Další články

Blažek se na Spartě rozloučil s kariérou, přišlo 6 000 fanoušků

Brankář Jaromír Blažek se v benefičním zápase na pražské Letné definitivně rozloučil s fotbalovou kariérou. Tým Bláža All Star před šestitisícovou návštěvou porazil výběr Sparty 3:2. Dvaačtyřicetiletý Blažek nastoupil za obě mužstva a v obou poločasech udržel čisté konto.

Blažek zůstane v Jihlavě trénovat brankáře

Gólman Jaromír Blažek bude po skončení aktivní kariéry působit nadále ve Vysočině Jihlava v roli trenéra brankářů. V příštím ročníku hodlá svoji činnost v klubu ještě rozšířit. Naposledy stál Blažek mezi tyčemi v předposledním ligovém kole proti fotbalistům Liberce, vychytal nulu a pomohl k vítězství 4:0.

Brankář Blažek vychytal zřejmě svou poslední nulu

Gólman Jaromír Blažek se dnes v Jihlavě znovu a pravděpodobně naposledy postavil mezi ligové tyče. I ve svých dvaačtyřiceti letech v zápase s Libercem udržel čisté konto a s tečkou za bohatou kariérou tak mohl být spokojen. Prozradil, že by rád u fotbalu zůstal jako trenér jihlavských brankářů...

Rekordman Blažek: Teď se cítím dobře, zítra to bude horší

Brankář Jihlavy Jaromír Blažek po téměř roce nastoupil v první lize a na hřišti Bohemians 1905 pomohl Vysočině k cenné bezbrankové remíze. Dvaačtyřicetiletý veterán prý na rekordy nemyslí a pokročilý fotbalový věk už na svém těle pociťuje.

Gólman Blažek a další tři fotbalisté prodloužili v Jihlavě

Jedenačtyřicetiletý brankář Jaromír Blažek bude chytat v Jihlavě i v příští sezoně. Bývalý gólman reprezentace, Bohemians či Sparty prodloužil s Vysočinou smlouvu stejně jako obránci Tomáš Marek a Ondřej Šourek i záložník Václav Koloušek.

Brankář Blažek bude chybět Jihlavě minimálně měsíc

Minimálně měsíc se musí Vysočina Jihlava v boji o záchranu v první lize obejít bez brankáře Jaromíra Blažka, který si v zápase s Teplicemi natrhl šlachu na noze. Jednačtyřicetiletý gólman se zranil v poslední minutě pátečního zápasu, který skončil remízou 1:1.

Jihlavský Blažek vychytal rekordní 139. nulu v lize

Brankář Jaromír Blažek z Jihlavy v sobotním 17. kole proti Znojmu vychytal 139. nulu v první lize a postaral se o nový rekord české nejvyšší soutěže. Na druhé místo odsunul Martina Vaniaka, který před třemi lety ukončil kariéru se 138 čistými konty.

Hráčem října byl zvolen brankář Blažek, trenérem Lavička

Nejlepším hráčem Gambrinus ligy za měsíc říjen byl zvolen jihlavský brankář Jaromír Blažek. Trenérskou kategorii ankety Ligové fotbalové asociace (LFA) vyhrál potřetí Vítězslav Lavička z pražské Sparty. Blažek je vůbec prvním brankářem a také nejstarším držitelem tohoto ocenění.

Hráčem měsíce října se stane Došek, Blažek, nebo Ščuk

V nominaci na Hráče měsíce první ligy za říjen jsou útočník Libor Došek ze Slovácka, brankář Jihlavy Jaromír Blažek a Bosňan Jasmin Ščuk z Mladé Boleslavi. Mezi trenéry v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) kandidují Vítězslav Lavička ze Sparty, Miroslav Koubek ze Slavie a znojemský Leoš Kalvoda.

Zklamaný Blažek: Podali jsme šílený výkon a hráli snad přátelák

Jak moc se na zápas se svým bývalým klubem těšil, po jeho skončení z něj zloba a naštvání jen prýštily. Brankář Jaromír Blažek zažil s Jihlavou po domácí prohře 1:4 se Spartou bídný vstup do ligy. Blažek si servítky nebral; tým z Vysočiny prý vyhořel po všech stránkách.

Zkušený Blažek bude v Jihlavě zároveň trénovat brankáře

Čtyřicetiletý gólman Jihlavy Jaromír Blažek bude v následující prvoligové sezoně ve Vysočině působit zároveň jako trenér brankářů. Bývalý reprezentant to řekl v rozhovoru na klubových stránkách.

Blažek měl po velkolepém návratu na Letnou smíšené pocity

Smíšené pocity prožíval brankář Jihlavy Jaromír Blažek po remíze 2:2 na hřišti pražské Sparty, kam se jako soupeř vrátil poprvé od svého konce v letenském klubu. Velkou radost mu udělaly dary od domácího klubu i přivítání od fanoušků, na druhou stranu ale nevěděl, zda se má z nerozhodného výsledku radovat nebo ne.

Blažkovo jubileum: bod proti Spartě a aplaus celého stadionu

Nejprve mu aplaudoval kotel jihlavských fanoušků, a když se přesunul k těm sparťanským, hned od nich dostal za dřívější věrné služby dvě klubové šály. Brankář Jaromír Blažek dnes byl na roztrhání, když jako dvanáctý hráč historie pokořil metu 400 odehraných zápasů v nejvyšší soutěži.

Blažek: 400. zápas a proti Spartě? Je krásné, že to vyšlo takhle

Dovršení čtyř stovek zápasů v nejvyšší soutěži a ještě v souboji proti klubu svého srdce. Na nevšední zážitek se těší brankář jihlavských fotbalistů Jaromír Blažek, který se v nedělním ligovém klání postaví proti pražské Spartě, kde strávil nejlepší roky kariéry a oslavil šest mistrovských titulů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele