Mosquera se po třech a půl letech vrací do Bohemians 1905

19.02.2020, 19:43
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
Ferguson6

Reagovat
Fairplay

Bohemka do skupiny o poháry

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Slavia10

Mě prostě nějakým způsobem ta Bohemka je sympatická, nedokážu říct proč. První Slavia, pak mám rád Jablonec jako druhý a třetí asi ta Bohemka, vždy v tom kádru na jejich velmi nízký rozpočet je někdo zajímavý.

Reagovat
Fairplay

Je pravda, že dlouhodobě z těch týmů na chvostu tabulky mají asi nejzajímavější kádr. Škoda, že vždycky mají jen nějakou 2měsíční fazónu a jinak bída.

Reagovat
ondrasch77

za Jablonec

Reagovat
Slavia10

Proti vám se nám moc nedaří, ale naše zápasy se mi vždy líbili. A Jablonec je fajn město, když jsem jezdil na hory, tak jsme se vždy s dědou nebo babičkou v Jablonci stavili.

Reagovat
ondrasch77

Jsem rád, že je někdo mimojablonecký, kdo Jablonec nehodnotí především podle Pelty

Reagovat
mistr129

Já třeba zrovna vám a Bolce taky fandím, zvlášť v poslední době tak pracujete docela s omezeným rozpočtem ne? Akorát mě sere, že jste změnili barvu dresu, tamty starý byly jedny z nejhezčích vůbec, tyhle jsou děs

Reagovat
ratusek

Bolce

Reagovat
ondrasch77

Na téma dresů jsem diskutoval s tiskovým mluvčím...

Barva v tv vypadá víc do modra než skutečně je...., taky jsem namítal, že je to spíš tyrkysová než zelená. Nicméně designově docela dobrý (ty bílé doplňky, font čísel)..., a už jsem si zvykl

Reagovat
ondrasch77
Reagovat
hromdopolice

LIAZ Jablonec

Reagovat
ondrasch77

v té době jsme hráli 1. ligu

Reagovat
skat

no sorry jako, ale že se Vám říkalo korálkáři, proč to u nás sakra nemá tradici, tyhle názvy jako třeba v Anglii nebo v Německu Ale v kontextu současnosti je výbornej název Sokol Preciosa Jablonec Jinak za liaz jsem závodil, svého času, ale jen hostovačka, protože rodná hrouda TJ Desná, neměla dorostenecký mančaft, takže jsem si svoje odzávodil i v tom bavlněném tílku, ale tretry jsem měl vždycky svoje!!!

Reagovat
ondrasch77

Nejdřív byl LIAZ, až pak byly ty názvy kolem bižuterie, termín Koralkaři podle mě vytvořila média...

V Anglii mě ty jména docela baví, ale aby se nám říkalo Koralkaři, bych asi ani nechtěl

Jinak s tou Desnou jsi mě docela překvapil...

Reagovat
skat

ale šlo o atletiku, ve fotbale jsem skončil ve starších žákách a pak jsem hrál už jen prales za dospělé..... a ještě střídal i týmech, kde skoro neměli hráče na lavičku :D

Reagovat
ondrasch77

mám to podobně...

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak Jablonec na to jak každý rok rozprodává celá kádr tak hraje dobrý fotbal. Jen to kazí ta dědina a to že ten fotbal tam nikoho nezajímá.

Reagovat
ondrasch77

Ta "dědina" je právě to nejlepší na Jablonecku

Reagovat
Seydou Doumbia

Fotbalově určitě...jinak jaký je Liberec co se týče atraktivity města?

Reagovat
ondrasch77

To by ti nejlíp popsal asi nějakej Liberečák...., já jsem zaujatej

Mě se Liberec vyjma oblasti kolem ZOO zkrátka nelíbí... Zaplivaný centrum plný polorozpadlých staveb (Perštýn, zóna po Textilaně, Papírák), radnice sice fajn, ale věrná kopie vídeňské...

Jablonec je krásně zasazenej do přírody, přehrada takřka v centru města je evropský unikát, prostě pecka

Reagovat
Seydou Doumbia

Okey někdy bych se tam rád podíval a spojil to třeba s fotbalem jak u vás tak v Liberci...díky

Reagovat
ondrasch77

Ale jak píšu výše..., atraktivitu Liberce by spíš vylíčil někdo, komu se Liberec líbí

Reagovat
skat

Řeknu to takhle, zaujatý nejsem, a Jablonec a Liberec si můžou podat ruce.. Jsou místa, kde se mi líbí víc Jablonec, a místa, kde je to hezčí v Liberci ..... v obou městech jsou krásné prvorepublikové vilové čtvrti. Ale kam se hrabou na Desnou, to se nedá srovnat

Reagovat
ondrasch77

Taková Ridelova vila , v kontrastu s tím cikanovem směrem k nádraží

Reagovat
skat

Riedlovku mám před okny, ale ten obchod s bydlením na dávkách je tu strašný....

Reagovat
mistr129

Reagovat
djwenca

přijde mi, že v té Bohemce je teď nějak moc hráčů, když se podívám na tu soupisku, sice mají nějaké zraněné, ale i tak

Reagovat
Fabregas@ole

Čím se stal oblíbencem fanoušků, když dal 3 góly za 55 utkání?

Reagovat
stas87

Trochu informacii k situacii Haska v Sparte..je to ale neoverene info, cize takzvane JPP.

Panacik mal pred domacim zapasom s MB tri zlte a dalsi zapas v Ostrave. V ceskej lige myslim hrac stoji, ked dostane styri zlte jeden zapas. Hasel si chcel nechat dat zltu prave proti MB aby do tej Ostravy nemusel. Na ten vikend mal mat uz zaplateny zrejme nejaky predlzeny vikend a mal mat tak volno. Ale...on si tu kartu nestihol dat v prvej polke a uz v 60. minute ho Jilek stiahol. Takze on mal uz niekde nieco zaplatene, ale na dalsie kolo sa nestihol vykartovat a tak to vyriesil po svojom. V nedelu, den po zapase s MB zahlasil ze je nemocny a ze tak nemoze nastupit v Ostrave. Lenze lekarom Sparty sa to nepozdavalo a tak mu nechali urobit krvne testy a podla testov bol zdravy, teplotu mal mat snad 36,8. Clovek by si povedal oukej, tak je mierne hlupy, sak je to kopacka. Ale co on, pasak nespravil. Mal to jednemu nemenovanemu spoluhraci prezradit a co sa nestalo...ten ho praskol. Cele sa to prevalilo a on do Ostravy nesiel, na lavicke pripraveny nebol a aj tu v prevku bolo, ze mal normalne hrat. Jilek o tom jeho planu nemal tusenie, preto ho v 61. minute vystriedal Travnikom. Po zapase v kabine vraj Hasek toho hraca slovne napadol, ze ten plan vyzradil a vedeli o tom vsetci ceski hraci v klube.

No a co sa tyka tej Haify a toho, ze chcel vyssi plat na mieste..tak aj v tomto pripade dost mozno islo o to, ze niekto pustil info izraelcom a ti tak od dohody chceli odstupit a tak sa objavilo info o tom, ze Hasek chcel vyssi plat. Este pred tym ako ma zacnete napadat, ze si vymyslam, tak nie je to z mojej hlavy. Len som to videl napisane a ci to tak naozaj bolo, fakt neviem a nevydavam to za overene info. Keby to fakt bola pravda, tak je mi Haska luto...ze je to taky debil s naivnym pohladom na to, ako funguje vrcholovy futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když chceš předstírat nemoc, tak řekni, že máš střevní problémy, bolesti břicha, to zabere na každého doktora. Amatér...

Reagovat
ratusek

Reagovat
mayday

Já jsem potkal někdy v prosinci na disce po x letech kluka z vedlejší dědiny, kterej byl kdysi ve Spartě v dorostu nebo na zkoušce nějaké, nevím už.

Tak vykládal nějaký historky a prej mladej Hašek suverénně největší kokot široko daleko, arogantní, rýpavej, trenérovi lezl do prdele, pomlouval apod.

Přitom vypadá jak andílek

Reagovat
Radin

To ma v rodině. Když vyrosteš s tím, že otec je fotbalista a strejda pomalu národní hrdina, i když je to nervák a debil, tak nemůžeš být normální

Reagovat
mayday

Ještě by mě zajímalo, kdo ho práskl

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
Firkraag

U nás se zas traduje, že si celá kabina oddechla, když odešel, jakej to byl blbec Myslím, že to už to docela potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak upřímně, který normální člověk si vybere Spartu, když může jít do Slávie Tam bylo jasné, že je to buď dement, nebo zmanipulovaný dement

Reagovat
milan78

magera…, já myslel, že býval bílej…, svět se prostě mění..

Reagovat
Marv

Asi chce mít výhodu proti ostatním..

Reagovat
hromdopolice

Na jaře snad půjdem nahoru, teď jsme dobře posílili

Reagovat
mario23

OT : Václav Kadlec končí kariéru.

Reagovat
fabec1222

Dal přednost maturitě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele