Další články

Slavia do jara vstoupí s Nezmarem jako sportovním ředitelem

Jan Nezmar se skutečně s účinností od 5. prosince postaví do pozice sportovního ředitele pražské Slavie, na Twitteru to potvrdil šéf představenstva klubu Jaroslav Tvrdík. Bývalý ligový kanonýr dosud stejnou funkci po pět let vykonával ve Slovanu Liberec. Nabídka Slavie tedy vyhrála nad Nezmarovou touhou uklidit se mimo fotbalový svět...

Nezmar byl oficiálně jmenován sportovním ředitelem Liberce

Bývalý fotbalista Jan Nezmar byl necelý týden po ukončení hráčské kariéry oficiálně jmenován sportovním ředitelem Slovanu Liberec. Severočeský klub o očekávaném kroku informoval na svých internetových stránkách.

Nezmar prožil emotivní rozlučku, jen ho mrzelo, že nebyla vítězná

Velmi emotivní rozlučku s domácími fanoušky dnes zažil liberecký Jan Nezmar, který po podzimu ukončí aktivní kariéru. Přestože Slovan prohrál s Plzní 1:2, jeho příznivci zůstali dlouho po konečném hvizdu v ochozech a skandovaným potleskem ve stoje děkovali loučící se klubové ikoně.

Liberecký Nezmar po podzimu ukončí fotbalovou kariéru

Liberecký Jan Nezmar má před sebou poslední dva ligové zápasy. Po konci podzimní části nejvyšší soutěže se pětatřicetiletý hráč rozloučí s aktivní kariérou a bude působit v managementu klubu. Informoval o tom dnes web severočeského celku.

Nezmar: Klidně to mohl být můj poslední poločas za Liberec

Jan Nezmar dnes v ligovém duelu proti Slavii možná vůbec naposledy oblékl liberecký dres a po zápase děkoval fanouškům. Pětatřicetiletý veterán s vedením Slovanu v reprezentační přestávce probere své další účinkování v týmu a je možné, že ukončí aktivní kariéru a stane se funkcionářem klubu.

Nezmar: Chce se mi brečet

Libereckému Janu Nezmarovi bylo po vyřazení ve 4. předkole Evropské ligy do breku. Po 25 minutách musel po druhé žluté kartě ze hřiště a i když jeho spoluhráči v průběhu druhé půle dotáhli dvoubrankovou ztrátu, nakonec Nezmar na dálku sledoval "postupovou" radost domácího Dněpropetrovsku, který vyhrál 4:2.

Nezmar: Kostanaj je varováním, věřím, že se opakovat nebude

Jan Nezmar dodnes nerad vzpomíná na to, jak Liberec před pěti lety nečekaně vypadl v Poháru Intertoto s kazašským Tobolem Kostanaj. V úterý Slovan narazí na další tým z této středoasijské země; v prvním zápase druhého předkola Ligy mistrů přivítá Šachťor Karaganda.

Nezmar začal poslední přípravu a těší se na Ligu mistrů

Svou poslední přípravu v aktivní kariéře dnes zahájil liberecký fotbalista Jan Nezmar. Čtyřiatřicetiletý hráč, kterého kouč Jaroslav Šilhavý v uplynulém ročníku přeškolil z postu útočníka na stopera, se postupně chystá z trávníků přesunout do vedení severočeského klubu a tak si prý teď bude tréninky o to víc užívat.

Nezmar i Janů budou v Liberci pokračovat, mají smlouvy na rok

Fotbalisté Liberce se i nadále budou moci spoléhat na služby Jana Nezmara a Tomáše Janů. Dva nejzkušenější hráči týmu se s českým mistrem dohodli na prodloužení smlouvy na příští sezonu. Klub o tom informoval na svém webu.

Nezmar: Plzeňská cesta Ligou mistrů je pro nás velkou inspirací

"Deset let, tři tituly - to se počítá." Takový slogan si liberečtí nechali vytisknout na trička na oslavu dnešního ligového triumfu. Jedním ze symbolů liberecké dekády je čtyřiatřicetiletý Jan Nezmar. Sice kvůli působení v Ružomberku přišel o titul v roce 2006, přesto patří mezi nejdéle sloužící hráče Slovanu.

Bude to finále jako prase, těší se Nezmar na bitvu s Plzní

Když viděl liberecký fotbalista Jan Nezmar před startem sezony rozlosování první ligy, napadlo ho, že je dobře, že jeho tým narazí na Plzeň až v posledním kole, kdy už o nic nepůjde. Stal se ale pravý opak. Slovan před závěrečným duelem vede tabulku o tři body právě před plzeňskou Viktorií.

Motivace byla na naší straně a bylo to vidět, řekl Šilhavý

Liberec dnes vysokým rozdílem zvítězil v Českých Budějovicích a jeho trenér Jaroslav Šilhavý viděl jeden z hlavních rozdílů v motivaci. Jihočeský tým si v minulém kole výhrou v Příbrami definitivně zajistil záchranu a tím pádem prý nemusel být na dnešní duel stoprocentně koncentrován.

Baník s námi naštěstí hrál fotbal, pochvaloval si Nezmar

Pět zápasů dělí staronového lídra ligy Liberec od titulu a podle stopera Jana Nezmara je v silách týmu vedení udržet. "Budeme se maximálně koncentrovat na každý další zápas. Věřím, že máme schopnosti a sílu na to, abychom se tam udrželi. Musíme se ale co nejmíň zaobírat tabulkou a soustředit se na další zápas," uvedl Nezmar po dnešním vítězství 3:1 v Ostravě...

Nezmar litoval, že jeho chyba vzala Liberci naději na remízu

Jan Nezmar patřil v dosavadním průběhu sezony k hlavním libereckým oporám, včerejší přímý souboj o první místo v tabulce proti Spartě mu ale příliš nevyšel. Čtyřiatřicetiletý veterán, který se na startu sezony posunul z pozice útočníka do stoperské dvojice, uznal, že byl u dvou inkasovaných branek a nechtěně se tak podílel na triumfu letenského týmu 3:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele