Govou zraněn, Fred možná odejde. Získá Lyon do útoku Savidana?

Fanoušci Lyonu se v zimě s velkou pravděpodobností dočkají jedné posily do útoku. Až do konce sezony bude chybět Sidney Govou, z klubu by navíc mohl odejít Brazilec Fred. Jedním z těch, kteří by mohli vznikající mezeru zalepit, je Steve Savidan z Caen...

Fred žádá ukončení smlouvy, z Lyonu chce odejít

Fred je nespokojen se svou současnou situací v Lyonu a rád by francouzský klub co nejrychleji opustil. Brazilský útočník myslí na účast na světovém šampionátu v roce 2010 a prezidentovi OL Jeanu-Michelu Aulasovi již oznámil, že by rád rozvázal kontrakt...

Geretsovi chybí střelec. Líbí se mu Savidan

Olympique Marseille se mohl posunout do čela francouzské ligy. Jenže místo toho ambiciózní tým dvakrát ztratil body a propadl se na čtvrtou příčku. Trenér Erik Gerets postrádá ve svém kádru kanonýra, líbil by se mu Steve Savidan z Caen.

Fanoušci na Freda pískají, proto chce odejít

Brazilec Fred má v Lyonu smlouvu do léta příštího roku. Ještě na začátku probíhající sezóny dával najevo, že se nebrání delšímu pobytu v týmu francouzského mistra. Nyní je všechno jinak. Freda ke změně postoje vede chování fanoušků.

Fred by rád zůstal v Lyonu

Útočník Lyonu Fred ztratil minulou sezónu místo v základní sestavě Lyonu. Brazilský útočník řešil také osobní problémy a zdálo se, že z týmu francouzského mistra odejde. Fred nakonec v Lyonu zůstal a rád by tu také prodloužil smlouvu.

Spurs zvýší nabídku a měli by získat Freda

Útočník Lyonu Fred je na cestě na White Hart Lane. Podle útočníkova bratra Rodriga chystá Tottenham novou nabídku za brazilského střelce. Spurs se snažili Freda získat už v zimě, s Lyonem se však nedohodli na penězích.

Coupet zvažuje odchod z Lyonu, Fred zřejmě zůstane

Olympique Lyon bojuje o francouzský titul a pohár, jeho vedení pak s hráči. Nabídky nových kontraktů dostanou brankář Gregory Coupet a útočník Fred a zatímco ve druhém případě to vypadá na další pokračování na Stade Gerland, zkušený gólman by mohl změnit dres...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele