Vedoucí Žilinu vychytal Diviš, přesto přezimuje první

06.12.2009, 11:45
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Miky.77.14

tak v zimě ukončit hostovačku a šup do Slavie zpět

Reagovat
Bakary3

Tak ono mu hostování teď končí, s Romanovsem to bude dobrá dvojka, škoda, že může chytat jen jeden

Reagovat
smazaný uživatel

má tam opci...

Reagovat
Bakary3

To jako fakt ? A na přestup, nebo na prodloužení hostování ? Jestli na přestup..no vlastně bych se ani nedivil, byl by to jen další z Jarolímovejch skvělejch tahů..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to na prestup (čo je skvelé ).

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Chytá perfektne, takého brankára sme v Tatrane nemali an nepamätám. Konečne zopár dôvodov na radosť spoločne s Katonom a Pribulom. Pevne verím, že opciu uplatníme. Nechápem, ako si tak šikovného brankára mohla Slávia vôbec pustiť.

Reagovat
Xavi8

tiez som sa cudoval naozaj je vyborny

Inac vdaka Presovu a krasnemu golu Izvolta

Reagovat
Bakary3

Opce na přestup, nebo na další hostování ?

Reagovat
smazaný uživatel

opce je na trvaly prestup, ale primarne s trvalym presunem musi souhlasit sam Divis, tudiz jakozto slavista verim, ze kdyby mu Jarolim prislibil sanci, ze by mel zajem vratit se, ale je jasny, ze Jarolim nic takovyho neudela, a tak se smiruji s odchodem dalsiho z "backstreet boys"...

Reagovat
Bakary3

Děkuju, tak to je v .... Ten Jarolím má v tý škebli fakt ... Asi jako s Jablonskym, za kterýho přived Trubilu, za Dočkala Jarolíma, Gecov mohl hrát klidně místo tragickýho Ragueda, Gebre místo Hubáčka atd. atd. Tohle neni normální

Reagovat
MiraM

Ty si pořád z fotbalu děláš manažer ... nejde srovnávat ty hráče, nejde je udržet jako v manažeru. Prostě buď bude Gebre, Dočkal, Gecov hrát a nebo ti hráči půjdou. A nejde nasadit jednáctku plnou 22 letých hráčů, kam by to dospělo. Musí vědět trenér, co je nejlepší ne ty podle výkonu v zápase"""

Reagovat
Bakary3

Jenže vem to takhle- Jablonský mohl sedět na lavici stejně tak, jako Trubila, neni horší, navíc by Slavia ušetřila za nákup dalšího hráče. Kovařík byl taky dobrej, byly tyhle přesuny sice spojený s příchodem Hlouška, tak by zaplatili víc, no. Gebre byl dobrej, jenže Jarolím pak přivede Jamese a Kaufmana (zranění), který si nekopli. Kdyby zůstal Gecov, rozhodně by nebyl horší než Ragued a jeho plat by byl asi šestkrát menší. Dočkal- lepší jak Jarolím s Volešákem, odchovanec, klubista, ušetřilo by se za tyhle dva přestupy.. atd., takže proč by to nešlo ? Neřikám, že bych vyhodil zkušenější hráče, jako byli Brabec, Jarda Černý, Krajčík, atd. ..

Reagovat
MiraM

Myslím, že Gebre odešel dávno předtím do Liberce na hostování než přišel Grajciar, Kaufman nebo Dens. Gebre kdyby nehrál tak by nikdy nevyrostl u nás jako v Liberci, stejně jako Dočkal. Prostě odcházeli jako mladí nezkušení a mohli se vrátit jako opory. Ragued přišel letos a Gecov už je v Liberci stejně jako Dočkal asi 2 sezony.

Reagovat
Bakary3

Jenže to je o tom, že se jim nedává šance, Gecov mohl bejt aspoň připravovanej, že sem tam nakoukne.. Gebreho po pár nepovedenejch zápasech úplně odepsal, pak to jeho místo doplňoval.. Dočkal na to měl, stejně, jako Jablo.. A když už, tak mohli jít na hostování bez opce, ale Jarolím slávistickejma odchovancema zásobuje celou ligu.. Mě to prostě mrzí, že tyhle odchovanci, který na to maj, odcházej a Jarolímovi se to teď vrací- jak jsou schopný třeba Vasiljevič, Belaid, Naumov.. odchodit zápas, to je něco neuvěřitelnýho..

Reagovat
MiraM

Souhlas no, ale Jarolím za všechno nemůže, to je celá Slavie

Reagovat
Bakary3

Jarolím udělal kus práce, ale pak to už jen ničil. Zásluhy má, ale to pro něj nemůže znamenat alibi, že za to teď nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Gebre nehraje napravo a přes Krajšíka se do sestavy nemohl dostat. Teď je tam navíc i Čelůstka, kterej je univerzálnější než Gebre a ještě poroste. Do dovu let by mohl bejt nejlepší pravej bek ligy!

Reagovat
Bakary3

Tak to nesouhlasim- na stoperu je Čelůstka výbornej, brání moc dobře, ale na beka nemá, tam jenom bránit nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zas myslim, že by byl nejlepší na pravym beku. Pokud by tam hrál pravidelně, tak by se každym zápasem zlepšoval . . .

Reagovat
Bakary3

Tak zlepšit se tam může, ale ty předpoklady podle mě nemá- Nějakej běžec to neni, technika taky nic moc, v porovnání s Gebrem nebo Krajčíkem je to docela zřetelný..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudem už vstupovať do vetiev, len pre tých, ktorých to zaujíma, tu je rozhovor s Jakubom po zápase s Žilinou, kde vyjadruje spokojnosť s pôsobením v 1.FCT.

http://www.1fctatran.sk/?q=node/815

Reagovat
Bakary3

Tohohle čapáka mam rád, jsem zvědavej, jak to dopadne..

Reagovat
jtbs

"západoslovenský tým"

Reagovat
smazaný uživatel

Nemalo to tam byť vôbec! Severozápadoslovenský... severoslovenský...

Reagovat
jtbs

sme sice dost na zapade, ale este vzdy je to severoslovenský

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela novinka, dřív, za feredace to byl Západoslovenský kraj.

Reagovat
jtbs

podla vsetkeho to bol Stredoslovenský kraj od 11. apríla 1960 do 18. decembra 1990...takze nie Západoslovenský

Reagovat
smazaný uživatel

tak ked som sa tak zamyslel ...tak Divis je prvy brankar od dob Zitku v Tatrane,ktory ma zaujal tym ako chyta ...a to tu Zitka v Presove naposledy v roku 1999.

Velmi sikovny brankar ten Divis,snad v Presove este nejaku dobu ostane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Že má opci ale přeci neznamená, že Diviš přistoupí na podmínky Slováků. Když uvidí od Slávie jasný signál, že bude chytat, tak se vrátí.

Reagovat
soukup

a navíc ta opce taky může být taková, že ji Prešov nebude schopnej nebo ochotnej zaplatit

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Presov by bol hlupy, kebyze do neho neinvestuje, predsa kvalita...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele