hry artroskopická operace kolena, které se dnes podle agentury AP podrobil.

Bayern se stále nevzdal naděje na získání Bosingwy

Mnichovský Bayern již před několika týdny ukončil svoji aktivitu na hráčském trhu, nyní by však přece jen rád získal ještě jednu posilu. Stejně jako zhruba před dvěma měsíci se v souvislosti s bavorským velkoklubem skloňuje jméno Josého Bowingwy z Chelsea, která by se měla Bayernu ozvat...

Odvolací komise snížila Drogbovi a Bosingwovi trest

Odvolací komise fotbalové federace UEFA dnes snížila trest fotbalistům Chelsea Didieru Drogbovi a Josému Bosingwovi o jeden zápas. Oba hráči se provinili při semifinálové odvetě Ligy mistrů proti Barceloně a za své nevhodné chování budou pykat v dalším ročníku evropských pohárů.

Drogba dostal za výbuch zlosti trest na čtyři zápasy

Útočník Chelsea Didier Drogba byl potrestán zákazem startu ve čtyřech zápasech evropských pohárů kvůli svému rozhořčenému výstupu po semifinále Ligy mistrů, v němž jeho tým vypadl s Barcelonou. Na další dvě utkání dnes dostal reprezentant Pobřeží slonoviny podmínku, která poběží dva roky.

Bayern potvrdil zájem o Bosingwu

Bayern Mnichov se na letním přestupovém trhu činí a ještě se svou aktivitou neskončil. Generální manažer nejslavnějšího německého týmu Uli Hoeness potvrdil, že další posilou by mohl být obránce Chelsea Jose Bosingwa.

Pranjič další posilou Bayernu, přijde i Bosingwa?

Mnichovský velkoklub pořádně zbrojí na další sezónu, další posilou bude Danijel Pranjič z nizozemského Heerenveenu. Chorvatský reprezentant je první posilou, která přichází na přání nového kouče Louise van Gaala.

Scolari doufá, že Lampard nedostane trest

Manažerovi Chelsea Luizi Felipe Scolarimu se podle očekávání nelíbila červená karta, kterou v utkání v Liverpoolu udělil rozhodčí Mike Riley záložníku Franku Lampardovi. Scolari doufá, že Riley po shlédnutí opakovaného záznamu změní názor a FA Lamparda nepotrestá. Dále přiznal, že by pochopil vyloučení pro José Bosingwu, který zcela nesmyslně prošlápl záda Benayounovi.

Jsem tu, abych vyhrával trofeje, hlásí Bosingwa

První velkou letní posilou londýnské Chelsea je definitivně obránce Porta José Bosingwa. Portugalský obránce podepsal v novém působišti smlouvu na tři roky, Porto dostane za jeho přestup částku vyšší než dvacet milionů eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele