Vošahlík se nedivil fanouškům, že po zápase na Slavii pískali

26.03.2014, 23:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ale hergot, neplácej kraviny - s čím chceš v té Boleslavi vyhrát? A potom chceš sestřelit 5:0 Spartu, ne? To tak zbožňuju tyhle pindy... Neporazit doma Brno je výsměch - hlavně výsměch Koubkovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Definitivně už Slavii nevěřím. Doufal jsem, že po tom zimním zemětřesení přijde změna. A bum.... bůr od Olomouce. Odvolální Koubka a nástup Pastoora přinesl sice herní zlepšení, ale zatím ubohý 3 body po výhře 2:1 se Znojmem. Bída. A posily? Kromě 28 letýho Boudjemy se zatím všechno jeví jako posily za dob KJVCD. Mensaha musel po 20 minutách stáhnout, Keegan vypadá v sestavě nejslabější. Necid je zatím palič šancí, stejně se s ním do budoucna nedá počítat. Doufám, že v tom vedení mají ponětí co dělají, když si dovolí platit Pastoora za ty šílený peníze.

Reagovat
Y.Cabaye

Cirkus Eden

Reagovat
koudys2

na víc se nezmůžeš, co ..

Reagovat
Puskas

tak ale momentálně je to víc než Slávie

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že se nediví nikdo. Ono prohrát doma s Brnem aj s Jihlavů za sebů o nečem svědčí..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrali tady Slávisti vítězství v poháru jako hotovou věc?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde? Nějak jsem si nevšiml...

Reagovat
smazaný uživatel

Všudemožně. Tys nezaslechl ty kecy o Evropě.?Buď rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy našeho vedení jsou podobný jako ty tvoje. Ale místní fandové Evropu neřeší...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Nikdo nic nebral jako hotovou věc, jen se dalo očekávat, že takový zápas se zvládne.

Reagovat
C-M@ster

Výhra venku

Reagovat
Cumel

Reagovat
F.Torres

Místo 2 výher, 2 prohry, nic se neděje, vše se dá zvrátit... finále čeká, udržení taky...

Reagovat
mario23

Čekal jsem víc a stále nic, co ten novej trenér dělá, že prohrajou s týmy, který se spíš strachujou o záchranu...

Reagovat
Mr.Mike

no zatím se mi zdá že týmy jako Jihlava, Příbram nebo Baník berou boj o záchranu vážnějc než sešívky...jestli chtěj takhle pokračovat tak budou mít hodně těžké se udržet v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte Csaplára, když už, tak už. Na to čekám už od odchodu Jarolíma...

Reagovat
junglist

něco tam bude špatně...ale co sakra? kádr zas tak špatnej neni, trenér taky ne, zázemí parádní, peníze snad dostávaj... kisel? smolonoš vlček už snad v kabině taky nesmrdí ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pohár bereme vážně...chceme ho vyhrát....je to naše priorita...jediná cesta jak do Evropy. A pak mrd! "Dobrý je, že se hraje na odvety, že po prvním zápase ještě nebude hototvo." A pak mrd! Hráči ze základu na lavičce - Juhar, Piták. V brance díra Čontofalský. Zkušenost v podobě Ličky, Nevese nikde... pane bože co to jako má znamenat ? Tak snad chceme vyhrát pohár, tak nasadíme to nejsilnější a makáme. Do hajzlu už. Je mi líto slávistických fanoušků, ti musejí fakt trpět. Slavii už prostě nevěřim. Už toho bylo moc.

Reagovat
smazaný uživatel

představme si tu situaci, kdyby se Slavia skutečně dostala do pohárů....

Reagovat
PlackaSKS

no já bych to s timhle kádrem taky nechtěl

Reagovat
Puskas

stačí, že jsou v tom českém

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia není absolutně připravená na EL. Nemá absolutně žádnou stabilní výkonnost. Udělala by tam neuvěřitelnou ostudu a taky za současnýho stavu si to nepřeju.

Reagovat
soukup

kdybysme radši vyhráli v lize

Reagovat
Puskas

to zas ne

Reagovat
Vasil

Ale jo. Hlavní je prostě záchrana, na pohár sere pes. Já už jeden rok na druhou ligu chodil a znovu to zažit nechcu.

Reagovat
soukup

on to spíš myslel tak, že ta naše výhra v lize by nejspíš byla nad Baníkem, což by se mu moc nehodilo

Reagovat
Vasil

Tak to jo Baníku to sice nepřeju, ale stokrát radši oni jak my.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten Mimozemec tam do konce sezony nevydrží...

Reagovat
skteel

Věrni když se nedaří Vždycky jsme s váma

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
skteel

Reagovat
salami

perfektní, pěkně se projevuje, že příprava proběhla pod jinym trenerem a připravovala nás na jinej fotbal, Nizozemec se mi ani trochu nelíbí, hráči na něj serou a krom Znojma hrajou na půl plynu, což je sakra problém, když uměj s balonem velký hovno, navíc tam za každou cenu cpe co nejvíc mladejch, což taky neni uplně dobrý, takový Lička s nevesem, který stáli na podzim za uklidněnim situace a zlepšením hry ted jenom seděj na lavici, přitom Lička je jeden z mála co umí nahrát a na Nevesovi člověk aspon vidí touhu vyhrát nebo aspon neprohrát a ze souboje se taky odstrčit nenechá, místo něj ovšem hrajou 4 obránci, který jsou horší, snad jenom Smejkal hraje průměrně, Škoda je celý jaro mimo, Ritchie a Nitrianský, to je naprostá tragedie, dostál aspon tak šíleně nehoří, ale stejně mi neni jasný, jak může Neves sedět

Reagovat
Coutinho10

musim uznat ze to vcera fakt byla tragedie.....kdyz si srovnam prvni 2 zapasy s Boudjemou a tyhle poslední 2 bez něj, tak se jasně ukazuje, jak důležitej to je hráč....snad se vrátí co nejdřív

Reagovat
smazaný uživatel

DOufám že přijde nový trenér z Mongolska

Reagovat
Miky.77.14

Škoda musí zpět do útoku. V obraně dělá nemsysli a když ho dali na závěr s Jihlavou do útoku, počínal si líp než hroznej Necid. Ale slavie trpí tim, že hraje na jednoho útočníka, na kterém jsou 4 obránci. A taky že kromě Boudjemy nemá zálohu. Zmrhal hraje furt, ale neumí noc, nejhorší hráč ani neběhá. Pak Juhar a Vošahlík spíš útok, Piták je hodně špatnej a Gecov furt fauluje. Jediný dva teda Hrubý a Boudjemaa. A obrana katastrofa sama..

Reagovat
Miky.77.14

I tak ale maj kádr dost silnej na to, aby nemuseli hrát o záchranu ! I Znojmo dává víc gólů a koho tam má ?! Ať jdou ty hráči fakt do háje..

Reagovat
Losinho

Ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí hecíř, bojovník, který bude hráče hnát a buzerovat, výrazná osobnost (nebudu přirovnávat), někdo, před kým si ti ostatní nedovolí vypustit nasazení ani na minutu. Nevím, kde ho najít. Nikdo mě nenapadá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele