Zranění Blažka se nelepší, nestihne ani závěr bundesligy

Jaromír Blažek má stále problémy s břišním svalem a zmešká i poslední kolo německé bundesligy. Pětatřicetiletý gólman Norimberku se zranil 16. dubna a původně se měl do hry vrátit během tří týdnů, jenže ani měsíc poté se stále nemůže postavit do branky.

Blažek přišel o pozici jedničky

Jaromír Blažek přišel o své místo v brance Norimberku. Trenér sestupem ohroženého klubu dnes podle očekávání oznámil, že minimálně v nedělním bundesligovém duelu proti Hamburku dá přednost dosavadnímu náhradníkovi Danielu Klewerovi. Dvojka české reprezentace Blažek už v týdnu naznačil, že pokud nebude v klubu pravidelně chytat, nepojede na mistrovství Evropy.

Blažek: V Norimberku si to teď vyžírám, ale snad mě to posílí

Český brankář Jaromír Blažek by musel dlouho lovit v paměti, kdy zažíval tak trudné období jako v posledních týdnech. Jeho Norimberk se dál topí v sestupových vodách, média mu donekonečna vyčítají inkasované branky. A pětatřicetiletý gólman se navíc pustil i do války s fanoušky, kteří by v bráně raději viděli jeho konkurenty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele