Další články

Simplício si užíval speciální gól proti Parmě

Fábio Simplício včera tři minuty před koncem rozhodl o výhře Palerma 2:1 v domácím utkání proti Parmě. Brazilský záložník vstřelil druhou branku v sezóně, která pro něj byla důležitá. Zkušený hráč si trochu udobřil fanoušky, navíc pokořil tým, kde nastartoval svou kariéru.

Poslední přestupové tahy v Itálii

Aktualizováno. Lednové přestupové okno se kvapem blíží ke svému konci a v Itálii se na poslední chvíli dohadují hodně zajímavé transfery, pojďme se na ně tedy podívat. Prozatím ve zkratce: Biava přestupuje do Lazia, Mancini zkusí štěstí v AC a Inter se zaměřil na Simplicia. Brankářská výměna proběhla mezi Livornem a Palermem.

Sabatini popřel, že by se Simplicio s AS Řím už dohodl

Sportovní ředitel Palerma Walter Sabatini popřel spekulace, že by si Fabio Simplicio už vybral svou další fotbalovou destinaci. 30letému záložníkovi smlouva v sicilském klubu za pět měsíců vyprší a je nepravděpodobné, že v Palermu bude pokračovat.

Simplicio řeší budoucnost, jasno bude nejdříve v lednu

Fabio Simplicio bude mít v následujících týdnech o čem přemýšlet. Brazilskému záložníkovi po letošní sezoně vyprší smlouva v Palermu a je otázkou, zda podepíše novou, nebo odejde zkusit štěstí jinam. Mezi zájemci je údajně i AC Milán, hráčův agent ale nehodlá nic uspěchat a celou situaci bude řešit až v lednu...

Zamparini: Kjaera pod 12 milionů neprodám

Mladého obránce Simona Kjaera sleduje řada velkých klubů, prezident Palerma Maurizio Zamparini se však svého klenotu snadno vzdát nechce. Od zájemců za něj bude požadovat minimálně 12 milionů eur, což je výše hráčovy výkupní klauzule.

Simplicio je blízko odchodu z Palerma

Brazilský záložník Fábio Simplício je zřejmě na odchodu z italského Palerma. Prezident sicilského klubu Maurizio Zamparini totiž oznámil, že momentálně debatuje o budoucnosti tohoto Brazilce se třemi kluby.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele