Drobný: Nejsme dostatečně dobří

26.04.2010, 09:46
Aktuality
Hertha v loňské sezoně proháněla německou špičku a dlouho útočila na příčky zajišťující start v Lize mistrů, letos je tomu přesně naopak. Berlínský klub se od úvodu soutěže pohybuje na chvostu bundesligové tabulky a sestup ho zřejmě již nemine. Podle brankáře Jaroslava Drobného je to dáno tím, že hráči zkrátka nemají dostatečnou kvalitu...

Hertha v sobotu v zápase se Schalke zahodila spoustu šancí a za to nakonec zaplatila v 87. minutě, kdy se trefil Westermann. Na šestnáctou příčku nyní ztrácí pět bodů a do konce soutěže chybí dvě kola, v nichž berlínský celek cestuje na hřiště Leverkusenu a nakonec doma přivítá Bayern.

"Kolik šancí jsme měli? A nemyslím tím jenom v tomto zápase, ale v několika posledních. Je to směšné, to už není jenom o smůle. Naši hráči prostě nemají dostatečnou kvalitu, nejsme dost dobří," řekl zklamaný Drobný.

Hertha během léta přišla o několik důležitých hráčů. Do Hoffenheimu zamířil obránce Šimunič, útočník Voronin se vrátil do Liverpoolu a kanonýr Pantelič zamířil zdarma do Ajaxu.

"Tuhle otázku mám v hlavě už hodně dlouho: Proč jsme nechali odejít Panteliče? To se nikdy nemělo stát, to je pravda," řekl dále Drobný.

Drobný po letošní sezoně z Herthy s největší pravděpodobností odejde a nemusí to být zrovna v dobrém, což naznačil generální manažer Michael Preetz: "Rád bych všem doporučil, aby si nejprve dali sprchu a uklidnili se, než otevřou pusu."

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (107)

Přidat komentář
Arne

Ať už vypadne, se mi tuhle sezónu tak zprotivil, že to není možný.

Reagovat
smazaný uživatel

výkony nebo vyjádření?

Reagovat
Arne

Vyjádření a tak nějak celkově chování... Výkony určitě ne, společně s Raffaelem náš nejlepší hráč v sezóně.

Reagovat
Sarlin

Tím pádem jednáš jen ve svém vlastním zájmu a nehledíš na to, co je pro klub dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre žiadny klub nie je dobré riešiť problémy cez média.

Reagovat
Arne

Reagovat
hodjohn

ještě se mu div...kvalitní gólman a hráči to tak serou...tak si chtěl ulevit...myslím, že zrovna on je jeden z těch, který si to může dovolit

Reagovat
Arne

Tohle si nemůže dovolit nikdo... U něj to navíc není poprvý, takže bych to trestal nějakou tučnou pokutou.

Ten kec "hráči na to serou" myslíš vážně?

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

VFB Stuttgart

Reagovat
j_mrazik

A proč vlastně odešli ti 3 hráči... na Voronina asi nebyli prachy, chápu, ale ti dva? To tam nejsou peníze?

Reagovat
Arne

Nebyli prachy, Šimunić měl ve smlouvě klauzuli a Pantelić... Ten měl zůstat, Favre ho zkrátka nechtěl a Preetz i velká část veřejnosti se postavila za Favreho, protože měl úspěch a byl viděn jako polobůh.

Jinak ty peníze prostě nejsou, to je už dlouhodobější záležitost.

Reagovat
j_mrazik

A zrovna klub z hlavního města...

Reagovat
Arne

To zrovna tady nic neznamená... Berlín je chudej, snad je úplnej východ Německa a úplnej sever (Hostein a tam) je finančně slabší než Hauptstadt. Bohužel...

Reagovat
jv

Chtělo by to nějakýho zajímavýho sponzora a hned by šlo všechno líp.

Reagovat
Arne

Kde ho ale vzít? Těch peněz bude naopak méně, Carlsberg sice ještě prej nahradíme jedním z berlínských pivovarů, ale Nike, mám ten pocit, bude dávat ve druhé lize místo 3 jen tři čtvrtiny milionu.

Měli bychom si vystačit s 35 miliony místo současných 70... Ale na druhou stranu Lautern postoupil a Kuntz měl k dispozici jen 10, to jsou ohromný rozdíly.

Reagovat
jv

Tak prodáte Kačara s Eberte, o který bude zájem a peněz na posily bude dost, případně zalovíte ve volnejch hráčích, který určitě půjdou radši k Vám, než k dalším týmům z 2. BL. Jen to nechce brát moc hostovaček, protože potom se ten tým furt tvoří znova.

Reagovat
jv

*Eberta

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha mi byla vždycky sympatická i letošní sezónu. Hrozně jsem jim přál aby zůstali, dyť je to skoro jediný klub v Německu kterému jsem schopen fandit. Je mi to hrozně líto, ale ten Drobný by mohl držet hubu.. kvalita tam je, podle mého. Teďka na jaře dokázali porážet soupeře a probudili se hráči jako Ramos, Cicero, Raffael apod.

Reagovat
Arne

Těmi výkony a kvalitou do BL patříme, snad ten návrat bude rychlý a ne jako řeba v případě FCK.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, doufám. Otázka také je kdo všechno odejde.. zrovna o tu zálohu se podle mě dost poperou a Hertha je nedokáže udržet. Raffael odejde skoro určitě, dál pak Lustenberg, Kačar, Cicero.. jestli z nich vůbec někdo zůstane. Jo a byla nějaká opce na Hubníka? A Ramos musí zůstat, když má den, tak hraje dost pěkně

Reagovat
Arne

Raffael se vyjádřil, že by rád zůstal, u něj to vypadá spíš na setrvání. Lusti snad taky, Kačar 50 na 50, na Cícera máme opci, ale peníze na ní nejsou, takže odejde. Ramos snad zůstane, Gladbach už má de Camarga a zájem Stuttgartu taky opadl.

S Hubníkem nevím, člověček... On tam nějakou opci má, ale zda jen pro první nebo i druhou ligu, to nikde psáno není. Já bych byl moc rád, kdyby zůstal, ale v BL předvedl hodně slušný výkony a zájem o něj určitě bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník má opci jen pro první ligu, v případě sestupu je volnej hráč.

Reagovat
Arne

Tak všeobecně se z toho vychází, ale já to nikde zcela konkrétně psaný neviděl... Hoď kdyžtak odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvilo se o tom když tam přestupoval, právě se ještě v novinách psalo, že vlastně nic neriskuje, že druhou ligi hrát nebude. Odkaz zkusim najít

Reagovat
Arne

Ok, já noviny nečtu... Jen vyjádření agenta bylo takový kdovíjaký, něco jako "uvidíme".

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ct24.cz/sport/76063-hubnik-odchazi-ze-sparty-do-herthy-berlin/

Tak to neni uplně přesný, ale předpokládá se, že opce nebude v případě sestupu uplatněná... Takže ta jasná specifikace, že v případě sestupu bude nebo nebude tam neni, jen předpoklad.

Reagovat
Arne

Wow, takovej obrovskej znak.

"pokud by berlínský klub nejvyšší soutěž opustil, tak by si drahou posilu nemohl dovolit a opci neuplatní." - To je ale to, o čem mluvím... To je předpoklad, ale pokud ty peníze díky nějaké okolnosti mít budem (třeba 20 % za přestu Boatenga), tak třeba zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, já si myslel že to je daný, ale měl si pravdu.

Reagovat
jv

Podle mě od Vás odejdou všichni hostující hráči, možná by mohl zůstat Kringe, kterej se k nám asi vracet nebude, odejde od Vás asi jen v případě zájmu z 1. BL.Dál to vidím na to, že odejdou Drobný, Kačar a Ebert, což by šlo určitě nahradit levnějšími hráči, např. z 2.ligy.

Raffael u Vás zůstane, což vlastně nedávno potvrdil a společně s Ramosem Vám vystřílí postup zpět do BL.Já bych se o ten Váš návrat neobával, na rozdíl u Lauternu u Vás nehrozí rozprodej celýho týmu, stačí přivést dva hráče do obrany a zálohy a vůbec bych se toho nebál.

Reagovat
Arne

Hostující asi stopro, Drobný a Ebert taktéž... S Kačarem a Friedrichem uvidíme, spíš bych to viděl na odchod Arneho. Ten má velkej plat, kterej těžko utáhnem, leda by znovu ukázal charakter a šel by radikálně dolů. Gojko a Ramos by měli zůstat, ale při dobré nabídce se těžko budou držet.

Reagovat
jv

Drobnýho s Ebertem bych pustil, navíc Drobnýmu končí smlouva.Arne podle mě zůstane, je to symbol a ikona celýho klubu, navíc tahoun. A o Ramose bych se taky nebál, navíc má ještě smlouvu na tři roky.

Reagovat
Arne

Pro mě je to srdeční záležitost, proto se raději připravuju na to, že Arne odejde... Drobný jde zadarmo, chce to přivést slušnou náhradu, Tremmel by byl ideální - kvality má dobré i na bundesligu a navíc prostředí zná moc dobře, v Berlíně i bydlí.

Reagovat
smazaný uživatel

kolik si tak za Kačara řeknete, pokud bude zájem a sestoupíte ?

Reagovat
Arne

Jak jsem psal dole, podle kickeru chceme po HSV osm milionů. Copak, máte taky zájem? Já jsem zatím četl jen o Juve a dlouho dlouho dozadu o Florencii.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pak jsem si to dole přečetl . my měli zájem někdy v půlce podzimu, kdy jsme měli za sebou ten hrůzostrašnej start. jistotou měl být Krasnić a hned za ním následovat Kačar. pak jsme se ale zvedli a spekulace se vytratily, ve hře zůstal jen Krasnić..., nicméně nedávno se Kačar na milannews zase objevil, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

proboha..., *Krasić

Reagovat
Arne

Jj, uvidíme... Jestli odejde, tak ať klidně do AC.

V HSV nebo nedejbože ve Wolfsburgu bych ho těžko vydejchával.

Reagovat
jv

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Hubnik to ma myslim tak ze kdyz by se udrzeli klub uplatni opci kdyz ne hubnik konci

Reagovat
domingo

No podle těch fanoušků na Olympiastadionu to vypadalo, že vyhráli aspoň 4:0

Reagovat
Arne

Jak to myslíš? Takže jsi tam byl, co tomu říkáš?

Reagovat
domingo

Na zápase jsem nebyl, nebyly prachy. Ve skutečnosti jsem rád, že jsem se dostal zpátky do Brna, zbyly mi totiž asi 2 koruny a 25 centů

Ale na stadion jsme se s přítelkyní kouknout byli.. a protože jsem s sebou neměl laptop, německý noviny jsem vůbec nesledoval (k čemu taky, když německy neumím) a zpaměti nevím, kdy je v BL ligový kolo, tak jsme se trefili tak krásně, že jsme na zastávku dojeli asi 15 minut po konci zápasu... skrz ten obří dav zpívajících a skandujících fanoušků (proto taky ten dojem, protože oni vypadali fakt neskutečně optimisticky, žádný zplihlý ksichty :)) jsme se na stadec tlačili asi dvacet minut, abysme si ho mohli aspoň vyfotit... umím si představit, jak to musí vypadat vevnitř, musí to být něco neskutečnýho.

Jo a chtěl jsem se tě zeptat, jestli je normální, že všichni pijou colu? Protože tam mělo fakt 95% lidí z toho davu (a dav to byl neskutečnej, na aspoň trochu prázdný metro jsme čekali tak půl hodiny) plechovky od coly, kopali si s nima - celá rodinka na nástupišti si kopala s prázdnou plechovkou a když ji malý děcko koplo do kolejí, tak ho maminka chválila a křičela "Tooor!" ...no a právě jsme si říkali, že se tam asi nečepuje ipvo, ale pak jsme viděli pár lidí normálně s kelímkáčema, tak nechápu, co vede tak obrovskou masu lidí na fotbalovým zápase kupovat si zrovna colu

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se tam ten fotbal bere trochu jinak. Já tam teda piju pivo . Na Olympiastadionu je výborná atmosféra od návštěvy 60 tisíc vejš, když tam je míň tak ten stadion vyznívá tak nějak poloprázdně. Nevim, kolik bylo na Schalke, Ale když sem tam byl já, tak se ta návštěva dostala pod těch 60 tisíc jen jednou, jinak dvakrát plno (z toho jednou finále DFB Pokalu), jednou 68 tisíc a jednou 60 tisíc. A je to jeden z nejlíp, ne-li uplně nejlíp fungující stadion v Bundeslize (teď myslim co se týče nějakejch front, občerstvení, talčenic apod.). Všechno tam funguje přesně tek, jak má

Reagovat
Arne

Já jsem byl jednou na NOrimberku a bylo "jen" 47 tisíc, atmoška přesto výborná... FCN tam fandů mělo dost a já byl blízko našich, takže přes sluch jsem to ani nepoznal, že není plno.

Co se týče front atd., tak máš pravdu, s jednou výjimkou - těch záchodů je tam málo, hlavně pod/za Gegentribune. Asi jsem ti vyprávěl, jak jsem tam byl poprvé, BVB dalo na 0:1 v 50. minutě a já tu branku viděl až večer v TV.

Reagovat
Arne

Škoda, žes nebyl uvnitř, ty tribuny jsou z více než poloviny podúrovňové, takže zvenčí ten stadion nějak obrovsky nevypadá. Ta architentura je ale paráda, aspoň tu jsi obdivovat mohl...

K tý Cole... Všechny nealko nápoje tam čepujou do kelímků coly, co si vzpomínám... Co se týče plechovek, tak fakt nevím.

Jinak naši fandové už jsou na sestup hold připravení, nikoho to asi nijak nemohlo složit a i německá režie měla očividně problém najít někoho, kdo si v závěru aspoň drží hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych řekl pravdu, tak do čeho se tam čepuje cola ani nevim . Pivo se čepuje do takovejch pevnejch plastovejch kelímků za eurovou zálohu, Arne určitě ví o čem mluvim

Reagovat
Arne

Jj, viz. jak jsem ti říkal o tom "Spendet Becher - rettet Leben"

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pamatuju si to . Já mám mraky těch kelímků doma a dal sem je i na výstavu do barů, který pravidelně navštěvujem.

Reagovat
domingo

No mně se právě nezdálo, že by vyhráli nějak jasně, ale když jsem viděl týpky se šálama "Scheiss Schalke!", tak jsem se jich nechtěl ptát, navíc anglicky

Tak architektura... je to kolos prostě. Fakt je škoda, že jsme se netrefili do lepšího času, takhle jsme ho viděli jenom z dálky, ale na druhou stranu se tam určitě někdy vrátíme, Berlín je skvělý město. Až na tu řeč, no :)

Fandové byli hodně pohodoví, sice hluční a byla jich hromada, ale fakt mezi nima byla taková přátelská atmosféra. Akorát s námi ve vagónu jel jakýsi týpek s megafonem a furt hulákal "Nächste Station - Hertha BSC!!!", takže jsme nevěděli, kde vystoupit a pak asi o půlnoci jsme potkali na Savignyplatzu nějakýho kluka s holkou v dresech Schalke, se šálama a tak, oběma bylo tak 17-18 a evidentně byli docela opilí a nezranění, což mě docela překvapilo, já bych se v dresu Slavie po České v noci po vyhraným zápase asi neflákal

Reagovat
Arne

Tak v Německu je to v drtivé většině taková pohoda... Že tam byly šály "Scheiss Schalke", to mě nepřekvapuje, my na ně máme od 60. let pifku, ačkoliv oni tu rivalitu s námi moc neberou.

Reagovat
domingo

Nj, ale tak zrovna na tom Savignyplatzu (teda Bleibtraustraße) jsem se v noci bál i dojít si 150 metrů kolem těch válejících se pankáčů pro pizzu, asi nezvyk

Reagovat
Arne

Asi jo, no... Ale zase to chápu, berlínský ulice většinou nejbejvaj moc přívětivý.

Reagovat
domingo

Jo a z S-Bahnu kolem města jsou normálně vidět baráčky a chatky s vlajkama na střeše, všiml jsem si tak 10-15... všude Hertha, žádnej Union. Vypadalo to, že tím dost žijou, v metru na těch obrazovkách normálně běžely postřehy ze zápasu a tak. Hrozně soudržná atmosféra, to je fajn

Reagovat
Arne

A to Berlín neni fotbalový město... Ale jsem za to rád, že se to v tomhle ohledu celkem pohlo. Tou soudržností v nedobrých dobách je proslavenej hlavně Lautern nebo taková města jako Freiburg, Mainz a tak. Tady to zvykem moc nebývalo, ale jak jsem řekl, trend jde nahoru a to je jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

To že se tam procházeli fanoušsci S04 v šálách, tomu se nedivim. To je prostě Německo, já se taky procházel po Hamburku nebo Hannoveru (a navíc nejen v šále) Werderu beze strachu, a tam je ta ivalita ještě větší

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce vlastně i se šálou "Scheiss HSV"

Reagovat
domingo

Jn, daleko sympatičtější než vzájemné vyvražďování holohlavých band.

Reagovat
Arne

Teď jsem si ale vzpomněl, že v sobotu prej byly v Brémách nějaký potíže mezi fans.

Reagovat
smazaný uživatel

O ničem nevim, ale Köln patří mezi nejnebezpečnější, jestli se to tak dá říct...

Reagovat
Arne

To je fakt... Já jsem to slyšel snad ve včerejším Pur II od 23 hodin, podrobnosti neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to jsem taky koukal, ale je fakt že po posledním zápase sem to přepnul a zprávy už neposlouchal, navíc ten konec už byl v takovym polospánku po návšěvě restaurace po zápase

Reagovat
Arne

Až teď mě napadlo, jaktože jste se nedostali dovnitř? Já teda chodím ze stadionu nejdřív půlhodiny poté a vždy je otevřýno (mezi Preußenturm a Bayernturm)... Pak do stadionu nevím, ale dá se projít přes fanshop minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

já si nemyslím, že by Hertha měla mužstvo na sestup. Dyť koupila do každé řady jednoho hráče. Já si myslím, že měli kvalitu na střed soutěže...akorát to žádný z trenérů nezvládl...byl na ně vyvíjen vysoký tlak a nezadařilo se....je to škoda, pořád jsem věřil, že se z toho Hertha dostane...

Jsem zvědavej kam zamíří například Drobný a nebo Hubník..ten měl ve smlouvě, že v případě sestupu, může odejít, ikdyž podepsal na 2 roky

Reagovat
Arne

Favre onehdá říkal, že transfery dělají 70 - 80 % úspěchu... Když si vemeš, že přišli tragédi Wichniarek, Pejčinović, Bengtsson a Janker, přičemž na hostovačku byli poslání Chermiti a Lúcio, tak je jasný, kde by se měla hledat hlavní příčina.

Ten tým, jak říkáš, kvalitou měl na střed tabulky, ale psychicky na tom nebyl nejlépe, a když se dařilo obraně, tak vyhořel útok (jaro), a na podzim to bylo párkrát naopak.

Reagovat
jv

Tak Lúcio odešel asi kvůli tomu, aby se rozehrál po zranění, já spíš nechápu při těch Vašich problémech se stopery, zvlášť na podzim odchod Rodneie do Lauternu, když byl schopnej hrát stabilně v základu a dobře ve vedoucím týmu 2. BL, tak proč by nemohl hrát u Vás.

Reagovat
Arne

Nevím, další přestupová bota... Zvlášť, když FCK má opci a divil bych se, kdyby jí nevyužilo. Nevím na kolik peněz to je, ale žádný velký prachy z toho nevyždímáme.

Reagovat
jv

Reagovat
Arne

Už jí má, jenom dobře.

Reagovat
jv

Teď už si jí opravdu zasloužil.Dobře mu tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Hertha by si měla pomalu dávat stranou peníze na lepšího útočníka... Ramos na to sám nestačí a Gekas,Wichniarek atp. zahazujou jednu šanci za druhou

Reagovat
Arne

Chermiti, popř. někdo vystřelí z eigene Jugend... Navíc, když si to tak vezmu, tak Wichniarek a Domovchijski by na druhou ligu měli stačit. U Limy si jistej nejsem, toho šneka se už musíme zbavit.

Reagovat
jv

za toho šneka.

Jinak ten Chermiti by měl už dostat šanci.

Reagovat
Arne

Měl by... Favre proklamoval, že to je budoucnost klubu, tak snad se v tomhle mýlit nebude.

Reagovat
jv

Tak reference na něj byly výborný.

Reagovat
Arne

Jj, i minulý jaro hrál docela solidně, když dostal příležitost, jen branka tomu chyběla... Teď vůbec netuším, jak hraje, snad ho uvidíme na MS.

Jinak ještě k Lúciovi - ten si znovu poranil vazy, tentokrát v druhém koleni. Docela síla, ten kluk má fakt pech.

Reagovat
jv

Tak na mistrovství světa ho asi neuvidíme, protože Tunisko tam nakonec o bod nepostoupilo, na jeho úkor postoupila Nigérie.

Jinak ten Lúcio je fakt smolař.Tohle může znamenat i konec kariéry.

Reagovat
Arne

Aha, to mi uniklo... On šel na hostovačku hlavně kvůli tomu, aby pravidelně hrál a dostal se tam. Nakonec holt bohužel.

Reagovat
goodbay

Romane, doufám, že se nám vrátíš do Spartičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Promiň, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

"Dobrý den pokuď Herta Berlín sestoupí budete chtít získat zpět Hubníka?"

Jozef Chovanec: S Romanem jsme na toto téma už mluvili, byl se podívat na zápase v Boleslavi. Bohužel je teď zraněný do konce sezony.

Reagovat
Arne

Já se taky směji... Zaprvé lepší druhá bundesliga, zadruhé v BL si udělal dobré jméno a pokud někde bude stoper potřeba, tak by mohl zůstat. Kdyby vyhořel, tak neřeknu, ale takhle nemá důvod dělat krok zpět.

Reagovat
rufus

Tim neřikám, že určitě přijde, ale malá šance tu existuje. Proto mi přijde zbytečný předčasně se tomu smát. A když si myslíš, že je lepší hrát druhou ligu, tak prosim. Kdyby šel do Sparty, může hrát opět poháry, což je větší lákadlo. Jinak pokud jde o můj názor, myslim, že se nevrátí, přece jenom bude mít lepší nabídky (i když v případě sestupu to Hertha nebude).

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslim tak jedno kolo pohárů... Fotbal v Evropě je bohužel o dost jinde než v Čechách...

Reagovat
Arne

S výhledem na to, že za rok budu hrát zase 1. BL, je Hertha furt lepší než česká liga... I 2. BL je na nesrovnatelně vyšší úrovni než GL, takže znovu říkám - nemá důvod dělat krok zpět a tahle varianta mi k smíchu přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Jen se smějte, ale pokud spadene Hertha do 2. ligy, tak tam určitě nezůstane! Má to v klauzuli a kde jinde než opět doma, kde ví, že si určitě zahraje, se rozehrát po zloměnině nohy? HM?

Reagovat
jv

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, ale zase ta kvalita i 2.BL je nesrovnatelná... Nevim jestli se mu bude chtít zpátky, hrát třeba na Kladně nebo na Strahově zápasy se dvěma střelama na bránu na 1:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc?

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to na FCN

Reagovat
jv

Arne Friedrich a Gojko Kačar by se mohli stěhovat na sever Německa. O hráče pravděpodobně sestupující Herthy BSC se eminentně zajímá Hamburger SV, jehož zástupci jsou prý již s kapitánem berlínského týmu domluveni a se srbským záložníkem se údajně hodlají v nejbližších dnech sejít.

Myslíš si, že je na tom něco pravdy?

Reagovat
Arne

Prý už se setkali, jenže my chceme osm milionů a společně s Gojkovými nároky na plat to HSV přijde až moc.

Spekuliert wurde am Wochenende auch über einen Wechsel von Teamkollege Arne Friedrich (30) an die Elbe. Sowohl der Klub als auch der Spieler dementieren. Friedrich: "Ich hatte keinen Kontakt zum HSV."

Reagovat
jv

Arne musí zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Arne musí zůstat - a když už by odcházel, tak jedině na Isar

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho vyměňte za Rozehnala, ten prej stál taky osm milionů

Reagovat
Didier Drogba

Drobný si zaslouží lepší klub

Reagovat
smazaný uživatel

Stuttgart

Reagovat
Arne

Ten zřejmě dá šanci Ulreichovi... Když z Hoffe odchází Hildebrand, tak to vidím, že se Drobný přidá k Šimunićovi.

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné

Reagovat
Arne

Teď jsem četl, že Hoffe již déle jedná se Starkem z Duisburg... No, uvidíme.

Reagovat
irik

100. pro Preetze, reagoval správně.

Reagovat
jv

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele