Další články

Henderson se v zimě do Evropy zřejmě nevrátí, Al Ettifaq ho nehodlá uvolnit

Z Evropy do Saúdské Arábie během minulého roku zamířila řada známých hráčů a jména několika z nich jsou již nyní skloňována v souvislosti s návratem na starý kontinent. Jedním z nich je Jordan Henderson.

Benzema si neplní povinnosti, vynechává tréninky. Skončí zkušený forvard v Al-Ittihadu?

Peníze ti štěstí nepřinesou, praví jedno lidové přísloví. Karim Benzema s velkou pompézností přestupoval do saúdskoarabské nejvyšší soutěže během léta, jenže angažmá v Al-Ittihadu ve finále nemusí mít dlouhého trvání. Francouzský útočník se totiž dle španělského sportovního deníku Marca nedostavil na přípravný kemp, a byl tedy vynechán z dění pro turné v Dubaji.

Tři posily pro Al-Ettifaq, kromě Hendersona míří do Saúdské Arábie i Hendry s Dembélém

Jordan Henderson přestoupil z Liverpoolu do klubu Al-Ettifaq, který za něj podle médií zaplatí až 13 milionů liber (365 milionů korun). Oba kluby dnes transfer oficiálně potvrdily. Britský tisk uvádí, že třiatřicetiletý záložník bude v Saúdské Arábii vydělávat zhruba 700.000 liber (19,6 milionu korun) týdně.

Henderson se rozloučil s fanoušky, Liverpool opouští do 12 letech

Liverpoolský kapitán Jordan Henderson se ve videu na sociálních sítích rozloučil s fanoušky a potvrdil, že klub po dvanácti letech opouští. Očekává se, že třiatřicetiletý anglický záložník odejde do saúdskoarabského týmu Al-Ettifaq, který za něj podle médií zaplatí 13 milionů liber (365 milionů korun).

Mahrez a Henderson odcházejí z anglické ligy do Saúdské Arábie

Lukrativní nabídka ze Saúdské Arábie zlákala další dvě hvězdy. Alžírský útočník Riyad Mahrez přestoupí podle BBC za 30 milionů liber (826 milionů korun) z Manchesteru City do Al Ahli. Anglický záložník Jordan Henderson má namířeno z Liverpoolu do Al Ettifaqu, který za něj zaplatí 12 milionů liber (330 milionů korun) plus bonusy.

Hurikán v Manchesteru a Alissonův výkop: 26. kolo Premier League v kostce

Reklamu na fotbal sledovali v sobotu fanoušci na Etihad Stadium, kde vedoucí Manchester City prohrál po infarktovém průběhu s Tottenhamem 2:3. Do hlavní role se obsadil Harry Kane, který dvakrát skóroval. Vítěznou trefou v páté minutě nastaveného času navíc razantně umlčel řadu ostrovních kritiků a měl lví podíl na zastavení třízápasové série porážek Spurs.

Řeka Mersey se zbarvila do ruda: 14. kolo Premier League v kostce

Nůžky se rozevírají. Po čtrnáctém kole nejsledovanější fotbalové soutěže světa se zdá být ještě jasnější, že o titul si to rozdají tři týmy. A zatímco Chelsea ve Watfordu i Manchester City na hřišti Aston Villy o výhru bojovaly do poslední minuty, Liverpool v Merseyside derby svého městského soka suverénně rozdrtil.

Liverpool prodloužil smlouvu i s kapitánem Hendersonem

Jordan Henderson předčasně prodloužil kontrakt s Liverpoolem. Kapitán a nejdéle sloužící hráč kádru manažera Jürgena Kloppa podepsal novou smlouvu do roku 2025...

Představení účastníků Eura 2020 - Anglie

José Mourinho se před pár dny nechal slyšet, že trénovat Anglii je spolu s koučováním Brazílie ta nejtěžší reprezentační práce ze všech. Je pravda, že na lavičce Albionu se před současným koučem Garethem Southgatem vystřídala četná řádka jmen, z nichž část rozhodně nedosahovala velikosti této výzvy. Nic to ale nemění na tom, že Three Lions na velkých turnajích zkrátka něco svazuje.

Kapitán Liverpoolu Henderson poděkoval fanouškům, že pomohli ke krachu superligy

Kapitán Liverpoolu Jordan Henderson poděkoval fanouškům, že mohutnou vlnou protestů přispěli k neúspěchu superligy. Příznivci podle něj ukázali, že majitelé klubů je v budoucnu nemůžou přehlížet.

Kapitán Liverpoolu Henderson je po operaci třísel

Kapitán FC Liverpool Jordan Henderson se podrobil operaci třísel a bude několik týdnů mimo hru. Anglický klub to dnes oznámil na svém webu, přesnou dobu léčení neuvedl. S Hendersonovým návratem nicméně počítá až po březnové reprezentační přestávce, takže hráč přijde i o odvetu osmifinále Ligy mistrů s Lipskem.

Premier League v kostce: 37. kolo

Liverpool se dočkal. Po třiceti letech pozvedli fotbalisté od řeky Mersey nad hlavu ten nejcennější pohár, o kterém na ostrovech vědí. Pro mnohé je svatým grálem Liga mistrů, ale nikdo neví lépe než právě Reds, že titul v Premier League je možná ještě víc. No a možná ještě lépe než zlato chutná záchrana na poslední chvíli. O ní se teď budou rvát Aston Villa, Watford a Bournemouth.

Nejlepším fotbalistou sezony v Anglii je Henderson z Liverpoolu

Kapitán mistrovského Liverpoolu Jordan Henderson byl vyhlášen nejlepším hráčem končící sezony anglické ligy. Třicetiletý záložník vyhrál prestižní novinářskou anketu organizovanou od roku 1948 poprvé v kariéře.

Liverpool dohraje sezonu bez zraněného kapitána Hendersona

Liverpool dohraje mistrovskou sezonu bez kapitána Jordana Hendersona. Třicetiletý záložník si ve středečním utkání na hřišti Brightonu zranil koleno a ve zbývajících čtyřech kolech se už na trávníku neobjeví. Podle manažera Jürgena Kloppa je však dobrou zprávou, že Henderson nemusí na operaci a po skončení sezony bude moci pozvednout pohár pro vítěze anglické ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele