Další články

Gary Neville je trenérem ve Valencii, sejde se s bratrem Philem

Bývalý anglický reprezentant Gary Neville se překvapivě stal trenérem Valencie. Dlouholetý obránce Manchesteru United se tak ve španělském celku sejde s bratrem Philem, jenž byl od července asistentem kouče Nuna. Portugalec odstoupil po nedělní porážce v Seville, po níž Valencie klesla na deváté místo tabulky španělské ligy.

Gary Neville se stal asistentem u anglické reprezentace

Bývalý kapitán Manchesteru United Gary Neville se stal jedním z asistentů nového trenéra Roye Hodgsona u anglické reprezentace. Sedmatřicetiletý někdejší obránce podepsal s Fotbalovou asociací podle agentury AP čtyřletou smlouvu.

Rooney dozrál. Třikrát sláva!

Gary Neville si vzpomíná, jak baculatého a pihovatého teenagera poprvé zahlédl, když hrál za rezervu Evertonu. V šestnácti letech. Jenom za necelých 24 měsíců si ho už do Manchesteru tahal sám Sir Alex Ferguson. Letos koncem října Rooney oslaví 26. narozeniny. A vesměs všichni se shodnou na tom, že právě dosáhl na vrchol sil...

Neville současné Anglii nevěří

Podle bývalého obránce Manchesteru United Garyho Nevilla může anglická reprezentace v následujících deseti letech zapomenout na úspěch. V porovnání s ostatními národními týmy prý nemá dostatečně kvalitní hráče.

Neville se s kariérou rozloučil porážkou s Juventusem

Bývalý kapitán Manchesteru United Gary Neville dal v úterý definitivní sbohem kariéře. V rozlučkovém zápase na Old Trafford jeho tým, ve kterém nechyběli ani bývalí hráči Rudých ďáblů David Beckham nebo Nevillův mladší bratr Phil, v úterý prohrál 1:2 s Juventusem.

Beckham si znovu zahraje za MU

David Beckham znovu oblékne dres svého bývalého klubu Manchesteru United. Stane se tak v rámci rozlučkového utkání Garyho Nevillea, v němž Manchester změří síly s Juventusem.

Gary Neville uprostřed sezony ukončil kariéru

Legenda Manchesteru United Gary Neville ukončil s okamžitou platností svoji kariéru, během které nikdy nezměnil klubový dres. Brzy šestatřicetiletý obránce chtěl původně skončit po sezoně, ale rozhodl se svůj odchod urychlit. Poslední zápas v barvách "Red Devils" odehrál v anglické lize na Nový rok při vítězství 2:1 na hřišti West Bromwiche.

Obránce Gary Neville prodloužil smlouvu s Manchesterem United

Obránce Gary Neville podle deníku The Guardian prodloužil o rok smlouvu s Manchesterem United. Pětatřicetiletého fotbalistu tak v týmu úřadujícího anglického mistra čeká devatenáctá sezona.

Neville: O titulu se dnes nerozhodne, ale vítěz získá velké sebevědomí

Celá Anglie se chystá na nesmírně důležitý duel mezi Manchesterem United a Chelsea. Domácím bude kvůli zranění v zápase chybět Wayne Rooney. Obránce Gary Neville se ale na absenci největší hvězdy vymlouvat nehodlá. Tvrdí, že klíčového muže musí nahradit jiní.

Neville ukázal Tévezovi prostředníček a vyšetřuje ho FA

Anglická Fotbalová asociace se začala zabývat chováním kapitána Manchesteru United Garyho Nevillea během úterního městského derby v semifinále Ligového poháru. Neville podle všeho vulgárně gestikuloval směrem k bývalému spoluhráči a současné opoře City Carlosi Tévezovi, který se dvěma góly postaral o vítězství domácích 2:1.

Manchester prodloužil smlouvu s veteránem Nevillem

Zkušený obránce Gary Neville bude oblékat dres Manchesteru United i v příští sezoně. S vedoucím celkem anglické ligy dohodl na prodloužení smlouvy do června 2010.

Nejneoblíbenějším fotbalistou v Anglii je Ronaldo

Střelec Manchesteru United Cristiano Ronaldo už získal Zlatý míč a stal se nejlepším fotbalistou světa, nyní se mu však dostalo méně lichotivého ocenění. V Anglii se totiž stal také nejvíce nenáviděným fotbalistou.

Neville by měl dostat novou smlouvu

Hodně dlouho Gary Neville čekal, až se zbaví zdravotních problémů a konečně se bude moci plnohodnotně začlenit mezi své spoluhráče z Manchesteru United. 33letý obránce měl vleklé zdravotní potíže a z jeho smlouvy na Old Trafford zbývá poslední rok, podle manažera Sira Alexe Fergusona je ale podpis nového kontraktu hodně reálný...

Neville si chce vybojovat základ

Gary Neville má před novou sezónou jasný cíl – po těžkém zranění si v kádru Manchesteru United znovu vybojovat místo v základní sestavě, které v jeho nepřítomnosti obsadil Wesley Brown.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele