Skaláka první nominace těší, ale v reprezentaci se chce udržet

Záložník Jiří Skalák vnímá premiérovou pozvánku do národního týmu jako ocenění své práce v Mladé Boleslavi i jako velkou motivaci. Třiadvacetiletý fotbalista se totiž chce v české reprezentaci udržet natrvalo a nebýt jenom náhradníkem do počtu.

Vrba na kvalifikaci nominoval i nováčky Pavelku se Skalákem

Trenér českých fotbalistů Pavel Vrba povolal na zářijové zápasy kvalifikace mistrovství Evropy s Kazachstánem a v Lotyšsku i nováčky Davida Pavelku a Jiřího Skaláka. Bez reprezentačního startu je také třetí gólman Tomáš Koubek. V základní 21členné nominaci chybí zraněný kapitán Tomáš Rosický, další dva hráči budou dodatečně nominovaní v pátek...

Skalák je připraven, zřejmě ale kvůli povrchu začne na lavičce

Když před týdnem Jiří Skalák sledoval porážku svých spoluhráčů z Mladé Boleslavi 1:2 v úvodním duelu 2. předkola Evropské ligy se Strömsgodsetem, tak na tribuně trpěl. Tentokrát už je připraven týmu v Norsku pomoci, ale zřejmě jen z lavičky a v případě, že ho bude v honbě za obratem potřeba. Hraje se totiž na umělé trávě a byl by proto velký risk výrazněji zatěžovat jeho nedávno operované koleno.

Mladé Boleslavi budou proti Strömsgodsetu chybět Baroš i Skalák

Bez dvou důležitých hráčů si budou muset Mladoboleslavští poradit při čtvrtečním vstupu do 2. předkola Evropské ligy s norským Strömsgodsetem. Trenér Karel Jarolím nebude mít k dispozici reprezentanta do 21 let Jiřího Skaláka ani největší letní posilu Milana Baroše. Oba by však už mohli stihnout odvetu v Norsku.

Skalák doléčil koleno a na ME se možná představí v útoku

Záložníkovi Jiřímu Skalákovi už nic nebrání ve startu na domácím mistrovství Evropy hráčů do 21 let. Třiadvacetiletý ofenzivní hráč doléčil operované koleno a je jedním z adeptů na místo útočníka, které je pro trenéra Jakuba Dovalila posledním otazníkem v sestavě.

Skalák dal Zbrojovku Brno kvůli dluhu k arbitráži

Útočník Jiří Skalák dal Zbrojovku Brno kvůli nespecifikované dlužné částce k arbitráži. V Brně působil v sezoně 2013/14 na hostování ze Sparty Praha. Třiadvacetiletý Skalák momentálně hraje v Mladé Boleslavi a měl by patřit k oporám české reprezentace na nadcházejícím mistrovství Evropy hráčů do 21 let.

Skalák léčí koleno a start na ME vidí na 70 procent

Záložník Jiří Skalák sice stále ještě léčí operované koleno, přesto odletěl s reprezentací do 21 let do Rakouska na soustředění před mistrovstvím Evropy. Třiadvacetiletý hráč Mladé Boleslavi je přesvědčen, že šampionát, který v České republice odstartuje zhruba za dva týdny, stihne.

Skalák je po operaci kolena a může přijít o ME jednadvacítek

Záložník Mladé Boleslavi Jiří Skalák ve středu absolvoval artroskopickou operaci kolena, zmešká závěrečná dvě ligová kola a ohrožený je také jeho start na červnovém domácí mistrovství Evropy do 21 let.

Skalák změnil hostování v Mladé Boleslavi v přestup

Reprezentant do 21 let Jiří Skalák se stal definitivně hráčem Mladé Boleslavi, kde dosud jen hostoval ze Sparty. Středočeši uplatnili opci a dnes dotáhli jeho přestup z Letné.

Skalák, Holek a Kolář kandidují na hráče měsíce

Na cenu pro nejlepšího hráče měsíce v Synot lize podruhé na jaře kandiduje plzeňský záložník Daniel Kolář. Za březen se s ním o ocenění ligové asociace LFA ucházejí také mladoboleslavský Jiří Skalák a Mario Holek ze Sparty. Kandidáty na ocenění pro trenéra jsou Luděk Klusáček z Jihlavy, Václav Kotal z Brna a Karel Jarolím z Mladé Boleslavi.

Skalák byl rád, že dvěma góly napravil zahozenou šanci z Příbrami

Jiří Skalák prožil nejvydařenější ligový zápas v kariéře. Dvaadvacetiletý ofenzivní hráč poprvé v životě vstřelil v jednom utkání nejvyšší soutěže dva góly a zařídil Mladé Boleslavi dnešní výhru 4:1 nad Českými Budějovicemi. Zároveň svým spoluhráčům splatil dluh z minulého utkání v Příbrami.

Sparta získala z Mladé Boleslavi důrazného útočníka Nešpora

Sparta získala do útoku posilu v podobě Martina Nešpora z Mladé Boleslavi. Důrazný útočník podepsal na Letné smlouvu na tři roky. Opačným směrem jde na hostování s opcí Jiří Skalák, který v uplynulé sezoně hostoval v Brně.

Mladík Skalák jde ze Sparty na hostování do Brna

Pražskou Spartu opouští ofenzivní univerzál Jiří Skalák, který stráví zbytek letošní sezony na hostování v Brně. Oba kluby o tom informovaly na svých webových stránkách. Jednadvacetiletý hráč by tak Zbrojovce mohl pomoci už v pondělním ligovém utkání v Ostravě.

Skaláka premiéra potěšila

Dvacetiletý útočník Jiří Skalák odehrál navzdory bezbrankové remíze v novém působišti Slovácku vydařené utkání. Proti Dukle hýřil pohybem i rychlostí a potvrdil fotbalový talent. Do Uherského Hradiště zamířil na hostování v zimní přestávce z pražské Sparty. Po dohodě obou klubů v prvním jarním kole nenastoupil, o to více byl nažhavený na dnešní ligový zápas.

Slovácko získá ze Sparty mladého Skaláka

Slovácko posílí dvacetiletý útočník Jiří Skalák ze Sparty Praha, který se už v novém působišti zapojil do přípravy. Skalák je v reprezentační jednadvacítce a ve sbírce úspěchů má stříbrnou medaili z předloňského mistrovství Evropy do 19 let.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele