Další články

Jihlava ubránila Ikauniekse, věří v pomoc Svědíka i talent z Dortmundu

Podzimních 10 bodů připoutalo Jihlavu na dno tabulky, poslední tým však před jarem nic nevzdává. Na Vysočině se snaží pro úspěch dělat maximum. Bude to však stačit?

Jablonec získal brankáře Hanuše z Jihlavy

Jablonec získal brankáře Jana Hanuše z Jihlavy. Devětadvacetiletý gólman na severu Čech podepsal smlouvu do 30. června 2021. Jablonecký klub na svém webu informoval, že k dokončení transferu zbývají pouze administrativní formality.

Hanuš vychytal plzeňské střelce a přiblížil Jihlavu k záchraně

Tři zápasy s obhájci titulu a druhým nejproduktivnějším týmem soutěže a jen čtyři inkasované góly. Takovou bilancí se proti Plzni může pyšnit jihlavský brankář Jan Hanuš, který zazářil v dnešním utkání 24. kola první ligy, kdy několika dobrými zákroky pomohl k remíze 1:1 na hřišti Viktorie.

Hanuš vychytal bývalý klub Slavii a těšil se na večeři s trenérem

Jan Hanuš se poprvé představil na Slavii v roli soupeře. V Edenu fotbalově vyrostl, včera ale pomohl svůj bývalý klub pokořit. Několika výbornými zákroky přispěl k nečekané výhře Jihlavy 2:1 a po zápase se těšil, že se spoluhráči a trenérem Radou zajdou oslavit tři body na společnou večeři.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele