Nesmíme myslet na pohárové příčky, varuje Blažek

Nováček z Jihlavy zažívá nadmíru povedený vstup do sezóny, jako jediný zatím nepoznal pachuť porážky a po včerejší výhře nad Baníkem Ostrava okupuje páté místo. Zkušený brankář Jaromír Blažek ale brzdí euforii, jeho mužstvo se podle něj musí nadále soustředit na boj o záchranu.

Zaplatili jsme nováčkovskou daň, shodli se Blažek a Koloušek

Oba ve Slavii v minulosti působili, ale výhry proti bývalému klubu se včera nedočkali, byť k ní neměli daleko. Jihlavské opory brankář Jaromír Blažek a záložník Václav Koloušek se svým týmem vedli v Edenu po poločase 3:0, po zápase se ale museli smířit jen s bodem za remízu 3:3.

Blažek: V mé knize je všechno o mém konci ve Spartě

Vše o konci v pražské Spartě, ale i detaily z osobního života sepsal fotbalový brankář Jaromír Blažek ve své autobiografii "Bláža: Moje pravda". Dlouholetá opora Sparty a v současnosti gólman Jihlavy se sice nechával spoluautorem knihy novinářem Milanem Machem dlouho přemlouvat, nakonec se rozhodl ale prozradit vše tak, jak cítí.

Blažek po jihlavském postupu: Vnitřně jsem moc šťastný

Mise naplněna, může si s úlevou říct brankář Jaromír Blažek. Devětatřicetiletý veterán totiž včera s jihlavským týmem začal bouřlivě slavit postup do první ligy. Právě kvůli tomu Blažek v lednu do Jihlavy ze Sparty přišel. A teď se už začíná těšit na to, jak si užije návrat mezi ligovou smetánku.

Blažek se dohodl s Jihlavou na půlroční smlouvě

Brankář Jaromír Blažek posílil třetí tým druhé ligy Jihlavu. Bývalý gólman Sparty se dnes s vedením Vysočiny dohodl na půlroční smlouvě, která může být v létě v případě postupu do nejvyšší soutěže prodloužena. Informoval o tom klubový web.

Blažek možná zamíří do druholigové Jihlavy

Jaromír Blažek, který v prosinci skončil v pražské Spartě, možná zakotví v druholigové Jihlavě. Do středy se má rozhodnout, zda výzvu v podobě angažmá v nižší soutěži přijme. Vedení jihlavského klubu už Blažkovi nabídku předložilo.

Blažek do Českých Budějovic nepůjde, Řepka dostal nabídku

Jaromír Blažek do Českých Budějovic po prosincovém konci ve Spartě nepůjde. Jihočeši definitivně získali i pro jarní sezonu na hostování chorvatského gólmana Mateje Delače z Chelsea a tím padla možnost Blažkova angažování. Dynamo naopak dál stojí o Tomáše Řepku.

České Budějovice by mohly angažovat brankáře Blažka

Jaromír Blažek, který v prosinci skončil v pražské Spartě, by mohl chytat v Českých Budějovicích. Záležet bude na tom, zda se Jihočechům podaří i na jarní sezonu získat mladého chorvatského gólmana Mateje Delače z Chelsea. Pokud by ho londýnský klub do Dynama nakonec neuvolnil, mohl by devětatřicetiletý Blažek na jaře obléci českobudějovický dres.

Sparta se dohodla na ukončení spolupráce s brankářem Blažkem

Sparta se dohodla na ukončení spolupráce s brankářem Jaromírem Blažkem. Osmatřicetiletý gólman, kterému měla původní smlouva skončit v červnu po sezoně, bude od ledna volným hráčem a nyní se jedná o jeho dalším angažmá. ČTK to dnes řekl tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Veterány Sparty při Silvestrovském derby posílí Řepka s Blažkem

Výběr veteránů Sparty při 23. Silvestrovském derby posílí obránce Tomáš Řepka s brankářem Jaromírem Blažkem, což je podle všeho další indicie, že jsou na odchodu z ligového týmu. Vedení Sparty se prý se startem obou dřívějších opor v posledním utkání kalendářního roku souhlasilo.

Blažek není vážně zraněný

Brankář fotbalové Sparty Jaromír Blažek si ze čtvrtečního utkání s FC Vaslui ve 4. předkole Evropské ligy neodnesl vážnější zranění. Dnešní vyšetření vyloučilo zlomeninu v oblasti hrudníku. Přesto zkušený gólman zřejmě vynechá nedělní ligový duel s Hradcem Králové, protože má od lékařů naordinovaný klid.

Blažek: Měl jsem střídat dřív

Brankář fotbalové Sparty Jaromír Blažek po utkání s FC Vaslui ve 4. předkole Evropské ligy přiznal, že má na porážce 0:2 velký podíl. Hlavně si vyčítal, že se kvůli zranění a otřesu, který si odnesl ze srážky s protihráčem při prvním gólu, nenechal dříve vystřídat. Pak by nepřišla jeho chyba při chytání centru a druhý inkasovaný gól.

Sňozík byl zvolen nejsympatičtějším brankářem sezony

Kapitán Bohemians 1905 Radek Sňozík vyhrál desátý ročník ankety o nejsympatičtějšího brankáře sezony. V hlasování členů Společnosti přátel Vlasty Buriana dostal 27 bodů a o deset hlasů porazil druhého Romana Pavlíka z mistrovské Plzně. Třetí místo obsadil s 15 body Jaromír Blažek ze Sparty.

Blažek: Derby je největší zápas, ať se děje cokoliv

Sparta v lize marně nahání vedoucí Plzeň, Slavia se krčí ve druhé polovině tabulky a navíc řeší ekonomické problémy existenčního rázu. Přesto brankář Sparty Jaromír Blažek před pondělním derby, v němž pouze jednou v kariéře na hřišti poznal hořkost prohry, cítí zvláštní chvění.

Sparťané si cenili výhry nad Slováckem a chválili Blažka

Fotbalisté Sparty Praha si velmi cenili vítězství, které dnes vybojovali v Uherském Hradišti. Po výhře 2:0 a klopýtnutí Plzně, která doma remizovala s Libercem, stáhla Sparta ztrátu na první místo v tabulce na rozdíl sedmi bodů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele