Další články

Záložník Fortelný odešel ze Sparty na hostování do Olomouce

Záložník Jan Fortelný opustil pražskou Spartu a zahájil zimní přípravu s týmem Olomouce, kde bude hostovat v jarní části sezony. Sigma o tom informovala na svém webu.

Fortelný byl potrestán na dva zápasy

Jan Fortelný z pražské Sparty dostal od disciplinární komise Ligové fotbalové asociace (LFA) trest zákazu startu ve dvou soutěžních zápasech za vyloučení ve středečním pohárovém utkání na hřišti třetiligových Domažlic. Letenský záložník inkasoval od rozhodčího Petra Hocka v závěru duelu červenou kartu poté, co napadl soupeře, který jej bezprostředně před tím hrubě zezadu fauloval bez snahy zasáhnout míč. O rozhodnutí disciplinární komise na zasedání per rollam informovala LFA v komuniké.

Fortelný dvěma góly přiblížil Teplice k udržení v lize, ale byl pokárán

Jan Fortelný z Teplic v úvodním utkání baráže o první ligu pomohl dvěma góly k domácímu vítězství 3:0 nad druholigovou Vlašimí. Přesto si od asistenta trenéra Severočechů Tomáše Hunala vyslechl, že nepodal příliš dobrý výkon, a třiadvacetiletý záložník s tím souhlasil. Podle Fortelného jsou "Skláři" ve výborné výchozí pozici, ale udělali pouze první krok.

Hráčem měsíce v lize je Fortelný, mezi trenéry vyhrál Jarošík

Hráčem měsíce v první lize se stal teplický záložník Jan Fortelný. Jeho kouč ze severočeského týmu Jiří Jarošík za únor zvítězil mezi trenéry. Výsledky ankety dnes oznámila Ligová fotbalová asociace, která v Česku řídí profesionální soutěže.

Fortelný oslavil vítězný gól Teplic rybičkou a cílí v tabulce ještě výš

Jan Fortelný z Teplic v utkání 22. kola první ligy rozhodl brankou o domácím vítězství 1:0 nad Karvinou. Když viděl, jak jeho střílený centr zapadl ve 22. minutě do sítě, oslavil vše spontánním skokem na břicho. Třiadvacetiletý záložník zaznamenal čtvrtý gól v této sezoně nejvyšší soutěže a podle něj šlo o trefu z nejdelší vzdálenosti v kariéře. Teplice se po třetí soutěžní výhře za sebou posunuly v neúplné tabulce na 13. místo. Kmenový hráč pražské Sparty přesto věří, že bude s týmem stoupat ještě výš.

Fortelný bude opět hostovat ze Sparty v Teplicích

Záložník Jan Fortelný opět odchází ze Sparty hostovat do Teplic, kde už strávil většinu minulé sezony. Na severu Čech bude dvaadvacetiletý pražský rodák působit do konce ročníku.

Záložník Fortelný se ze Sparty vrátil na hostování do Teplic

Jan Fortelný bude z pražské Sparty do konce aktuální sezony hostovat v Teplicích, kde už působil na podzim. Kluby o tom informovaly na svých webech.

Teplice posílil záložník Fortelný ze Sparty

Teplice těsně před půlnoční uzávěrkou přestupového okna získaly posilu ze Sparty. Severočeši angažovali talentovaného záložníka Jana Fortelného, který bude na Stínadlech rok hostovat. Oba kluby o tom informovaly na svých webech.

Fortelný prodloužil se Spartou smlouvu do roku 2023

Jednadvacetiletý záložník Jan Fortelný prodloužil se Spartou smlouvu do roku 2023. Letenský klub o tom informoval na svém webu.

Fortelný podle Horňáka zamotává sparťanským trenérům hlavu

Záložník Jan Fortelný si v zimní přípravě Sparty říká o místo v základní sestavě pro jarní část soutěže. Jednadvacetiletý odchovanec Letenských, který strávil podzimní část na hostování v druholigové Jihlavě, zamotal podle asistenta kouče Sparty Michala Horňáka trenérům hlavu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele