Další články

Mladá Boleslav prodloužila smlouvu se Skalákem, klubu se upsal do června 2023

Záložník Jiří Skalák bude i nadále hrát za Mladou Boleslav. Sedmý celek uplynulého ročníku první ligy dnes na svém webu uvedl, že s bývalým reprezentantem prodloužil smlouvu do konce června 2023.

Skaláka těšil možná první gól hlavou v kariéře, bod proti Pardubicím bral

Spokojený alespoň s bodem za remízu 1:1 s Pardubicemi, k němuž pomohl vstřelenou brankou, byl po utkání 3. ligového kola Jiří Skalák z Mladé Boleslavi. Bývalý křídelník anglického Brightonu či Millwallu přišel na hřiště za nepříznivého stavu coby střídající hráč v 63. minutě a po necelé čtvrthodině zakončil týmovou souhru pohotovou hlavičkou. Podle svých slov vstřelil nejspíš první gól hlavou v kariéře.

Záložník Skalák se po pěti letech vrátil do Mladé Boleslavi

Záložník Jiří Skalák se vrátil do Mladé Boleslavi, za kterou hrál už v letech 2014 až 2016. Sedmnáctinásobný český reprezentant předčasně ukončil smlouvu s druholigovým anglickým Millwallem a se Středočechy podepsal kontrakt na rok a půl. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Skalák by se podle iSport.cz mohl vrátit do Mladé Boleslavi

Jiří Skalák by se podle serveru iSport.cz mohl po pěti letech vrátit do Mladé Boleslavi. Osmadvacetiletý bývalý reprezentační záložník či útočník má zpět do středočeského klubu zamířit z anglického druholigového Millwallu, za který v poslední době prakticky nenastupuje.

Češi v zahraničí: To je kanonáda. Krásné góly dali Schick i Pekhart. Stříleli i další

Jakub Jankto pomohl k vítězství Sampdorie brankou i asistencí. Parádním gólem do sítě Bayernu se blýskl Patrik Schick z Leverkusenu. Tomáš Pekhart je nejlepším střelcem polské ligy, ale tentokrát jeho povedená trefa do sítě Mielce Legii Varšava nepomohla. Ani branka Milana Škody nestačila Rizesporu k bodům v Trabzonu. V Rumunsku se trefil obránce Ondřej Bačo, na Kypru zase Tomáš Wágner.

Češi v zahraničí: Další góly Pekharta a Chorého. Prosadil se také Vaněček

Českým útočníkům se uplynulý víkend povedl. Tomáš Pekhart skóroval za Legii Varšava, i když to nakonec k vítězství nestačilo. Lépe na tom byl Tomáš Chorý z belgického Waregemu, jehož branka pomohla k výhře nad Gentem. David Vaněček zase brankou v nastaveném čase rozhodl o vítězství Puskás Akademie na půdě Honvédu Budapešť.

Češi v zahraničí: Schick dal gól za Lipsko. Bartl pomohl porazit Piast, trefil se i Škoda

Střelecky vydařený víkend mají za sebou čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích. Patrik Schick skóroval v dresu bundesligového Lipska, v Turecku se zase zadařilo Milanu Škodovi v barvách Rizesporu. K vítězství svého Rakówa Czestochowa nad Piastem Gliwice pomohl krásnou brankou Daniel Bartl. V Polsku dal gól i Michal Papadopulos. V Maďarsku se trefil David Vaněček a v zámořské Major League Soccer hned v úvodním zápase Zdeněk Ondrášek.

Češi v zahraničí: Schick podtrhl povedený konec podzimu gólem

Patrik Schick završil povedený závěr podzimu v Lipsku a rozhodl svou trefou o vítězství svého týmu nad Augsburgem 3:1. V polské lize se trefil také Daniel Bartl, jenž přidal i asistenci a podílel se na vítězství nováčka z Czestochové na půdě Lechie Gdaňsk.

Češi v zahraničí: Čelůstka skóroval, Schick přidal asistenci

Pouze Ondřej Čelůstka dokázal z českých fotbalistů působících v zahraničních soutěžích o víkendu skórovat, nepočítáme-li tedy vlastní branku Stefana Simiče z chorvatského Hajduku Split. Opora zadních řad české reprezentace zacílila přesně v barvách Antalyasporu proti bývalému zaměstnavateli Trabzonsporu. Zadařilo se i Patriku Schickovi, který si v dresu Lipska připsal asistenci.

Češi v zahraničí: Poprvé v Polsku skóroval Jablonský, Necid se blýskl dvěma brankami

Střelecky se dařilo českým fotbalistům v Nizozemsku. Dvěma brankami v dresu nizozemského Den Haagu se blýskl útočník Tomáš Necid. V pátek se trefil také záložník Richard Sedláček z rezervy Alkmaaru. Skóroval i Filip Twardzik ze slovenského Ružomberku, David Vaněček v Maďarsku a v pondělní dohrávce také první branku v polské lize vstřelil obránce David Jablonský. Naopak do vlastní sítě zamířil v bundeslize obránce Hoffenheimu Pavel Kadeřábek.

Češi v zahraničí: Skóroval Kadeřábek, Štěch slavil postup

Obránce Pavel Kadeřábek z německého Hoffenheimu se trefil do sítě Borussie Mönchengladbach. Gól dal za rezervu Ajaxu také záložník Václav Černý. V Anglii neúspěšně bojoval o postupové play-off do Premier League Tomáš Kalas s Bristolem, naopak postup do druhé ligy slavil brankář Marek Štěch s Lutonem.

Skalák by se mohl vrátit z Anglie do Mladé Boleslavi

Mladou Boleslav by mohl posílit záložník Jiří Skalák. Trenér Jozef Weber potvrdil, že středočeský klub jedná o návratu svého bývalého hráče s anglickým druholigovým Millwallem, kam český reprezentant v létě přestoupil.

Češi v zahraničí: Hladký má za sebou debut, Vaněček kritiku

Brankář Václav Hladký se v minulém týdnu poprvé představil ve skotské lize po přestupu do St. Mirrenu. Tamní Premiership si zahrál premiérově i David Vaněček, který ale schytal za výkon pořádně ostrou kritiku od trenéra Hearts. Ve Španělsku vychytal čisté konto Tomáš Vaclík. To Petr Čech v Anglii i Tomáš Koubek ve Francii dostali od hvězdných soupeřů pořádně zabrat.

Češi v zahraničí: Kadeřábek asistoval, Kaša na Slovensku mírnil debakl

O víkendu čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích dvakrát nezářili. Gól si připsal pouze obránce Filip Kaša za slovenskou Žilinu, jeho tým ale vysoko prohrál se Slovanem. Důležitou asistenci zapsal Pavel Kadeřábek z bundesligového Hoffenheimu. Brankář Zlámal ve Skotsku zase vychytal jubilejní desátou nulu v dresu Hearts...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele