Další články

Řehák dostal za hrubou urážku Mosquery dvouzápasový trest a pokutu 40 tisíc

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace udělila asistentovi trenéra Slavie Pavlu Řehákovi trest na dvě soutěžní utkání za to, že při říjnovém zápasu 13. ligového kola hrubě urazil plzeňského záložníka Jhona Mosqueru. Spolupracovník hlavního kouče Pražanů Jindřicha Trpišovského zároveň musí zaplatit pokutu 50 tisíc korun. Trest nabyde právní moci až za týden, Řehák se do té doby může proti verdiktu odvolat.

Slávistický asistent Řehák odmítl, že by rasisticky urazil plzeňského Mosqueru

Asistent trenéra pražské Slavie Pavel Řehák důrazně odmítl, že by rasisticky urazil plzeňského hráče Jhona Mosqueru v nedělním vyhroceném šlágru 13. kola první ligy. Osmapadesátiletý kouč je podle svého vyjádření na klubovém webu připraven se proti takovému nařčení bránit soudně.

Mosquera nařkl asistenta Slavie Řeháka z rasismu, Plzeňští se za hráče postavili

Plzeňský Jhon Mosquera po nedělním utkání 13. kola první ligy na Slavii na sociální síti obvinil asistenta trenéra Pražanů Pavla Řeháka z rasismu. Západočeský klub se za hráče postavil a požádal červenobílé o prošetření incidentu. Plzeňští se zároveň ohradili proti údajně extrémně vulgárnímu chování některých členů slávistického realizačního týmu. Pražané se zatím oficiálně nevyjádřili.

První letní posilou Plzně je záložník Mosquera

Plzeň jako první letní posilu přivedla kolumbijského záložníka Jhona Mosqueru. Po vypršení smlouvy v Liberci podepsal s Viktorií dvouletý kontrakt. Západočeši o tom informovali na svém webu.

Mosquera dostal třízápasový trest, Ostrava zaplatí 60 tisíc korun

Liberecký Jhon Mosquera dostal od disciplinární komise FAČR trest na tři soutěžní utkání za fyzické napadení soupeře po svém vyloučení v dohrávce 9. kola první ligy v Ostravě. Baník za rasistické urážky kolumbijského záložníka tmavé pleti, kterých se dopustil již identifikovaný muž na stadionu, zaplatí pokutu 60 tisíc korun.

Policie obvinila muže, který rasisticky urážel Mosqueru

Ostravská policie obvinila šestačtyřicetiletého muže, který minulý týden při ligovém zápase Baníku Ostrava se Slovanem rasisticky urážel libereckého fotbalistu Jhona Mosqueru. ČTK to dnes řekla mluvčí moravskoslezské policie Eva Michalíková. Muže už dříve potrestal i samotný klub, který mu na dva roky zakázal vstup na stadion Baníku.

Muž, jenž urážel Mosqueru, nesmí dva roky na stadion Baníku

Baník Ostrava oznámil, že již zná totožnost muže, který ve středečním ligovém utkání rasisticky urážel libereckého fotbalistu Jhona Mosqueru. Na dva roky mu zakázal vstup na stadion. Muž se podle prohlášení Baníku omluvil klubu a telefonicky i Mosquerovi. O koho jde, ostravský celek neuvedl.

Rasismus v Ostravě řeší disciplinárka

Ligová fotbalová asociace (LFA) odsoudila rasistické projevy vůči záložníkovi Liberce Jhonu Mosquerovi v závěru středeční dohrávky 9. ligového kola v Ostravě. Třicetiletý kolumbijský hráč tmavé pleti čelil urážkám zpoza hřiště poté, co v nastavení opouštěl trávník po červené kartě. Případem se bude už dnes zabývat disciplinární komise.

Mosquera bude po konci smlouvy s Bohemians 1905 hrát za Liberec

Liberec posílil kolumbijský záložník Jhon Mosquera. Třicetiletý fotbalista přišel do severočeského celku jako volný hráč po konci smlouvy s Bohemians 1905, za které v minulém ročníku nejvyšší soutěže odehrál deset zápasů a dal tři branky. Slovan příchod oznámil na svém webu.

Mosquera se po třech a půl letech vrací do Bohemians 1905

Jhon Mosquera se po třech a půl letech vrací do Bohemians 1905. Devětadvacetiletý kolumbijský křídelník uspěl na zkoušce a coby volný hráč podepsal s Pražany smlouvu do konce sezony. Vršovický klub o tom informoval na svém webu.

Mosquera by se mohl vrátit do Bohemians, s týmem začal trénovat

Kolumbijský fotbalista Jhon Mosquera by se po třech a půl letech mohl vrátit do Bohemians 1905. Devětadvacetiletý krajní záložník přišel do pražského celku na zkoušku.

Exligoví cizinci: Jak dopadli van Kessel, Paixao nebo Rybalka?

V historii samostatné české ligy na našich trávnících pobíhala spousta cizinců - jejich počet již přesáhl hranici šesti set. Suverénně nejvíce fotbalistů k nám zamířilo ze Slovenska následovaných Brazilci. I osmnáct let po konci jugoslávské války spolu stále bojují Chorvati, Srbové a Bosňané, tentokráte však jen o pomyslnou bronzovou medaili v tomto ohledu.

Bývalý hráč Bohemians 1905 chce vyhrát MS klubů pro Chapecoense

Ještě v květnu se kolumbijský fotbalista Jhon Mosquera proháněl po českých trávních v dresu Bohemians Praha 1905, nyní má šanci vyhrát mistrovství světa klubů. Se spoluhráči z Atlética Nacional se pokusí zaskočit favorizovaný Real Madrid a získat cennou trofej. Motivuje je i to, že výhrou chtějí uctít památku hráčů brazilského klubu Chapecoense.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele