Další články

Mladá Boleslav přeřadila Čmovše a Diviše do juniorky

Vedení Mladé Boleslavi po špatném vstupu do sezony potrestalo hráče pokutami a přeřadilo obránce Pavla Čmovše s brankářem Jakubem Divišem do juniorky. Boleslav vypadla ve třetím předkole Evropské ligy s albánským Skënderbeu Korcë, v domácí soutěži z úvodních čtyř kol získala pouhý bod a je čtrnáctá v tabulce. Naposledy svěřenci Dušana Uhrina mladšího v sobotu na svém stadionu podlehli Liberci 0:3.

Brankář Diviš je přesvědčený, že doma Boleslav o postup zabojuje

Ačkoli si Mladoboleslavští odvážejí z Makedonie nepříznivý výsledek 0:2, brankář Jakub Diviš věří, že doma proti Škendiji Tetovo ještě o postup ze 3. předkola Evropské ligy zabojují. Obrana soupeře prý není nejpevnější.

Mladá Boleslav posílila brankářský post o Diviše

Mladá Boleslav posílila konkurenci na brankářském postu. Středočeský celek dnes podepsal tříletou smlouvu s případnou opcí s Jakubem Divišem, jemuž vypršel kontrakt ve slovenském Prešově. V Mladé Boleslavi doplnil trojici gólmanů Miroslav Miller, Jan Šeda a Hidajet Hankič.

Brankář Diviš dostal za kritické výroky pokutu

Český brankář Jakub Diviš z Prešova dostal pokutu 500 eur (zhruba 13 tisíc korun) za kritiku rozhodčích po ligovém zápase v Trenčíně. Na remíze 1:1 se podílel dvěma chycenými penaltami, jenže pak nezvládl emoce. Po trestu od disciplinární komise za znevážení jména slovenského fotbalu si oddechl, že nemá zastavenou činnost.

Diviš zazářil dvěma chycenými penaltami, pak se zlobil na sudí

Nejprve dvě chycené penalty během dvou minut a po zápase tvrdá kritika namířená proti rozhodčím. Český brankář Jakub Diviš o sobě dal hodně vědět v sobotním utkání Prešova na hřišti druhého Trenčína, v němž pomohl k cenné remíze 1:1. Diviš, jehož týmu patří v tabulce slovenské ligy poslední místo, zaujal výkonem a pak i svými výroky.

Diviš napodobí s helmou Čecha

Brankář Prešova Jakub Diviš se podrobil operaci zubů, po které bude muset nosit ochranu hlavy. S helmou napodobí slavnějšího českého krajana Petra Čecha.

Brankář Diviš přestoupil ze Slavie do Prešova

Brankář Slavie Praha Jakub Diviš přestoupil do Tatranu Prešov, ve kterém strávil na hostování podzimní část sezony. S východoslovenským klubem podepsal tříletou smlouvu. Obě strany se dohodly, že výši přestupní částky nezveřejní.

Vedoucí Žilinu vychytal Diviš, přesto přezimuje první

Výborný výkon českého brankáře Jakuba Diviše přinesl v 19. kole slovenské ligy výhru Prešova nad vedoucí Žilinou 1:0. Přesto přezimuje západoslovenský tým první, bod před Slovanem, který vyhrál 1:0 v Dubnici. Jedním gólem se blýskl i exmostecký záložník Martin Hruška z Trnavy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele