Coloccini míří do Newcastlu, kluby jsou dohodnuty

Velká posila zadních řad míří do Newcastlu. Straky se dohodly s Deportivem La Coruňa na přestupu Fabricia Colocciniho. Za argentinského obránce by měl španělský klub dostat třináct milionů eur.

Přestoupí Coloccini do Newcastlu?

Fabricio Coloccini se netajil zájmem zůstat v Deportivu La Coruňa, nakonec ovšem galicijský klub zřejmě opustí. Velký zájem o jeho služby má anglický Newcastle a jednání o přestupu jsou v pokročilém stádiu...

Coloccini je v Deporu šťastný a odejít nechce

Obránce La Coruñi Fabricio Coloccini opět popřel zprávy, že by se měl toto léto z Deportiva stěhovat. 26letý Argentinec byl spojován s přestupem do některých anglických klubů, nevypadá to ovšem, že sám hráč by to Premier League chtěl přestoupit.

Nákupní seznam Barcelony čítá deset jmen

Španělský Sport tvrdí, že vedení Barcelony již vytyčilo hlavní přestupové cíle pro nadcházející léto. Seznam by měl čítat hned deset jmen, které se stanou terčem barcelonských vyjednávání. Seydou Keita s Gerardem Piqué by měli katalánský klub posílit již brzy.

Colocciniho těší zájem ostatních klubů

Deportivo La Coruña za sebou má velice úspěšnou druhou polovinu sezony, v níž se ze sestupového pásma prodralo až do horní poloviny tabulky Primera Division. Velkou zásluhu na tom má také obránce Fabricio Coloccini, jemuž je odměnou zájem velkoklubů o jeho služby. Jedním z nich je údajně také Barcelona...

Coloccinimu by se v Barce líbilo

Barcelona překvapivě upustila od plánu koupit Ezequiela Garaye, přesto zůstává posílení obrany na pořadu dne. V souvislosti s katalánským velkoklubem se opět po letech objevuje jméno Fabricia Colocciniho, obránce Deportiva La Coruňa. A ten by se takové šanci nebránil.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele