Buffon bude potřebovat operaci

Juventus brzy přijde minimálně na několik týdnů o svou gólmanskou jedničku. Italský reprezentant Gianluigi Buffon již delší dobu bojuje s problematickým kolenem a dnes potvrdil informace médií, která již v průběhu týdne informovala, že Buffon bude muset na operaci...

Buffon si nemyslí, že italský tým potřebuje mladé hráče

Brankář Gianluigi Buffon nesouhlasí s kritikou tisku, který trenérovi italské fotbalové reprezentace Marcellu Lippimu vyčítá, že nedává šanci mladým hráčům a naopak lpí na přestárlém týmu mistrů světa z roku 2006. To prý byl hlavní důvod vyřazení ve skupině Poháru FIFA v Jižní Africe. To však Buffon odmítl s tím, že mladí hráči ještě nejsou na národní tým připravení.

Buffon z Juventusu neodejde

V Juventusu Turín se mohou spolehnout, že jim bude i v následující sezoně krýt záda reprezentační brankář Gianluigi Buffon. Ten měl mít údajně rozepře s vedením klubu, dnes ale oznámil, že nikam neodejde.

Inter vede zaslouženě, přiznal Buffon

Italským mistrem je v posledních letech Inter a rovněž letos to vypadá, že Scudetto získá tento milánský klub. Nerazurri mají na čele tabulky sedmibodový náskok před Juventusem a brankář turínského klubu Gianluigi Buffon přiznává, že vedení Interu je zasloužené...

Buffon byl zklamán, nespokojen byl i Hiddink

Po delší době se Juventus opět představil v osmifinále Ligy mistrů a po duelu na Stamford Bridge má šanci na to vyřadit londýnskou Chelsea. Do Anglie si však přijel pro lepší výsledek, než jakým je porážka 0:1...

Buffon by prý pohádkovou nabídku z Manchesteru přijal

Nečekaně otevřeně se vyjádřil brankář Juventusu Turín Gianluigi Buffon k neuskutečněnému přestupu Brazilce Kaká z AC Milán do Manchesteru City. Třicetiletý gólman si na nic nehrál a jasně prohlásil, že kdyby takovou nabídku dostal on, neváhal by a do Anglie by odešel.

Nepřišli Buffon, Henry ani Villa. Nebudeme za šašky, hlásí Citizens

Manchester City byl blízko přestupu Kaká z AC Milán, nakonec ale Brazilec nezískal. Citizens neusilovali jen o něj, pokusili se získat také Buffona, Henryho, Villu a Silvu, odradily je ale přemrštěné požadavky jejich klubů.

Nejlepším fotbalistou italské ligy byl vyhlášen Ibrahimovic

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovic z Interu Milán byl vyhlášen nejlepším fotbalistou italské ligy za minulou sezonu. Poté co překonal na jaře zdravotní komplikace, pomohl dvěma góly v posledním kole svému týmu k obhajobě mistrovského titulu a na dnešním slavnostním vyhlášení převzal Oscara v nejcennější kategorii.

Buffon nejlepším brankářem posledních 20 let, Čech je osmý

Český reprezentační gólman Petr Čech skončil osmý v anketě o nejlepší fotbalového brankáře za posledních 20 let. Vyhrál Ital Gianluigi Buffon. Výsledky vyhlásila Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků (IFFHS), která od roku 1987 každoročně vybírá nejlepšího brankáře roku.

Agent: Buffon do Manchesteru City? Nic nevíme

Manchester City má bohatého vlastníka, na konci letního přestupního termínu přivábil Robinha a další velké přestupy se plánují již na leden. Gólmanskou jedničkou Citizens je mladík Joe Hart, přesto média přinesla spekulace o zájmu o Gianluigiho Buffona.

Manchester City údajně nabízí 75 milionů eur za Buffona

Manchester City chce za rekordní sumu získat fotbalového brankáře Gianluigiho Buffona z Juventusu. Anglický klub je za italského mistra světa ochoten zaplatit 75 milionů eur (asi 1,9 miliardy korun).

Buffon přiznal, že málem přestoupil do Milána

Italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon přiznal, že před dvěma roky po administrativním sestupu Juventusu Turín do druhé ligy málem přestoupil do AC Milán. Na poslední chvíli se však rozhodl zůstat a pomoci Juventusu k návratu mezi italskou elitu.

Buffon před lety kvůli depresím chodil k psychologovi

Slavný italský brankář Gianluigi Buffon trpěl od prosince 2003 do června 2004 těžkými depresemi, kvůli nimž musel docházet k psychologovi. Nyní třicetiletý gólman Juventusu Turín to uvedl ve své autobiografii Numero 1, jejíž některé pasáže dnes otiskl list La Stampa.

Buffon: Nejsem nepostradatelný

Ještě před několika týdny se Juventus trápil a mluvilo se o možném odvolání trenéra Claudia Ranieriho, pak se ale vše zlomilo. Stará dáma začala vyhrávat a na vítězné cestě se dokázala obejít bez spousty hráčů základní sestavy. Jedním z nich byl a je brankář Gianluigi Buffon...

Buffon bude podle Juventusu mimo hru dva měsíce

Zranění Gianluigiho Buffona je vážnější, než se původně myslelo, a brankář tak bude fotbalistům Juventusu chybět až dva měsíce. Po sérii dnešních vyšetření to oznámil turínský klub.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele