Další články

Divoké dobrodružství, řekl Vošahlík o angažmá v Kazachstánu

Za divoké dobrodružství označil fotbalista Jan Vošahlík roční angažmá v kazašském klubu Šachťor Karaganda. Unavovalo ho zejména náročné cestování. Proto se nyní rozhodl vrátit do rodné Příbrami, ačkoli měl nabídky, aby v Kazachstánu pokračoval.

Příbram získala na poslední chvíli zkušeného Vošahlíka

Jan Vošahlík těsně před nedělní uzávěrkou přestupů posílil Příbram. V klubu, jehož je odchovancem, se domluvil na hostování ze Slavie. Naposledy působil v kazašské Karagandě.

Slavia vyřadila z kádru Vošahlíka, Kodra a Součka

Slavia před víkendovým odletem na soustředění do Španělska zúžila kádr o tři hráče. Ofenzivní záložník Jan Vošahlík má svolení najít si nové angažmá, mladík Daniel Souček se vrátil k juniorce a obránci Marku Kodrovi hledá klub hostování. Na herní kemp odcestuje 26 slávistů.

Vošahlík bude hostovat v kazašské Karagandě

Jan Vošahlík znovu opouští pražskou Slavii. Pětadvacetiletý ofenzivní hráč, který se v zimě vrátil z hostování v Českých Budějovicích, bude nyní pro změnu hostovat do konce roku v kazašském celku Šachtar Karaganda. Slavia o tom informovala na svých internetových stránkách.

České Budějovice získaly na hostování Vošahlíka a Volešáka

České Budějovice posílí útočník či ofenzivní záložník Jan Vošahlík, který přichází na půlroční hostování ze Slavie, celou sezonu by pak měl v Dynamu strávit kmenový středopolař Příbrami Ladislav Volešák. Vedení jihočeského klubu angažováním zkušených hráčů zareagovalo na zranění Ondřeje Herzána a Richarda Kaloda.

Vošahlík se nedivil fanouškům, že po zápase na Slavii pískali

V prvních dvou zápasech pod nizozemským koučem Alexem Pastoorem fotbalisté Slavie předvedli zlepšené výkony, další dva duely jim ale doma hrubě nevyšly. V neděli prohráli v Edenu v lize s Jihlavou 1:2 a dnes v úvodním čtvrtfinále poháru s Brnem 0:1. Záložník Pražanů Jan Vošahlík se proto nedivil fanouškům, že po zápase na svůj tým nadávali a pískali.

Piták s Vošahlíkem se definitivně upsali pražské Slavii

Karel Piták a Jan Vošahlík definitivně přestoupili z Jablonce do pražské Slavie a s klubem z Edenu dnes podepsali smlouvu. Piták uzavřel kontrakt na rok a půl s následnou možností opce, Vošahlík o rok delší. Slavia o tom informovala v tiskové zprávě.

Piták s Vošahlíkem posílí Slavii, Jablonec dal svolení k přestupu

Slavia by brzy měla získat dva hráče, kteří už v minulosti její dres oblékali. K sešívaným mají namířeno záložník Karel Piták a útočník Jan Vošahlík. Jablonec dal oběma hráčům svolení k přestupu, dohodu potvrdil sportovní ředitel severočeského klubu Petr Flodrman.

Jablonec posílí Vrzal a Moulis. Vošahlíka chce Slavia

Jablonec získal před jarní částí první ligy dvě posily. Na roční hostování přichází z pražské Dukly obránce Ondřej Vrzal a z Teplic útočník Pavel Moulis, který naposledy působil v druholigovém Ústí nad Labem. Naopak odejít by mohl Jan Vošahlík, o něhož má zájem Slavia.

Vošahlíkovi předpověděla přítelkyně, že dá v 90. minutě gól

Jablonecký Jan Vošahlík začal dnešní úvodní duel 3. předkola Evropské ligy se Strömsgodsetem jen na lavičce, o to větší motivaci měl, aby jej rozhodl. Povedenou hlavičkou v první minutě nastavení vystřelil Baumitu důležitou výhru 2:1 a navíc do puntíku splnil předzápasovou předpověď své přítelkyně.

Vošahlík: Dva góly jsou příjemné, ale chtěli jsme vyhrát

Jan Vošahlík prožil snovou ligovou premiéru v dresu pražské Slavie. V prvním duelu po letním příchodu z Jablonce jako střídající hráč pomohl vršovickému týmu v zápase s Jihlavou dvěma góly smazat ztrátu 0:3 z úvodního poločasu a získat bod za remízu 3:3. K úplné spokojenosti mu chybělo jen to, aby slávisté přidali ještě vítězný čtvrtý gól.

Slavia získala ze Sparty záložníka Juhara a Vošahlíka z Jablonce

Slavie posílí slovenský záložník Martin Juhar ze Sparty a bývalý reprezentant do 21 let Jan Vošahlík z Jablonce. Juhar je za posledních jedenáct let po Pavlu Novotném a Martinu Abrahamovi teprve třetím hráčem, jenž přešel ze Sparty do Slavie. Vošahlík, který je posilou na druhý kraj zálohy či do útoku, bude v Edenu rok hostovat.

Vošahlík kvůli poraněnému kotníku přijde o Euro jednadvacítek

Český fotbalista Jan Vošahlík přijde kvůli poraněnému kotníku o červnové mistrovství Evropy jednadvacítek v Dánsku. Univerzální ofenzivní hráč z Jablonce si kotník pochroumal v sobotním ligovém utkání se Slavií.

Vošahlík s Bakošem ve všech sestavách

Jablonecký Jan Vošahlík a plzeňský Marek Bakoš si ve 22. kole vysloužili nominaci do ideální sestavy od všech devíti médií, která tvoří All Stars tým fotbalové ligy. Oba hráč vstřelili o víkendu dvě branky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele