Neville: O titulu se dnes nerozhodne, ale vítěz získá velké sebevědomí

03.04.2010, 12:55
Aktuality
Celá Anglie se chystá na nesmírně důležitý duel mezi Manchesterem United a Chelsea. Domácím bude kvůli zranění v zápase chybět Wayne Rooney. Obránce Gary Neville se ale na absenci největší hvězdy vymlouvat nehodlá. Tvrdí, že klíčového muže musí nahradit jiní.

"Nechceme žádné zraněné, zvlášť když se jedná o naše nejlepší hráče. Wayne nám bude chybět, protože se dostal do velice dobré formy. V minulosti se ale vždycky našli další lidé, kteří se tomu postavili. Už jsme hráli zápasy bez svých klíčových hráčů a dokázali jsme je vyhrát," uvedl Neville.

Neville poukazoval na fakt, že i Chelsea má vážné problémy se sestavou. Zároveň však dodal, že žádný z týmů se na absenci důležitých hráčů nemůže vymlouvat.

"Ani Chelsea nebude kompletní. Bude jí chybět Essien i Ashley Cole. Všechny týmy se během sezony potýkají se zraněními. S tím se musíte vyrovnat," řekla dále dlouholetá opora United.

Neville nepopírá, že dnešní duel má pro celkové vyznění sezony velký význam. Přesto nevěří, že by právě zápas na Old Trafford už definitivně rozhodl o titulu. "Myslím, že není pochyb o tom, jak impozantní zápas to bude. Přestože si nemyslím, že se o titulu rozhodne tímto výsledkem, tým který vyhraje získá pro posledních pět utkání velké sebevědomí," uzavřel Neville.

Autor: Pavel Mašlaň / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Ani Chelsea nebude kompletní. Bude jí chybět Essien i Ashley Cole. Všechny týmy se během sezony potýkají se zraněními. S tím se musíte vyrovnat."

Tak,tak,nesmieme sa na nič vyhovárať.Musíme ukázať silu tímu, ktorý nie je o jednotlivcovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa bez Rooneyho bude Manchester akokeby ''polovičný''. Takže môj tip je 02.

Reagovat
stas87

no len aby si ho pekne nepovodili najslabsi clanok manchasteru

Reagovat
smazaný uživatel

bude to remíza,a arsenal to využije

Reagovat
smazaný uživatel

Garry, ty hlavne dneska nedohrajes

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, pokud to udrží Chelsea, tak to nerozhodne, pokud by se to otočilo, tak je jasno...

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tam.... Chelsea vítězí 2:1... jen tak dál, hoši a titul bude náš :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele