Muž, jenž urážel Mosqueru, nesmí dva roky na stadion Baníku

30.01.2021, 11:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (238)

Přidat komentář
Jolly Roger

Nohavica?

Reagovat
bourbon

Reagovat
guerro

Že řve zrovna Baníkovec, když v klubu mají taky dvě opičky z pralesa , vlastně už 3

Reagovat
smazaný uživatel

Azevedo, Ndefe, Tijani a Sanneh, takže 4 Samozřejmě, že i mezi baníkovci jsou rasisti, ti jsou na celém světě...Každého věc. Černoši jsou vůči bělochům rasističtí ještě víc. Prostě buď "černé" nebo "bílé" góly se nepočítají.

Reagovat
PlackaSKS

jak víš, že jsou černoši rasističtější?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mám synovce mulata a jeho otec mi dost vyprávěl o tom, jak je nahlíženo na bělochy v drtivé většině zemí Afriky...Jsem rád, že já jsem narazil na tak rozumného Afričana, který nevidí problém jen na jedné straně. Kvůli své povaze absolutně nemá problém se životem v Česku, stejně jako můj synovec neměl problém s 15 lety v Ostravě.

Reagovat
smazaný uživatel

A to samozřejmě vůbec nemluvím o francouzských či amerických černoších...

Reagovat
PlackaSKS

přiznám se, že mě nenapadlo vztahovat to na jiné části světa

Reagovat
oddy

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

JAR

Reagovat
Han střelil první

Chovají se tam hrozně, ale jako taky bych moc nevěřil lidem, jejichž předkové zotročili mé předky ve vlastní zemi. Nijak tím ale samozřejmě neobhajuju současné rasově motivované násilí na běloších.

Reagovat
matZz

"každého věc"

Reagovat
Han střelil první

To určitě není každého věc. Druhou věcí, proč je nevraživost černochů vůči bělochům silnější, než je to naopak, je společná historie obou ras.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak...Jak můžeš nutit někoho, aby druhé akceptoval? Pokud drží pusu, ale černochy/bělochy, já nevím třeba homosexuály ten daný člověk prostě nemá rád, tak co s tím? Má problém, ale přeci nemůžeš někoho nutit...

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně? Když nemáš někoho rád, protože je homosexuál, tak je to podle tebe v pořádku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako uprimne pokud v realnym zivote fakt drzi pusu a nikde to neventiluje, tak v tom zas takovy problem nevidim. Takovej clovek bezpochyby homofob je, nicmene nikomu tim realne neublizuje.

Reagovat
Freedo

Jo, ale pak stačí, aby se ocitl ve stejně smýšlejícím kolektivu a už nebude mít takové zábrany se projevovat. Půjde volit. Bude vychovávat svoje děti v podobném duchu. I když to neventiluje, tak to na společnost vliv mít může. Tohle platí ostatně pro všechny radikální názory.

Reagovat
dave30

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je vnitřně přesvědčenej homofob a nijak to nemanifestuje, tak je to jeho věc, stejně to, jak vychová svoje děti. Společnost to nějak ovlivní, ale nic s tim nenaděláme.

Reagovat
dave30

A to je správně? Takže úplně stejně to může být s jakýmkoliv radikálním názorem? A co když se takový člověk dostane do nějaké stresové situace a začne ji podle svého přesvědčení (zatím latentního) řešit? Třeba vytáhne zbraň a "své nepřátele" postřílí. Co potom? Není prevence (třeba pomocí těchto videí) lepší, než čekat na podobné průšvihy?

Reagovat
smazaný uživatel

Je správně, že může být homofob, stejně jako může být komunista aj., přičemž musí být společnost dostatečně silná, aby dokázala neutralizovat potenciální hrozbu z jejich potenciální radikalizaci, která by vedle k např. násilné manifestaci jejich postojů. Každá jiná varianta, kde by byla uplatňována jakási presumpce viny, je horší varianta, která jde proti otevřené společnosti.

Edukaci a prevenci přes např. videa se věnovat můžeme a máme, ale jejich dosah je omezený, čímž se vracím k tomu, že s tím nic moc nenaděláme. Celkově je představa společnosti bez podobnejch "nežádoucích" lidí lichá. Ostatně potenciálních radikálů v nějakém smyslu jejich světonázoru založenýho na různých ideologiích bude v populaci v řádu desítek procent.

Reagovat
dave30

Mně jde o tu prevenci a že to někomu vadí. To je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, v pohode. Ale z toho vlakna to nevyplyva.

Reagovat
dave30

Reagovat
Stannis Baratheon

Máš pravdu, ale z člověka tohle nevymýtíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že není O takových lidech si já, ty, kdokoliv můžeme myslet cokoliv, ale změníš názor dejme tomu čtyřicetiletého chlapa nějakými argumenty? To si nemyslím...Když ten daný rasista/xenofob drží o tom pusu, tak ať si přece žije ve svém omezeném světě...Samozřejmě, když někoho tím přímo uráží, tak si to zaslouží reakci.

Reagovat
dave30

Jenomže. Posilněn alkoholem a kolektivem podobně smýšlejících a hned je tu problém. Jak píše kolega nad námi. Jakýkoliv radikální názor, byť latentní, se může v nějaké krizové situaci přeměnit na značný problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentně souhlasím. Já jen přemýšlím nad tím, jak někoho takového změnit...Jestli to vůbec jde. Freedo zmínil i hodně dobrou a důležitou věc, což jsou děti takového xenofoba...

Reagovat
Salfovic

Převýchovné tábory

Reagovat
ratusek

Reagovat
valloire

Reagovat
dave30

Právě proto mě překvapuje člověk, kterému vadí takováto výchovná videa. Takový člověk je opravdu skrytý rasista a xenofob.

Reagovat
valloire

výchovná videa...přesně jako v SSM, vracíme to zpátky

Reagovat
dave30

Další skrytý... To je podobné, jako by ti vadila videa s problematikou dopravních předpisů. Jestliže upozorňuji na to, co by mělo být normální, tak se vracím do totalitních praktik?

Reagovat
valloire

sám si skrytej ty vole jdi si vychovávat ty, kteří o to stojí...tohle jsou komunistický praktiky, když je někdo rasista, určitě ho vychováš videem no ale grant bys na to dostat mohl a o to tu asi půjde

Reagovat
dave30

Ok

Reagovat
Salfovic

A proč by nebyl ?

Reagovat
Freedo

To je pravda. Stejně tak třeba Čína a její století ponížení. Ale to neznamená, že bychom to měli akceptovat jako správné a snad dokonce i cítit vinu. Dneska je hrozný trend bičovat se za přikoří, která se stala před pár staletími (teď narážím na otrokářství). V Německu je špatné říct, že jsi hrdý Němec, protože se tím zařadíš v očích ostatních jako nácek. Japonci si v sobě nesou trauma z válečných let také. Tím už ale trochu odbíhám od tématu, jen mi přišlo podstatné zmínit i tyto souvislosti.

Reagovat
dave30

Hrdý Němec je špatně? A co hrdý Čech? Nikdo nechce nikoho bičovat. Ale máme tolerovat názor, že černoši jsou opice?

Reagovat
Freedo

Já zastávám názor, že není špatné být hrdý Němec nebo Čech, pokud budu zároveň respektovat druhé a nepovažovat svou zemi/kulturu/rasu za nadřazenou. Samozřejmě díky extrémismu se na tyhle názory pohlíží špatně, ale tyhle tendence části společnosti by neměly být důvod k tomu, že se člověk bude stydět být pyšný na svou zemi.

A pokud mi nevadí ostatní minority, tak bych očekával, že budou stejně tolerantní i oni. A ne, že kvůli "společné historii obou ras" mně budou automaticky nesnášet víc než svoje lidi, jenom protože jsem bílej a potomek lidí, co je kolonizovali. Já s otrokářema nemám nic společného a současní Němci nemají nic společného s nacismem, takže se nemáme za co omlouvat a jednom pro vždy bychom se měli s tímto vyrovnat. Pochopitelně je ale třeba prostřednictvím edukace zajistit, aby už se tyto věci neopakovaly a tolerovat takové názory nelze. Akorát by ten respekt měl být oboustranný.

Reagovat
guerro

Jo vidíš na toho opáleného estonce jsem zapomněl

Reagovat
Selänne

"Podobný způsob uvažování, jaký z mých emočních výroků vyplynul, je mi v osobním životě naprosto cizí," Tak určitě.

Každopádně cením Baník, jak rychle se k tomu postavil a jaké následky vyvodil. Trochu škoda, že Slavia nebo Sparta často radši strčí hlavu do písku, než aby se zachovali podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

OK musel sis k tomu prihodit i neco ke sparte a slavii.

Reagovat
montaigne33

Souhlas...

Reagovat
Bakary3

Tak tenhle typek se priznal, protoze tusil, ze za současných podminek asi mebude tezky ho najit.

Ldyz je plnej stadak, asi to jde hur.

Reagovat
Mass

Uveď příklady strkání hlavy do písku prosím.

Reagovat
Selänne

Třeba dělání opičích skřeků na Semeda, Lukaka, Tetteha nebo Kangu? To samé platí i pro některý inteligenty na naší straně.

Reagovat
RealC.F.

Ultra traparna, ale neprekvapuje mě to, když sem si dneska onylem pustil video na seznamu a přivítala mě sračka, jak cpou do děti, který by tohle ani ve svém věku neměli řešit, jak je hrozně super Svatba buzerantu a pak video z hospody o předsudcích, typico, svět se v prdel obrací

Reagovat
Zdechlina

To je fakt. Jde to do hoven....

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně mají v této době lidi ještě problém se svatbou gayů?

Reagovat
iamek

Reagovat
RealC.F.

Když to není problém, tak proč potrebujou gayové stupidne zaujatou reklamu, kde donutili 7 léty děti aby tohle řešili? Když je to běžná věc tak se o tom psát nemusí ne? Já sem snad někomu veřejne cpal svoji svatbu ase ženou aby se k tomu vyjadril?

Reagovat
Selänne

Kvůli dementům, jako seš ty.

Reagovat
RealC.F.

Ale mě je to u prdele chápeš to? Když by se o tom vůbec nepsalo absolutně to nikdo neřeší, takže proč ta stupidní reklama? Si jako myslíš, jen proto že si mentálně retardovanej kokot, co si čte hate komentáře na yfB, že je to stejný v reálným živote? Proboha

Reagovat
Selänne

Evidentně ti to u prdele není.

Reagovat
smazaný uživatel

>typek zalozi vlakno o svatbach gayu v clanku, ktery se svatbami gayu nema nic spolecnyho

>"Ale mě je to u prdele chápeš to?"

Hmm.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radikal

Reagovat
r3

Reagovat
RealC.F.

Je vidět, že sis z toho vzal, o čem to absolutně neni a vyložil to jako strašně hustou věc, mluvíš jak ta píča pekarova co si z tématu ve městě jen co potřebuje, takže IQ tak 60

Reagovat
dave30

Jj, a podobné IQ máme i všichni ostatní, kteří s tebou nesouhlasí. Pěkně jsi se do toho zamotal a odhalil se.

Reagovat
Mass

Kecáš a ještě se snažíš urážet člověka, co tě upozornil na chybu.

Reagovat
meno

Mám kámoše homosexuála, chceš na něj číslo? Aspoň uklidníš své latentní hormonální splašení.

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
kiciN

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
bobis21

Reagovat
Front hell

Reagovat
Infi

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
shawntee9

Reagovat
db18

Reagovat
Kucka

Reagovat
Nebelung

Reagovat
mistr129

Reagovat
Studni

Reagovat
Blasphemer

Asi buzerant, no.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
GabrielBatistuta
Reagovat
smazaný uživatel

Me jsou taky u prdele svatby gayu at se klidne berou jen mi prijde ze cely tohle hnuti ma potrebu to nutit vsem okolo kdyz to tri ctvrte lidi stejne nezajima

Reagovat
ratusek

stejně jako vegani, LGBT atd

Reagovat
bourbon

Reagovat
bourbon

Reagovat
vanGomm

Jsou jich ještě vůbec jen ty 4%? Podle toho co se kolem toho všude děje,tak bych to viděl někde kolem 15%

Reagovat
fabec1222

Hlavně jich je spousta nepřiznanejch, co si akorát honí u gay porna.

Reagovat
r3

Skoda, ze dnes neexistuje moznost ako nieco nesledovat. Mame tak malo moznosti, ze sa proste tomu neda vyhnut. Oh, wait..

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Protože na to hodně lidí kliká a Seznam vydělá

Reagovat
Znalec

Protože svatba muže a ženy je tak nějak běžná věc, ale jelikož je na světě ještě plno homofobů nebo plno vlád, který ještě nedaly sexuálním menšinám veškerý práva jako mají heterosexuálové, tak vzniká a ještě bude dlouho vznikat plno osvětových iniciativ.

Video, který zmiňuješ jsem neviděl, ale předpokládám, že smysl přítomnosti těch dětí byl hlavně v ukázání, že když je člověk mladý a nemá do hlavy vtlučený kdejaký předsudky, tak na to může mít mnohdy racionálnější názor než starší člověk. Rozhodně tam nepůjde o onu obávanou "propagandu", byť žurnalisté často zbytečně podněcují tyhle vášně a mohli by informovat trochu citlivěji, kdyby trochu upozadili prachy...

Jinak nejsem žádný horlivý zastánce, jen se snažim vysvětlit princip... Je mi ale jasný, že pokud někdo věří, že je homosexualita nemoc nebo že se dítě při výchově homosexuálama může homosexuálem stát taky, tak to vysvětluju zbytečně

Reagovat
RealC.F.

Aha, takže my chceš říct, že je v pořádku pouštět dětem tyhle novodobý sračky, než jim místo toho, aby odpovídali podle napsanýho textu debila z Bruselu, dostali třeba Lego? Nebo si hráli venku? Takže jim budeme cpát do hlavy, aby měli předsudky proti normální rodině ?

Reagovat
dave30

V tom videu byl nějaký odkaz na to, že "normální" rodina je něco špatného? Můžeš mi prosím poslat odkaz na to video? To by se mi totiž také vůbec nelíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo říká, že "normální" rodina je špatně? Snaží se jen poukázat, že existují i další rodiny než ty, na který jsme zvyklý.

Reagovat
meno

novodobý sračky:

https://veda.instory.cz/775-homosexualove-jsou-i-mezi-zviraty-podivejte-se-mezi-kterymi-druhy-je-jich-nejvice.html

https://www.antickysvet.cz/26124n-homosexualita-v-antickem-recku

debila z Bruselu:

Z EU profitují téměř všichni a ať děláš cokoliv, tak bez EU bys za to neměl tolik peněz, pro svoje děcka bys měl méně kvalitní vzdělání a spoustu dalšího.

Takže jim budeme cpát do hlavy, aby měli předsudky proti normální rodině ?:

Koncept dětí reagující na různý věci není originální, vzali to z youtube (https://www.youtube.com/watch?v=8TJxnYgP6D8). Nikdo jim do hlavy nic necpe, jenom je točí reagovat na věci (ačkoliv tyhle reakční show mají často scénář, aby to bylo o něco zajímavější).

Reagovat
valloire

Jako nějaký otázky? Jsi teplej, že to tak obhajuješ? Nezdá se ti, že cpát malým dětem do hlavy jakoukoliv úchylku, je svinstvo? Proč je nenechaj na pokoji? Aha, levicový fašistický a neomarxistický myšlení...

Reagovat
meno

Nic o otázkách jsem nepsal, nauč se číst. Nejsem teplej, ale LGBT+ lidi furt nemají stejná práva a tak je podporuju, aby je měli. Homosexualita, stejně jako heterosexualita, nebo jakákoliv jiná sexualita není úchylka, ale přirozená věc. A znova, nikdo jim do hlavy nic necpe, ukážou jim video a točí, jak reagujou.

Tak se rozhodni, jsem fašista nebo neomarxista?

Reagovat
valloire

Otázky na tebe....řekl bych že mají úplně stejný práva a nikdo je neutiskuje. Homosexualita samozřejmě úchylka je, protože kdyby nebyla, vymřeme. Fašista nebo neomarxista, to je to samý. Vždycky jde o vymývání mozků jako těm dětem co jim pouští takový videa. Stát se to mně, jdu sedět.

Reagovat
meno

Reagovat
valloire

na tobě je vidět, že levice pracuje už ve škole

Reagovat
meno

Definuj mi levici.

Reagovat
Kop do titulků

Reagovat
Front hell

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
FORZAMILAN

To už se děje nějakou dobu, že všechno jde do piči....

Reagovat
TheMally11

Já nic neudělal a taky nesmím na stadion

Reagovat
smazaný uživatel

2 roky To podobná individua, především v téhle době, kdy je možné že podobně dlouhý distanc budou mít úplně všichni, opravdu příště odradí od podobných pokřiků ...

Reagovat
dave30

Myslíte, že bude někdo ze svazu kontrolovat, jestli dotyčný na fotbal chodí? Jestli je to nějaký VIP (kdo jiný by byl dnes na fotbale), tak ho zavřou někam do skyboxu a jede se dál.

Reagovat
bartes

jak na něho přišli? To ho vylosovali nebo se ti "fans" rozpočítali a kdo si vytáhl černého petra, tak se omluvil za všechny ?

Reagovat
jackinho10

Umis cist? Tak si precti clanek.

Reagovat
bartes

umíš pochopit mou otázku? V celém článku není řečeno, jak na něho přišli.

Reagovat
smazaný uživatel

"Klubu se přihlásil sám a sdělil, že se hráči za své jednání omluvil i telefonicky."

Reagovat
jackinho10

Reagovat
GabrielBatistuta

To, že se přihlásil sám je sice hezký, ale jak na něho přišli, o tom se článek nezmiňuje.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
dave30

Pochopení čteného textu...

Reagovat
jackinho10

Ok takze neumis

Reagovat
Front hell

Reagovat
Kucka

Reagovat
TheMally11

Jelikož diváci jsou zakázaný, tak to byl nějaký představitel klubu. Takže tady jediný trest, který může být je -> kontumace, a přeřazení do MSFL

Reagovat
bobis21

Až na to že diváci zakázáni nejsou a byl to zástupce partnera klbu, kterých můžou být na stadionu stovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten se má, už za 2 roky ho pustí na fotbal

Reagovat
Šukézní Dušan

Chci znát jméno tý zrůdy!

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kbtk23

Mosquera je pekny č*rák

Reagovat
oli9

To se tam podívá možná dřív než se tam dostanou normální fanoušci srkz cirkus covid

Reagovat
oli9

Nadruhou stranu se sám přihlásil omluvil jak veřejně tak samotnému hráči

Ono udělat chybu nebo blbost je lehké,ale uznat ji nebo se omluvit je težší

Reagovat
dave30

Myslíš, že mu zbývalo něco jiného? Kolik jich tam sedělo? 30-5O? Předpokládám, že všechny klub moc dobře zná. Možná mu to dokonce někdo doporučil, aby se přiznal (aby klub vypadal dobře). A za to mu klub zaručí ochranu identity. No a příště se bude dívat ze soukromého skyboxu...

Reagovat
Gelu28

10 let žaláře...udělal to přece v nouzovém stavu....Prymule ven

Reagovat
valloire

Kámoš tohle dělá se Stop islámu, takže toho rovnou popraví.

Reagovat
FORZAMILAN

Včera jsem jel tramvají a na několika domech byly nápisy ,,imigrants not welcome,,

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
meno

Reagovat
AjaxFans

Tak si je nastěhuj domů

Reagovat
meno

Až přestaneš fandit Ajaxu.

Reagovat
AjaxFans

To se nestane nikdy

Reagovat
AjaxFans

Jen tak pro zajímavost,máš nějakou zkušenost s arabasema?Tím nemyslím,si koupit kebab

Reagovat
meno

Mám a nikdy nebyla špatná. Pracoval jsem s nimi, studoval jsem s nimi. Nejhorší zkušnosti mám s našinci. Rvačka v hospodě kvůli tomu, že studuju vejšku. Anebo málem rvačka kvůli obhajování RB Lipsko. Úplný sračky, kvůli kterým mě

Reagovat
meno

chtěl někdo zbušit. Jednou jsem v práci (KFC za kasou noční směna) jednomu týpkovi, chlap tak 3x větší než já, vracel litr a jenom protože měl ohlej roh, tak se se mnou chtěl porvat. Nasypaný hovado v žabkách s ledvinkou přes prsa. Taková sračka se mi nestala s nikým. Jednou s Rusákem jsem si dával souboj stisku, ale to bylo pro prdel

Reagovat
AjaxFans

Jako každý je jiný.Já jsem třeba makal v NL s afgáncem Tomym a to byla veselá kopa.Naopak při přestupu v De na noční vlak z Amstru mě chtěli obrat arabáši o notas.Jeden lézl za mnou až do kupé skoro.A to pří 190cm a skoro 100kg nejsu žádný drobek

Reagovat
meno

Tebe bych tak chtěl o něco obrat Třeba moje úplně nejhorší zkušenost, když jsem dělal naháněče do baru, byla, že na mě nějakej vožralej pražák vytáhnul bouchačku. Nic se nestalo díky bohu, ale čekal jsem, že mi nesype zásobník do zad no... Vtipný bylo, že to pak zkoušel před Quadriem (roh Národky a Spálený) na nějakou holku a její týpek ho vypnul ránou na čelist

Reagovat
AjaxFans

Jako já nejsu agresivní Chtěl bych do boxu v NL kvůli kondici a určitě sebeobraně....Nikdy nevíš,kdy se ti to může hodit.S bývalou na Stodolní to byl taky zážitek No,proti 4-5 ozralym nic neuděláš.Co myslíš pod pojmem nahanec do baru?Security?Máš docela adrenalinové zážitky

Reagovat
meno

Naháněč je ten, co chodí nedaleko baru po městě a hledá lidi, co by tam šli utratit peníze. Většinou hledáš vožralou partu Britů nebo jiných cizinců, co nekoukaj na peníze Měl jsem za to skoro nic a pak podíly na zisku. Až zpětně jsem zjistil, že jsou v rudých číslech Jsem byl rád, že po mně nechtěli přispět

Reagovat
AjaxFans

Aha,tak takovou fci ani neznám Bavilo té to?

Reagovat
meno

Dělal jsem to tejden, nejvíc šílených 6 dní mého života Pokaždý jsem se dostal domu po čtvrtý ráno, vožralej, víc jsem za noc utratil, než vydělal Ale jo, bavilo mě to, udělal jsem si kamarády v Německu a Skotsku, pokecal s diplomatem. Jestli si vzpomeneš ještě na ministryni průmyslu Novákovou, tak já jsem od něj asi měsíc dopředu věděl, že s ní Babiš chce vyrazit dveře Tehdy jsem byl hrozně tlustej a navíc oteklej z chlastu, takže když jsem po týdnu skončil, protože jsem musel na operci (mám nějaký vrozený vady s nohama) bylo to pro mě vysvobození. Nikam jsem nemohl, takže jsem byl 3 měsíce doma, bez alkoholu a fastfood stravy. Sundal jsem ze 105 kilo asi na 85

Reagovat
AjaxFans

No,asi to není práce pro každého Jako to létí je problém,musím se začat tomu vyhýbat,snad mi to půjde.V NL to začalo nevině,ale poté chlastání s polákama to zkončilo skoro půl ročním léčením.To je jako u ohně.Chlast je dobrý pomocník,ale zlý pán Novákovou neznám, o politiku se moc nezajímám.No,muší váhu jsi teda taky neměl

Reagovat
meno

Reagovat
meno

Ano prosím, dementy v čr nechceme

Reagovat
valloire

správně, proto vypadni do Států líbat nohy BLM

Reagovat
meno

Proč bych měl líbat nohy BLM? Já nikomu práva neupírám. Narozdíl od tvého kámoše, kterej chce zasahovat do života zhruba 20k lidí v ČR, a kterej nerespektuje Listinu základních práv a svobod.

Reagovat
valloire

Islám je na úrovni nacismu a komunismu, takže je spíš otázka proč není zakázanej. I Hitler se dostal demokraticky k moci. Základní práva a svobody nerespektuje muslim, ne můj kámoš. Kdo to nevidí, škoda mluvit...

Reagovat
valloire

t y b ses před válkou do krve hádal, že upírat práva sudetskejm němcům je nedemokratický a odporuje to listině...pak by ti zakroutili krkem a to bys teda čuměl co, nebo spíš nečuměl

Reagovat
meno

Zhruba čtvrtina celosvětové populace jsou muslimové. Myslíš si, že kdyby to byli takoví hrozní zabijáci, že by svět byl v takový relativní pohodě, v jaký je?

Reagovat
valloire

Ty vole svět se ti zdá v pohodě jo? Kdopak to dělá problémy s terorismem? Kdopak neunese jakoukoliv kritiku nebo karikaturu? Kdopak chce ovládnout svět pomocí středověkýho náboženství? Hádám že to víš, ale děláš blbýho.

Reagovat
meno

Jedinej terorista v ČR byl Balda. Dezinformacema pomýlenej stařec, volič SPD.

Kritiku a karikatury nesnáší spousta lidí: https://en.wikipedia.org/wiki/Controversial_newspaper_caricatures

Kdo chce ovládnout svět

Reagovat
Kop do titulků

Jo ale obvykle kvuli tomu nesekaj hlavy

Reagovat
meno

Vole! Aby to pochopil i naprostej hlupák.

KDYBY 1,8 MILIARDY LIDÍ CHTĚLO SEKAT HLAVY KVŮLI KARIKATUŘE, TAK UŽ NEMÁME FRANCII A BOJUJEME VE TŘETÍ SVĚTOVÝ.

Pomohl ten capslock? Když občas kouknu k Okamurovi, tak mi přijde, že vy dementi chápete text jenom capslockem.

Reagovat
dave30

Reagovat
valloire

Však Francii už nemáme, tam je nezvratnej bordel a imámové kašlou i na Macrona. Ještě zažiješ něco až jich bude za 20-30 let víc. Pak si za tyhle pitomý názory nafackuješ.

Reagovat
valloire

ISLÁM NENÍ NÁBOŽENSTVÍ MÍRU, ALE VÁLEČNÁ IDEOLOGIE NIJAK SE NELIŠÍCÍ OD FAŠISMU A KOMUNISMU. Napíšu to taky capslockem, protože dementi chápou jen takovej text.

Reagovat
Kepy_FCB

Prdlajz světový, vždyť arabi ani nejsou schopni vyrábět zbraně z dob Napoleona, díky bohu ( aláhovi)

Reagovat
Kop do titulků

ONO BYLO I VÍC UDÁLOSTÍ NAPŘÍKLAD JISTÝ 11.ZÁŘÍ. V TÝ FRANCII ROKU 2015 NAŠI SNĚDÍ BRATŘI VYSTŘÍLELI HUDEBNÍ KLUB. A SEM TAM SE VE JMÉNU VÍRY STANE ŽE NAJEDE DO LIDÍ. RADŠI TO MÁM CAPSLOCKEM CELÝ ABYS BYL V POHODĚ

Reagovat
valloire

Jeden pomýlenej důchodce se stromkem na kolejích a tobě se zdá, že za to může Okamura. Ne nemůže, on jenom varuje. Může za to Merkel, nikdo jinej a vítačská politika levicovejch blbečků všude po Evropě. Vejplach z médií zabírá fakt na slaboduchý. Znásilnění čmoudem z říše u Litoměřic patrně nic nebylo. Však nevěděl, co dělá. Salman Rushdie a jiní se určitě nebojí.

Reagovat
Zdechlina

30k? Dobré piče v tomto státě Hlavně že ho sledovali přes kamery jak největší hrdinové.

Reagovat
Nebelung

A přes co ho měli sledovat? Palantír?

Reagovat
Zdechlina

Tak třeba aby ho konfrontovali osobně? Tobě přijde ok dát pokutu 30k za pár samolepek na osvětlení apod?

Reagovat
Nebelung

Proč by se honili za nějakým blbcem, když to jde takto efektivně? Ačkoliv je nechci přeceňovat, tak mají důležitější věci na práci.

Mimochodem je to až 300 000. Ale je to "až", takže může dostat i 500. Tu nejvyšší možnou mu za toto nikdo nedá.

Reagovat
Zdechlina

No právě že mají důležitější věci na práci, v tom souhlasím. A řeší takové kktiny

Reagovat
Nebelung

Kokotina to je, ale řešit se to musí. Nechápu, proč by mi měl nějaký debil, který fandí Baníku, lepit nálepky po městě. Ať si to lepí s podobnými lidmi na čelo doma v Ostravě.

Reagovat
Freedo

Palantir vyvinul software na rozpoznávání obličejů, který taky jede přes kamerový systém.

Reagovat
Nebelung

Díky za doplnění znalostí. Myslel jsem ale palantír.

Reagovat
Freedo

Aha, ten zase neznám já, ačkoliv ta firma se dost možná podle něj jmenuje. Moje chyba.

Reagovat
Nebelung

Určitě je to podle toho. A se svým jménem k tomu máš taky blízko - Frodo

Reagovat
Mass

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
icemike

Tiktok?

Reagovat
Freedo
Reagovat
cr7sux

Regulérní podvod, co se ti na tom nezdá

Reagovat
Freedo

Nezdá se mi výše trestu, která dotyčnému hrozí. Až 8 let natvrdo, což je ještě teda umocněné nouzovým stavem.

Reagovat
cr7sux

Jako jasně, 8 let je dost, ale to stejně nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Media v honu za senzacema vzdycky uvadeji ten nejvyssi mozny trest no. To sis nikdy nevsiml?

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
LokoLFC

Nejvic me bavi, jak jsou tyhle rasisticky prasa za hrdiny a pak se snazi ze vseho vykecat a omlouvaji se. Presne ten typ lidi, co jsou ve vsem hrdinove a kdyz dojde na lamani chleba, tak kopou kolem sebe, placou, omlouvaji se...

Reagovat
braveheart

Jen takový dotaz, jaký trest dostal Mosquera za napadení dvou protihráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Červenou kartu. Dodatečný trest bude řešit DK.

Reagovat
braveheart

Pokud vím, dostal dvě žluté, což je taky posuzované jinak, než kdyby dostal rovnou červenou. Nebo se pletu?

Reagovat
dave30

Nikde jsem nečetl, že by komise rozhodčích posoudila, že měl dostat rovnou červenou. On ty 2 žluté dostal totiž strašně rychle. Tu "hlavičku" zřejmě rozhodčí neposoudil jako úder (ani já bych to tak neposuzoval), takže mu udělil pouze druhou žlutou. A ten direkt (který naštěstí letěl pouze do vzduchu) měl být zřejmě popsán v zápise o utkání...

Reagovat
braveheart

Tak hlavně se vůbec nikde nemluví o tom, že se začal chovat jako býk puštěný z řetězu (snad je to korektní přirovnání), ale řeší se jen to, že ho někdo rasisticky urazil. Když už to vezmu ad absurdum v kontextu toho všeho, co se kolem děje, tak to můžeme klidně vše obrátit proti němu. Ale to už je samozřejmě hraní se situací. Já jsem jenom zvědavý, jestli se DK k tomu vůbec vrátí a jestli dostane nějaký trest, protože snažit se "knokautovat" hned dva hráče najednou by nemělo zůstat bez povšimnutí. Abychom byli spravedliví..

Reagovat
dave30

Jak jsem již psal. Ta "hlavička" zřejmě nebyla posouzena jako KO (ten Ostravák tomu řádně přidal). Takže "pouze" druhá žlutá. A ten direkt na Kaloče? Bohužel (bohudíky) šel do vzduchu, takže to asi nikdo řešit nebude.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Největší prdel by byla,kdyby se ukázalo, že to řval Baroš

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá myšlenka, že si klub prohlášení dotyčného vymyslel, aby byl klid.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mosquerovi se za patřičný finanční obnos omluvil nějaký náhodný kolemjdoucí, kterého zástupci klubu zastavili na ulici

Reagovat
smazaný uživatel

Najali si Petra Jablonského.

Reagovat
BaggioRoberto

To musel bejt Mosquera asi v šoku, když se mu začal omlouvat prezident Zeman, pak tam něco koktal Sobota a zakončila to Pawlowská radou na závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Zrovna dneska jsem s ním viděl rozhovor.

https://youtu.be/9VMHpYY-ziw

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neon

Reagovat
martin1

Reagovat
krisa

Reagovat
BaggioRoberto

Chudák Milan a on se tak těšil..

Reagovat
veikko

Rasismus je svinstvo a souhlasím, že je třeba proti němu bojovat, nicméně trest mi přijde neadekvátní vzhledem k (ne)závažnosti provinění. Pokud se opravdu onen člověk přihlásil sám, svého činu lituje a omluvil se i samotnému Mosquerovi, pak naprosto nevidím důvod pro dvouletý zákaz na stadion a stačil by pouze menší trest či domluva. Můžeme polemizovat, jestli se onen člověk přihlásil sám nebo ne, ale nezbývá nám než věřit oficiálnímu prohlášení klubu a v tomto případě nevidím mnoho důvodů, proč ho zpochybňovat.

Tak trochu doufám, že od Mosquery přijde také omluva za to, co předvedl (pokud už se omluvil a přehlédl jsem to, tak se omlouvám já), protože takové jednání na hřišti by se absolutně nemělo tolerovat. Jestli dostane 1 zápas, tak je to v porovnání s tímto trestem naprostý výsměch.

Reagovat
braveheart

Od Mosquery nikde nic neproběhlo, nebo jsem si taky nevšiml. Proto se ptám výše, jestli je i on nějak potrestán.

Reagovat
pobody's nerfect

Tohle mně přijde jako adekvátní trest, přece jen se nejedná o jeho živobytí, ale zábavu. Dovedu si představit i delší zákazy, klidně na furt. Dost zásadně poškozuje obraz klubu.

Reagovat
meno

Reagovat
cr7sux

2 roky jsou cajk, v anglii by se už nikdy nepodíval na stadion v celé lize

Reagovat
Bakary3

Sorry, kdyz zacnes řvát na prazdnym stadionu do opic z lesa, jsi proste zasranej rasista a kecy, ze pry mu je to v osobnim zivote cizi, jsou jen hodne okata pretvarka, protoze bylo jasny, ze ho najdou a nic jinyho nez si nasypat popel na hlavu uz mu nezbyvalo.

Ja byt klubem, tak toho dementa uz na stadak nepustim.

Nebo si myslis, ze az bude za ty 2 roky ve velky skupine, uz si nezakrici, nezabuci? Tak urcite

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Psy_cho

Když se jim nelíbí, jak se k nim lidi chovají, můžou se vrátit domů. Do Afriky, Ameriky nebo jinam.

Reagovat
Bakary3

Jen nevim, jestli to vyhrajeme, kdyz tu zustanou kreatury jako ty.

Reagovat
Psy_cho

Když mě někde nechtějí nebo se ke mně blbě chovají, tak odejdu. Může jít brečet domů. Blbé je, že ta řvoucí menšina agresivně a bezdůvodně napadá toho s jiným názorem. Smutný jsi ty za tu vulgaritu. Jinak to neumíš.

Reagovat
meno

Oni jsou zaměstnanci klubů. Když na tebe bude v práci řvát nějakej dement, tak se asi taky těžko sebereš a odejdeš. Rasismus není názor, rasismus je zločin.

Reagovat
Psy_cho

Když pojedu do Afriky nebo jinam a budou tam na mě rvát, vrátím se domů.

Reagovat
meno

Jenže on je tady normální zaměstnanec. To není, že si tady z plezíru kope do míče a když mu ho někdo urazí, vezme svoje roteiro, sedne na letadlo a bude si kopat na plácku za barákem. On je profesionál, kterej celej život maká na tom, aby pracoval, pro co možná nejlepší klub, vydělal si, co možná nejvíc peněz a žil život showbiz superstar.

Reagovat
RadekVonCZE

Neodpověděl jsi mu na tu Afriku, jinak s tebou víceméně souhlasím.

Reagovat
meno

Když pojedu kamkoliv a ze kteréhokoliv důvodu se mi tam líbit nebude, půjdu dál. To ale ve specifickém zaměstnání, kterým fotbal (respektive veškerý profi sport) je, úplně jednoduše nejde.

Reagovat
Psy_cho

Právě naopak, svoji "práci" může dělat kdekoliv na světě a vůbec k tomu nepotřebuje umět místní řeč. Choval se jako magor a měli by ho vykopnout do Afriky nebo odkud je. Takže jestli se mu nelíbí chování místních, ať jde pracovat jinam.

Reagovat
meno

Reagovat
Bakary3

Tak on si Mosquera nijak nestezoval.

Dalsi vec je, ze tohle je jednoznacnej a ukazkovej rasismus, neni o cem.

Jinak meles tak z cesty, ze to asi nestoji za vic pismenek.

Reagovat
Psy_cho

Tak nepiš. Rasizmus nerasizmus, kdy byl doma, tak se mu to nestane.

Reagovat
dondinho

Alespoň že v Ostravě jsou rasisti jazykově vzdělaní a mohou se telefonicky ve španělštině omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Yo sorry. Hala Australia!

Reagovat
Witcher

Bych čekal pokutu pro Baník v řádu statisíců a pro toho chudáka minimálně dlouhý pohovor na policii.To je totální výsměch BLM a SNTR

Reagovat
valloire

Mírové hnutí nominované na Nobelovu cenu nechápe.

Reagovat
Liquid

Tohlec Baník nezvládá, neměl náhodou podat zároveň podnět policii pro přečin rasismu ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele