Přestup Freda ještě není hotový, zní z Neapole

20.06.2010, 09:27
Aktuality
Včera jsme vám přinesli zprávu o přestupu útočníka Freda do Neapole, ale italský celek dnes dohodu s šestadvacetiletým Brazilcem popírá, ačkoliv neskrývá, že o něj má zájem. Přitom v Brazílii se již mluvilo o hotovém transferu.

"Zatím jsme žádné dohody s Fredem nedosáhli," překvapil sportovní ředitel Azzurri Riccardo Bigon. "Je pravdou, že to je hráč, kterého usilovně sledujeme a patří mezi naše přestupové cíle. Měli jsme i pár setkání, ale zatím není nic uzavřeno," vyvrátil Bigon tvrzení hrnoucí se z Fluminense.

"Navíc v tuto chvíli nemáme v kádru žádné volné místo pro hráče mimo Evropskou unii," podložil nemožnost dokončeného přestupu Bigon a vyjádřil se také k současnému stavu týmu.

Neapol čeká Evropská liga a příští rok bude chtít dosáhnout minimálně stejných výsledků jako letos. Kouč Walter Mazzarri si ale zatím stěžuje, že má až příliš široký kádr. "Stále tu máme ještě plno práce. Pokusíme se dát trenérovi k dispozici tým, jaký bude chtít," prozradil Bigon.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ve FIFA 08 byl hrozně nemotornej tak nevim , jinak ho mam rád

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fifě se všichni hráči zdáli nemotorní.

Reagovat
smazaný uživatel

LOl ty se řídíš fifou,když pusuzuješ hráče???? xD Tak se řid podle fify 10 xD woe

Reagovat
smazaný uživatel

On je dobrej borec na MS 2006 3 minuty hral a dal gola

Reagovat
M11

to je aspon meritko

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

co se to tady zase pohybuje za lidi, jaká Fifa

Reagovat
smazaný uživatel

Normální lidi, Fifa 08 hra na pc, ps2 atd.

Reagovat
smazaný uživatel

já si ho pamatám len kôli tomuto:

http://www.youtube.com/watch?v=bgsmcxvzAgw

Reagovat
smazaný uživatel

čus lidi prosim nevite kde je brAZilská soutěž podařilo se mě najet na flumines ale víc nic a přirom tady je klub ze san marina nebo albánie a izrael ale kluby z rgentiny a brazílie nemužu najit

Reagovat
smazaný uživatel

EUROfotbal ty debileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Snad hotovy ani nikdy nebude.Ked potrebuju sutera tak si maly zobrat Toniho alebo som pred par dnami cital o Lucarellim,aj on by bol lepsi nez Fred...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele