Zraněné Řezníka se Zmrhalem nahradil Falta s Coufalem

Z české reprezentace před přípravnými zápasy s Islandem a Katarem na turnaji v Dauhá vypadli Bořek Dočkal, Matěj Vydra a po dnešním tréninku také Radim Řezník s Jaromírem Zmrhalem. Do nominace naopak trenér Karel Jarolím doplnil hned osm nových jmen.

Zmrhal věří, že Slavia výhrou nad Maccabi získá sebědomí do derby

Když Slavia naposledy hrála hlavní fázi pohárů, Jaromíru Zmrhalovi bylo teprve šestnáct let a působil ve slávistické mládeži. Nyní se čtyřiadvacetiletý záložník s týmem chystá na velký návrat do základní skupiny Evropské ligy, kterou červenobílí rozehrají ve čtvrtek doma proti Maccabi Tel Aviv. Reprezentační křídelník věří, že Pražané zlepší oproti minulým zápasům koncovku...

Zmrhal by si chtěl k narozeninám nadělit postup a případně i gól

Slávistický záložník Jaromír Zmrhal v den středečního odvetného zápasu 3. předkola Ligy mistrů na půdě Borisova oslaví 24. narozeniny a věří, že si jako dárek nadělí postup, v ideálním případě korunovaný gólem nebo asistencí. V úvodním duelu v Praze při výhře 1:0 kvůli doznívajícím zdravotním problémům ještě chyběl, o víkendu už ale hrál generálku v lize s Teplicemi.

Zmrhal: Po titulu i těsném uhájení ligy následuje polití pivem

Slávistický Jaromír Zmrhal během oslav mistrovského titulu s úsměvem přirovnal dnešní radost s fanoušky s tři roky starým duelem v Ostravě. Slavia tehdy prohrála s Baníkem 0:2 a od sestupu ji zachránily výsledky z jiných stadionů. Dnes "sešívaní" jasně zdolali Brno 4:0 a zajistili si mistrovský titul, podle Zmrhala ale oba duely spojuje fakt, že fotbalisté skončili polití pivem.

Zmrhal: Teď rozhodne jakákoliv chyba, všichni se snažíme uklidnit

Slávistického odchovance Jaromíra Zmrhala čeká v sobotu zřejmě nejdůležitější zápas za dobu jeho pětiletého působení v A-týmu. Reprezentační záložník s vedoucím celkem tabulky v předposledním 29. kole ligy zamíří do Mladé Boleslavi a v případě výhry a bodové ztráty druhé Plzně v Brně bude moci slavit mistrovský titul.

Slávistického odchovance Zmrhala čeká první velký zápas o titul

Když Slavisté před osmi lety naposledy hráli o ligový primát, byl záložník Jaromír Zmrhal ještě v dorostu. Nyní ho poprvé za dobu jeho působení v A-týmu čeká zápas, který bude přímým soubojem o první místo. Pražané jako vedoucí celek tabulky vyzvou v neděli druhou Plzeň, Zmrhal si však nemyslí, že půjde o klíčový souboj jarní sezony.

Slavia by Zmrhalovi v odchodu nebránila, zatím ale nabídku nemá

Záložník Jaromír Zmrhal je jediným hráčem základní sestavy fotbalistů Slavie, kterého by vedení v případě zajímavé nabídky ze zahraničí bylo ochotné uvolnit. Reprezentační středopolař však zatím žádnou konkrétní nedostal, a tak se dál připravuje na jaro s Pražany. V dnešním duelu proti Žižkovu nastoupil netradičně na levém kraji obrany.

Teprve si to všechno uvědomuji, zářil po premiérové trefě Zmrhal

Záložník Jaromír Zmrhal prožil proti Norsku zápas, na který asi nikdy nezapomene. Poprvé v kariéře hrál za reprezentační A-tým od začátku, hned se dočkal premiérového gólu a to vše na domácím stadionu v Edenu, kde nastupuje za pražskou Slavii. I díky jeho příspěvku čeští fotbalisté zvítězili v kvalifikaci nad Seveřany 2:1 a oživili šance na postup na světový šampionát.

Ve hře o titul ještě nejsme, brzdil euforii slávista Zmrhal

Záložník Jaromír Zmrhal zajistil hráčům Slavie gólem výhru 1:0 nad Slováckem a prodloužení vítězné ligové série už na šest kol. Pražané se minimálně do neděle posunuli na druhé místo tabulky dva body za vedoucí Mladou Boleslav, ve hře o titul ale podle dnešního střelce ještě zatím nejsou.

Zmrhala pozvánka obrovsky překvapila a byl hodně nervózní

Přestože záložník Jaromír Zmrhal nefiguroval v původní nominaci trenéra reprezentace Karla Jarolíma ani mezi náhradníky, český kouč ho v pondělí překvapivě dodatečně povolal k zápasům kvalifikace mistrovství světa v Německu a s Ázerbájdžánem. Pro slávistického odchovance byla premiérová pozvánka do seniorského národního týmu příjemným šokem.

Reprezentaci doplnili nováčci Zmrhal s Droppou a Škoda

Trenér reprezentace Karel Jarolím doplnil nominaci na zápasy kvalifikace mistrovství světa v Německu a s Ázerbájdžánem o tři hráče. Kouč národního týmu překvapivě povolal dva nováčky, záložníky Lukáše Droppu z ruského Tomsku s Jaromírem Zmrhalem ze Slavie, a jeho spoluhráče z Edenu útočníka Milana Škodu.

Zmrhal se stává specialistou na Spartu, po roce jí dal opět gól

Záložník Jaromír Zmrhal se stává specialistou na zápasy se Spartou. Před rokem v Edenu rozhodl jediným gólem proti rivalovi o výhře slávistických hráčů 1:0 a dnes na Letné druhou brankou zpečetil v 79. minutě vítězství červenobílých 2:0.

Zmrhal by si rád zahrál proti Rosickému, kterého měl za vzor

Záložník Jaromír Zmrhal vloni na podzim zajistil fotbalistům Slavie jediným gólem domácí výhru 1:0 nad Spartou a před nedělním derby na Letné si přeje, aby se mu něco podobného povedlo znovu. Také doufá, že si zahraje proti hvězdnému záložníkovi Tomáši Rosickému, který se nedávno po letech vrátil na Letnou a po dohnání tréninkového manka by mohl proti Slavii nastoupit.

Pořád je to hratelné, řekl Zmrhal po prohře 1:3 v Tallinnu

Přestože hráči Slavie nečekaně prohráli v úvodním utkání 2. předkola Evropské ligy na půdě Levadie Tallinn 1:3, záložník Jaromír Zmrhal stále považuje dvojzápas za hratelný. Věří, že v domácí odvetě pomohu týmu k postupu i fanoušci, kteří byli po dnešním duelu s outsiderem hodně nespokojení a vyříkávali si s hráči výkon.

Zmrhal považuje gól z derby za doposud nejvzácnější v kariéře

Jaromír Zmrhal potvrdil, že umí rozhodovat velké zápasy. Dvaadvacetiletý záložník před rokem jediným gólem zařídil výhru 1:0 nad Plzní a dnes to samé zopakoval v derby se Spartou. Vítěznou trefu považuje za dosud nejcennější v kariéře.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele