Další články

Češi v zahraničí: Pospíšil s Přikrylem asistovali v Polsku

Dva čeští záložníci Tomáš Přikryl a Martin Pospíšil si připsali po jedné asistenci v dresu Jagiellonie Bialystok, která remizovala 2:2 v Lubinu. Brankář Tomáš Koubek neuspěl v boji o francouzský superpohár proti Paris Saint Germain.

Češi v zahraničí: Petrášek rozhodl "český zápas" v Polsku, Papadopulos dal gól Legii

Michal Papadopulos a Tomáš Petrášek v Polsku a také Erik Daniel na Slovensku se dokázali střelecky prosadit o uplynulém víkendu. V Nizozemsku se neúspěšně v dresu PSV Eindhoven pokoušel o superpohár Michal Sadílek. Brankář Zdeněk Zlámal zase prožil maratónský penaltový rozstřel ve skotském ligovém poháru.

Češi v zahraničí: Simič skóroval při debutu v chorvatské lize

Obránce Stefan Simič pomohl Hajduku Split k vítězství v prvním kole chorvatské ligy. Debut v polské Ekstraklase má za sebou záložník Tomáš Přikryl. Vyhrál také Lukáš Droppa v novém působišti v Rumunsku.

Bohemians jdou do sezony hned se třemi Hašky

První liga má raritu - v kabině Bohemians Praha 1905 se sešli hned tři rodinní příslušníci. Nejenže stejný dres obléknou bratři Martin a Filip Haškové, navíc jim z pozice trenéra velí otec Martin Hašek starší. U Hašků si proto od tématu Bohemians neodpočinou ani doma.

Nominaci jednadvacítky doplnili Bačo, Vaníček a Hašek

Trenér reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička udělal změny v nominaci na kvalifikační zápasy s Chorvatskem a Řeckem. Místo zraněného Ladislava Takácse povolal Ondřeje Baču ze Zlína a kádr doplní také Antonín Vaníček z Bohemians Praha 1905 a Filip Hašek z Českých Budějovic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele