Novým kapitánem Itálie bude nejspíš Buffon

Nový kapitánem italské reprezentace bude po blamáži na mistrovství světa v Jihoafrické republice nejspíš gólman Juventusu Gianluigi Buffon. Velmi pravděpodobného nástupce Fabia Cannavara oznámil dnes nový kouč Cesare Prandelli, který rozložený tým převzal po Marcellu Lippim.

Příští rok se vrátím jako nový, slibuje Buffon před operací

Až v příštím roce počítá s návratem do branky gólman italské reprezentace Gianluigi Buffon. Hvězda Juventusu Turín odchytala na mistrovství světa pouze jeden poločas, než ji v úvodním utkání s Paraguayí vyřadila ze hry vyhřezlá ploténka. Buffon se nyní chystá na operaci.

Buffon se po MS podrobí operaci zraněných zad

Italský brankář Gianluigi Buffon se nevyhne operaci vyhřezlé ploténky, která ho zřejmě připraví o zbytek mistrovství světa v JAR. Přestože Itálii již v obhajobě titulu asi nepomůže, chce zůstat s týmem až do konce turnaje a operaci se podrobí až po něm. Podle odhadů lekařů by měl chybět až čtyři měsíce.

Marchetti přežil děsivou autonehodu a chystá se zastoupit Buffona

Když se jako malý chlapec proháněl po hřišti jako útočník, asi by jej nenapadlo, že na něj jednou bude celá Itálie spoléhat při mistrovství světa jako na brankářskou poslední instanci. Federico Marchetti teď je nejsledovanějším fotbalistou z Apeninského poloostrova, protože každý čeká na to, jak gólman z Cagliari dokáže zastoupit zraněnou jedničku Gianluigiho Buffona.

Buffon má vyhřezlou ploténku, jeho další účast na MS je nejistá

Brankář italských fotbalistů Gianluigi Buffon má lehce vyhřezlou ploténku a jeho další účast na světovém šampionátu v Jihoafrické republice tak je vážně ohrožena. Diagnózu potvrdilo dnešní vyšetření, kterému se mistr světa z roku 2006 podrobil v nemocnici v Pretorii.

Buffona trápí na MS ischias, není jisté, zda se do branky vrátí

Další účinkování italského brankáře Gianluigiho Buffona na mistrovství světa je ohroženo. Dvaatřicetiletého gólmana přinutil v pondělním utkání obhájců titulu proti Paraguayi (1:1) střídat ischias a vážné problémy se sedacím nervem potvrdilo i dnešní vyšetření.

Trenér Italů Lippi: Takovéhle zápasy bychom měli vyhrávat

Trenér italské reprezentace Marcello Lippi litoval, že jeho svěřenci nedokázali být proti Paraguayi více produktivní. Podobné zápasy prý musí jeho tým vyhrávat, pokud chce útočit na obhajobu titulu mistrů světa.

Buffon prý v Juventusu zůstane, věří novému trenérovi

Brankář Gianluigi Buffon prý navzdory nevydařené sezoně zůstává v Juventusu. Italský reprezentant prohlásil, že věří novému trenérovi Luigi Delnerimu.

Tým City podle Buffona není pro nejlepší fotbalisty dost slavný

Brankář Juventusu Gianluigi Buffon se opřel do Manchesteru City. Anglický klub podle italského reprezentanta prý navzdory bohatým majitelům není dost prestižní, aby přilákal nejlepší fotbalisty světa.

Buffon z Juventusu neodejde, ujišťuje fanoušky Bettega

Fanoušci Juventusu se nemusejí bát, že by jejich tým v létě opustil brankář Gianluigi Buffon. Italská i anglická média sice spekulují o jeho přestupu do jednoho z manchesterských klubů, takovou možnost ale vyloučil ředitel Staré dámy Roberto Bettega. Také Buffon už několikrát prohlásil, že o odchodu neuvažuje.

Buffon: Chytat v zahraničí? Ano, s Juve v Lize mistrů

Gianluigi Buffon plánuje chytat v příští sezoně v zahraničí, fanoušci Juventusu si z toho ovšem nemusejí dělat těžkou hlavu. Italský brankář nemá v plánu Starou dámu opustit, v jejím dresu totiž chce chytat Ligu mistrů...

Kahn Bayernu poradil, aby z Juventusu koupil Buffona

Bývalý brankář Bayernu Mnichov Oliver Kahn stále sleduje výsledky svého někdejšího klubu a tamnímu vedení veřejně poradil, aby angažovalo gólmana Juventusu Gianluigiho Buffona. Pak se prý klub dostane na vyšší úroveň a v Evropě bude ještě konkurenceschopnější.

Buffon věří, že závěr roku bude jen špatnou vzpomínkou

Juventusu se konec minulého roku vůbec nepovedl, brankář Gianliugi Buffon ale nad probíhající sezonou ještě hůl neláme. Naopak fanouškům potvrdil, že celý tým je odhodlán dokázat, že právě začínající rok se bíločerným vydaří mnohem lépe.

Juventus odložil Buffonovu operaci, k zákroku by mělo dojít v neděli

Gianluigi Buffon má již delší dobu problémy s kolenem a ví se o tom, že s poraněným meniskem bude muset na operaci. Té se měl původně podrobit dnes ráno, na žádost klubu ovšem byl chirurgický zákrok odložen. Odklad podle Buffonova agenta nebude nikterak dlouhý a jeho klient půjde pod nůž v neděli...

Buffon s Casillasem odehráli sté reprezentační zápasy

Gianluigi Buffon a Iker Casillas patří dlouhodobě k světové brankářské špičce, oba včera také odehráli svůj stý zápas v reprezentaci. Buffonova Itálie remizovala s Nizozemskem, Španělsko s Casillasem v bráně porazilo Argentinu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele