Další články

Tři odchody z Olomouce, končí Greššák, Poulolo a Vaněček

Olomouc po vypršení smluv opustili Lukáš Greššák, Florent Poulolo a David Vaněček. Sigma se s triem hráčů snažila podepsat nové kontrakty, nakonec se s nimi ale dohodla na konci spolupráce. Hanáci to uvedli na svém webu.

Disciplinárka zahájila se Spartou řízení kvůli rasistickému chování fanoušků

Disciplinární komise Ligové fotbalové asociace zahájila řízení se Spartou Praha kvůli rasistickému chování části fanoušků vůči olomouckému defenzivnímu univerzálovi Florentu Poulolovi v utkání úvodního kola nejvyšší soutěže. Letenský klub už po incidentu vyhodnocuje kamerové záznamy a proti viníkům hodlá podniknout konkrétní kroky.

Olomouc odsoudila rasismus části sparťanských fanoušků vůči Poulolovi

Olomouc odsoudila rasistické hučení části fanoušků Sparty na hráče tmavé pleti Florenta Poulola v sobotním utkání úvodního ligového kola. Čtyřiadvacetiletý defenzivní hráč Sigmy chtěl odejít ze hřiště, ale díky podpoře spoluhráčů nakonec zápas dohrál. Hanáci o tom informovali na svém webu.

Olomouc posílil francouzský stoper Poulolo

Kádr Olomouce posílil francouzský obránce Florent Poulolo, kterému skončila smlouva v Getafe. O příchodu stopera nebo defenzivního záložníka dnes Sigma informovala na svých internetových stránkách s tím, že administrativní detaily přestupu budou dotaženy v nejbližších dnech.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele