Lafata dostal za stovku gólů odlitek svých "kanonýrských" nohou

Kanonýr David Lafata se může kochat vystavenou kopií svých nohou, kterými si vystřílel členství v Klubu ligových kanonýrů za sto gólů v nejvyšší soutěži. Útočník Jablonce dnes obdržel neobvyklý dárek: odlitek vlastních chodidel. Podobný už na jaře dostal Jan Nezmar...

Z útočníka Nezmara se v Liberci po letech znovu stal stoper

Když Jan Nezmar na jaře úspěšně usiloval o vstup do Klubu ligových kanonýrů, kam ho nasměroval 100. gól v dubnovém utkání proti Bohemians 1905, nenapadlo by ho, že se bude za tři měsíce chystat na další sezonu v nové roli.

Liberecký stadion bude zdobit otisk nohou kanonýra Nezmara

Stadion fotbalistů Slovanu Liberec získá novou ozdobu. Bude jí plastika s otiskem chodidel útočníka Jana Nezmara, který na stadionu U Nisy vstřelil v dubnu stý ligový gól, jímž vstoupil do elitního Klubu ligových kanonýrů. Liberecký hráč dnes otiskl nohy do sádry přímo před brankou, do níž gól 29. dubna v zápase proti Bohemians 1905 vsítil.

Liberecký útočník Nezmar si považuje vstupu mezi "stovkaře"

Liberecký Jan Nezmar vstřelil 100. gól v prvoligovém zápase. Včera se trefil v 59. minutě utkání proti Bohemians 1905, kdy se postaral o vedoucí trefu a nakonec také o nejtěsnější vítězství Slovanu. Šťastný Nezmar byl rád, že na jubilejní branku nečekal dlouho, a teď si užívá, v jak vybrané společnosti vyhlášených střelců se ocitl.

Nezmar: Hattrick by byl pěkný, ale hlavní je výhra

Jan Nezmar vůbec nelituje toho, že dnes ještě nevstoupil do Klubu ligových kanonýrů, elitního společenství pro autory nejméně stovky ligových branek v nejvyšších soutěžích. Nezmar dnes pomohl Liberci dvěma trefami k jasné výhře nad Teplicemi 6:2, ve druhém poločase mohl zkompletovat hattrick a dosáhnout na kulatou "stovku".

Nezmar neměl v Brně hrát, ale nakonec rozhodl o výhře

Třiatřicetiletý liberecký útočník Jan Nezmar se dostal v závěrečné třetině první ligy do střelecké formy. Z posledních čtyř zápasů ve třech skóroval. Jeho poslední ligová branka rozhodla o dnešním vítězství jeho týmu v Brně, přestože nastoupit původně ani neměl. Očekává totiž narození potomka a trenér Petr Rada zvažoval, že mu dá volno.

Nezmar hrál stopera po 16 letech, přesto byl libereckou oporou

Na postu stopera nastoupil v soutěžním utkání po 16 letech, přesto patřil liberecký fotbalista Jan Nezmar k největším oporám svého týmu v remízovém utkání na půdě ligového lídra v Plzni. Zkušený hráč, hlavním "povoláním" hrotový útočník, však o nezvyklém úkolu nepolemizoval. Kdyby mu prý trenér Petr Rada nařídil nahradit brankáře, tak by tak učinil.

Zkušení Nezmar a Janů budou dál hrát v Liberci

Slovan Liberec si pojistil služby útočníka Jana Nezmara a obránce Tomáše Janů i na příští sezonu. Dvaatřicetiletý Nezmar a o čtyři roky starší Janů se s vedením Severočechů dohodli na nových ročních smlouvách. ČTK o tom informoval tiskový mluvčí klubu Lukáš Váňa.

Úderný tandem Nezmar - Papoušek stál za zkázou Boleslavi

Kdyby i ve fotbale fungovalo kanadské bodování po vzoru hokeje, mohlo se v dnešním duelu Mladé Boleslavi s Libercem duo hostujících fotbalistů Jan Nezmar - Petr Papoušek chlubit nebývalou produktivitou. Nezmar boleslavskou branku pokořil dvěma trefami a Papoušek se blýskl hned třemi gólovými nahrávkami.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele