Další články

Spartu definitivně opustil záložník Kanga

Guélor Kanga po dvou a půl letech skončil v pražské Spartě. Devětadvacetiletý gabonský záložník, který patřil k oporám týmu, nepodepsal s letenským klubem novou smlouvu a vrátil se do Crvene Zvezdy. Sparta o tom informovala na svých webových stránkách.

Kanga by se podle srbských médií mohl vrátit do Crvene Zvezdy

Guélor Kanga by se podle srbských médií mohl vrátit z pražské Sparty zpět do Crvene Zvezdy. Devětadvacetiletému gabonskému záložníkovi vypršela na Letné smlouva a s vedením se stále nedohodl na nové.

Sparta začala přípravu bez Kangy, který jedná o nové smlouvě

Bez Guélora Kangy dnes sparťané začali přípravu na novou sezonu. Devětadvacetiletému záložníkovi, který v uplynulé sezoně patřil ke klíčovým hráčům letenského celku, skončila smlouva a s vedením jedná o novém kontraktu.

EF Podcast #20: Jablonecká ostuda, bůh Kanga a ikona Zmrhal

Úvodní tři kola nejlepší ligy na světě a první předkola evropských pohárů s českou účastí jsou minulostí, a proto se sluší oprášit mikrofony a v současnosti se za událostmi minulých dnů jaksepatří ohlédnout. Výsledkem je jubilejní dvacátý EF Podcast, který je možná ještě šťavnatější než obvykle...

Sparta suspendovala Kangu, nehrál proti Liberci

Sparta suspendovala Guélora Kangu, protože v utkání s Ostravou porušil týmový kodex. Gabonský záložník proto není v nominaci na dnešní zápas s Libercem, který začne ve 20 hodin. Letenský celek o tom informoval na svých internetových stránkách.

Kanga si za vyloučení na Slovácku dvakrát nezahraje, Čivič jednou

Záložník Sparty Guélor Kanga si za červenou kartu na hřišti Slovácka nezahraje v následujících dvou soutěžních zápasech. O polovinu nižší trest disciplinární komise uložila dalšímu hráči pražského týmu Eldaru Čivičovi, který byl také vyloučen v sobotním utkání 17. ligového kola v Uherském Hradišti.

Kanga s Čivičem dostanou od vedení Sparty vysoké pokuty

Guélor Kanga a Eldar Čivič dostanou od vedení Sparty za červené karty při sobotní ligové prohře 1:2 na hřišti Slovácka pokuty. Podle generálního ředitele letenského celku Františka Čupra oba zaplatí nejvyšší částku, jakou stanovuje klubový řád.

Kanga gólem oslavil narozeniny, ale dostal zbytečnou kartu

Záložník Guélor Kanga pojistil druhým gólem páteční výhru sparťanských fotbalistů 2:0 nad Duklou v předehrávce 7. ligového kola a brankou oslavil dnešní 28. narozeniny. Gabonský středopolař však za svlečení dresu po své trefě dostal čtvrtou žlutou kartu v sezoně a přijde o šlágr na hřišti Baníku Ostrava, čímž naštval trenéra Zdeňka Ščasného.

Sparta i v zimě sázela na internacionalizaci. Pomůže další přestupový rekord ke druhému místu?

Na Letné i v zimě pršely miliony za posily. Sparta znovu posunula český přestupový rekord a věří, že projekt internacionalizace konečně přinese ovoce. Za cíl si na Letné vytyčili druhé místo a postup do kvalifikace Ligy mistrů.

Rosický věří, že Stanciu s Kangou Spartu hodně posunou

Bývalý reprezentační kapitán Tomáš Rosický, který se po ukončení kariéry přesunul do sportovního vedení Sparty, věří, že Nicolae Stanciu a Guélor Kanga letenskému týmu hodně pomohou. Někdejší tvořivý záložník od zimních posil očekává zvýšení kreativity ve sparťanské hře oproti podzimu.

Dělá Sparta znovu tu samou chybu? Ne, zimní posilování je jiná opera

A už je to tu zase! Copak se nikdy nepoučí? Fotbalová Sparta v zimě znovu nakupuje ostošest. Ačkoliv po zpackaném podzimu si vedení sypalo popel na hlavu a přiznávalo, že příchod příliš mnoha zahraničních posil byl chybou, během zimy už na Letnou dorazili další čtyři noví hráči. A všichni z ciziny!

Sparta získala záložníka Kangu z Crvené Zvezdy

Gabonský reprezentant Guélor Kanga se stal čtvrtou zimní zahraniční posilou Sparty, kam přestoupil z Crvené zvezdy Bělehrad. Sedmadvacetiletý ofenzivní záložník na Letné podepsal smlouvu do roku 2021, podle médií za něj pražský klub zaplatil 25 milionů korun.

Sparta jedná o příchodu Nity, Kangy a Rističe

Sparta je blízko k získání hned tří posil. Letenští potvrdili, že v Praze jednají s gabonským záložníkem Guélorem Kangou a srbským defenzivním univerzálem Mihailem Rističem a na cestě do metropole je i rumunský brankář Florin Nita.

Spartu by měl brzy posílit záložník Kanga z CZ Bělehrad

Pražskou Spartu by měl posílit záložník Guélor Kanga z Crvene Zvezdy Bělehrad. Gabonský reprezentant podle srbských médií odmítl prodloužit v létě končící smlouvu a dohodl se na přestupu do pražského celku, který pomohl v létě vyřadit v předkole Evropské ligy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele