Další články

Bývalý německý reprezentant Rost bude chytat za New York

Německý brankář Frank Rost míří po skončení smlouvy v Hamburku do New Yorku Red Bulls. O novém angažmá bývalého spoluhráče Jaroslava Drobného a Davida Jarolíma informoval deník Bild.

Drobný přijde v Hamburku o konkurenta, po sezoně odejde Rost

Jaroslav Drobný v létě přišel do Hamburku a přes Franka Rosta se nedokázal propracovat na pozici gólmanské jedničky německého klubu, po letošní sezoně mu tento konkurent ubude. Zkušenému brankáři končí smlouva a Rost se s představiteli HSV dohodl, že novou nepodepíše...

Zraněný brankář Rost z Hamburku si nezachytá dva zápasy

Brankář Hamburku Frank Rost nemusí se zraněným kolenem na operaci. Podle agentury Reuters však vynechá minimálně dva zápasy a uvolní tak místo českému náhradníkovi Jaroslavu Drobnému.

Rost se vážně zranil. Drobný má volnou branku

Reprezentační brankář Jaroslav Drobný včera poprvé nastoupil v německé lize za Hamburk, když v utkání proti Bayernu Mnichov vystřídal Franka Rosta. Ten má nejspíš zpřetrhané kolenní vazy, takže ho čeká dlouhá pauza.

Labbadia s Rostem počítá, bude mu nabídnuta nová smlouva

Frank Rost má po dnešku daleko jasněji o své další budoucnosti. Již 36letý brankář má v Hamburku smlouvu pouze do konce letošní sezony, trenér Bruno Labbadia s ním ale počítá i nadále a ujistil ho, že dostane nabídku nového kontraktu...

Dokážeme velké věci, věří v Hamburku

Bundesligové tabulce vládne po čtyřech kolech Hamburk, který byl až na úvodní remízu na hřišti Bayernu vždy stoprocentní. Ambiciózní klub naposledy otočil zápas proti Leverkusenu, který hráčům dodal na sebevědomí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele