Sabatini popřel, že by se Simplicio s AS Řím už dohodl

21.01.2010, 11:14
Aktuality
Sportovní ředitel Palerma Walter Sabatini popřel spekulace, že by si Fabio Simplicio už vybral svou další fotbalovou destinaci. 30letému záložníkovi smlouva v sicilském klubu za pět měsíců vyprší a je nepravděpodobné, že v Palermu bude pokračovat.

Podle italského tisku se Brazilec už dohodl na účinkování v AS Řím, kde by údajně měl v létě podepsat kontrakt na tři roky. "Nic o tom nevím. Ale není to vyloučeno, protože Řím je jedním z velkých kandidátů," řekl Sabatini.

Ten ale přesto počítá s tím, že se o služby zkušeného fotbalisty, který dříve působil také v Parmě, ozvou i jiné kluby. V minulosti o středopolaře usiloval například AC Milán, který by na konci sezony mohl svůj zájem obnovit. Dalším adeptem na Simpliciovo budoucí angažmá bylo i římské Lazio.

Budoucnost Simplicia byla častým tématem i před rokem, kdy po něm mimo jiné toužilo také turecké Fenerbahce. Prezident Palerma ale požadoval vysoké odstupné. Simplicio působí na Sicílii už od roku 2006 a za tu dobu si v klubu vybojoval pevnou pozici. Také v letošní sezoně patří do základní sestavy, nastoupil ke všem dvaceti ligovým zápasům.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

rád bych ho v Římě viděl

Reagovat
smazaný uživatel

rim len sa mu vyhnite, uz ej strasne z formi a extremne pribral!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

www.pompeyfc.wgz.cz

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

další zabitej

Reagovat
pospech11

nj tak třeba se chytí a navíc neodchází v 17 bez jediného startu ale už se v lize otrkal a myslím že na to hrát italskou ligu má. Navíc se tam aspoň naučí co je to bránění, protože u nás v lize by se toho víc nenuačil

Reagovat
Bakary3

Za 65 milionů, to je pěkný.. Jenže to bylo i 100 za Necida, 60 za Tavarese, 50 za Šventa.. a co s tim Jarolím udělal.. Snad ty prachy zase neutopí v Naumovech, Vasiljevičích, Raguedech a podobnejch..

Reagovat
pospech11

tak Vasilijevic a RAgued byli zadarmo ale ten Naumov a Trubila tyhle dva kaufy sem nepachopil

Reagovat
Bakary3

To jo, ale Ragued prej dostává 600 000 měsíčně, Vasiljevič, jako hráč, kterej hrál Bundesligu, taky asi nebere žádnou almužnu.

Reagovat
pospech11

jo tak platově to bude asi jedna z největší zatížení kasy, ale tak to bude tím že Tragued je reprezentant Tuniska .

Reagovat
Bakary3

Ragued by nemoh reprezentovat ani "moje" Všeradice, tomu nerozumim..

Reagovat
pospech11

moje slova též to nechapu prostě a navíc když tam je to kopito proč nevzali a ji Tijaniho. Asi měli strach že se zase nabourá nebo co ?

Reagovat
Bakary3

Vždyť ten Ragued, to je tragédie.. On jenom vyklusává uprostřed, do souboje nejde, když jo, je to z nějakejch sedmdesáti procent faul, o rozehrávce škoda mluvit, ať radši hraje se zavázanejma očima, třeba se někdy trefí.. Strašný, a to, že o něm Jarolím řek, že bude lepší než Tavares, o Jarolímovi něco vypovídá..

Reagovat
smazaný uživatel

Ragued hraje dobře. Ne jako Tavares, ale rozhodně líp než zbytek týmu. Trapp by ale býval bohatě stačil.

Reagovat
smazaný uživatel

do Milána už asi né, ale Romu bych mu ještě přál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Už jsem myslel, že ho zastupuje Gabriella Sabatini.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele