Další články

Fred pojede do nového klubu 600 kilometrů na kole

Bývalý brazilský reprezentant Fred se rozhodl ujet cestu mezi bývalým a novým působištěm na kole a pojal ji charitativně. Během 600 kilometrů dlouhé jízdy chce šestatřicetiletý hráč zajistit základní potraviny pro chudé rodiny, které o to víc zasáhla pandemie koronaviru.

Nejlepší střelec brazilské ligy Fred asi opustí Fluminense

Z finanční podpory brazilského celku Fluminense nedávno vycouval hlavní sponzor Unimed, a taková událost může v důsledku ohrozit budoucnost vybraných hráčů tradičního celku. Jedním z nich je také účastník mistrovství světa a nejlepší střelec brazilské Serie A, Fred...

Brazilec Fred odpověděl na kritiku knírkem a pak i gólem

V prvních dvou utkáních na mistrovství světa se mu vůbec nedařilo a musel si vyslechnout hodně kritiky. Brazilský útočník Fred si proto na radu spoluhráče Neymara nechal narůst knírek, se kterým v pondělí proti Kamerunu (4:1) utnul střeleckou smůlu a domácím "Kanárkům" pomohl do osmifinále.

Brazilci i po nevýrazných výkonech útočníkovi Fredovi věří

Trenér brazilské reprezentace Luiz Felipe Scolari neztrácí důvěru v útočníka Freda, i když ten na sebe na domácím mistrovství světa upozornil snad jen nafilmovanou penaltou v úvodním duelu s Chorvatskem (3:1). Zkušený kouč i spoluhráči si myslí, že třicetiletý hráč Fluminense se brzy začne gólově prosazovat.

Alvesovi se nelíbí Shearerova kritika Freda

Brazilec Daniel Alves odmítl kritiku výkonů jeho spoluhráče Freda na mistrovství světa v podání legendárního anglického útočníka Alana Shearera. Podle něj není Fred útočníkem hodným brazilské reprezentace, což však Alves označil za blbost.

Byla to jasná penalta, tvrdí Brazilec Fred

Brazilec Fred tvrdí, že japonský sudí Yuichi Nishimura odpískal ve čtvrtečním zahajovacím duelu světového šampionátu penaltu po jeho souboji s Chorvatem Dejanem Lovrenem správně. Domácí útočník odmítl, že by situaci přihrál, soupeřův obránce ho prý udeřil do ramene, a proto upadl.

Přestup Freda ještě není hotový, zní z Neapole

Včera jsme vám přinesli zprávu o přestupu útočníka Freda do Neapole, ale italský celek dnes dohodu s šestadvacetiletým Brazilcem popírá, ačkoliv neskrývá, že o něj má zájem. Přitom v Brazílii se již mluvilo o hotovém transferu.

Fred se vrací do Evropy, bude hrát za Neapol

Brazilský útočník Fred se po roce a půl vrací zpět do Evropy. 26letý fotbalista v březnu 2009 odešel z Lyonu zdarma do Fluminense, nyní přestupuje do italské Neapole...

Neapol chce v létě získat Toniho či Freda

Sportovní ředitel Neapole Riccardo Bigon odtajnil přestupové plány klubu na nadcházející léto. Bigon uvedl, že by do týmu rád přivedl italského střelce Luku Toniho a útočníka Freda z brazilského klubu Fluminense.

Fred se do Evropy nevrátí, zůstává ve Fluminense

Fred se před pěti a půl měsíci rozloučil s evropským kontinentem a vrátil se do Brazílie, kde hájí barvy Fluminense. A fanoušci tohoto klubu se odchodu své hvězdy nyní obávat nemusejí, Fred totiž někonec neodejde do Sevilly, která o něho původně měla zájem...

Fred v Lyonu skončil. Míří do Fluminense

Brazilec Fred už není hráčem Lyonu, pětadvacetiletý útočník se včera s francouzským mistrem dohodl na ukončení smlouvy. Ta měla původně vypršet v létě, Fred se nyní jako volný hráč nejspíš upíše Fluminense.

Fred blízko k odchodu do Fluminese

Každým dnem se blíží odchod Freda z Lyonu do Fluminese, v tuto chvíli se řeší, zda brazilský útočník zamíří do jihoamerického klubu hned, nebo až po skončení letošní sezony. Prozradil to ředitel Fluminese Alexandre Faria...

Pizarro by rád zůstal ve Werderu. Přednost může dostat Fred

Claudio Pizarro se loňskou sezónou protrápil v dresu Chelsea. V létě se vydal na hostování do Werderu Brémy, kde okamžitě ožil. Peruánský útočník se netají touhou v Brémách zůstat, trh s volnými hráči ale nabídne německému klubu i další možnosti.

Fred si může najít nový klub, v Lyonu s ním již nepočítají

Působení Brazilce Freda v Lyonu je zřejmě definitivně u konce. Jihoamerický útočník není ve francouzském klubu spokojen a svůj postoj již dal najevo. Nyní si může oficiálně začít hledat nový klub, svolení mu dal prezident OL Jean-Michel Aulas...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele