Další články

Erich Brabec ukončil profesionální kariéru

Obránce Erich Brabec ukončil v 38 letech profesionální kariéru. Trojnásobný ligový mistr se rozloučil v sobotním duelu posledního 30. kola této sezony, v němž přispěl k výhře Liberce nad Českými Budějovice 5:1.

Brabec: Debut za Liberec jsem si představoval jinak

Zkušenému obránci Erichu Brabcovi se první ligové utkání za Liberec nepovedlo. Osmatřicetiletý fotbalista si na hřišti pražské Dukly vstřelil vlastní gól a musel překousnout porážku 1:3. Brabec připustil, že si premiéru v dresu Slovanu představoval jinak, ale věří, že předposlední tým tabulky zabere a v nejvyšší soutěži se zachrání.

Liberec se dohodl na angažmá se zkušeným obráncem Brabcem

Liberec se dohodl na půlroční spolupráci s obráncem Erichem Brabcem. Zkušený stoper, který dnes slaví 38. narozeniny, přichází k předposlednímu celku první ligy jako volný hráč. Naposledy na podzim nastupoval za pražské Bohemians 1905.

Liberec získal ze Sparty svou bývalou oporu Breznaníka

Mužstvo Liberce posílí v boji o záchranu slovenský záložník Michal Breznaník. Bývalý hráč Slovanu se pod Ještěd vrací na hostování do konce sezony ze Sparty. Oba kluby to dnes oznámily na webu. Slovan rovněž jedná o spolupráci s Erichem Brabcem, který je volným hráčem.

Disciplinárka bude prošetřovat ostrý faul Salamiho na Brabce

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR zahájila na základě zprávy delegáta řízení s útočníkem Teplic Eugenem Salamim kvůli podezření na surovou hru. Důvodem je faul na obránce Bohemians Praha 1905 Ericha Brabce, po kterém musel zkušený stoper vystřídat.

Brabec z Bohemians: Když třikrát vyhrajeme, jsme zachráněni

Stoper Erich Brabec si posteskl, že Bohemians 1905 ztrácejí body v zápasech, ve kterých nejsou horším týmem. Naposledy prohráli navzdory solidnímu výkonu v neděli v Mladé Boleslavi 0:1 a tři kola před koncem ligy zůstávají na posledním místě tabulky.

Brabec: Porážka se Slavií bolí, ale pořád to máme ve svých rukou

Obránce Bohemians 1905 Ericha Brabce porážka v záchranářském souboji se Slavií (0:1) bolela o to víc, že tým vršovického rivala v minulosti dovedl jako kapitán ke dvěma mistrovským titulům. Sedmatřicetiletý fotbalista však věří, že "Klokani" ještě neřekli poslední slovo a mohou se v první lize udržet.

Brabec se těší na "svou" Slavii, o záchraně se prý nerozhodne

Slavii v minulosti jako kapitán dovedl ke dvěma mistrovským titulům, v neděli se jí postaví v dresu konkurenčního pražského týmu Bohemians 1905. Zkušený obránce Erich Brabec přiznal, že vršovické derby pro něj bude mít zvláštní náboj, ale nepovažuje ho za rozhodující v boji o záchranu.

Brabec po příchodu do Bohemians stále čeká na první bod

Tři zápasy odehrál po zimním přestupu do Bohemians Praha 1905 zkušený Erich Brabec, stále se však sedmatřicetiletý obránce neradoval z bodového zisku. Byl u tří proher o jednu branku a dnes na Slovácku po druhé žluté kartě utkání ani nedohrál. Po zápase Brabec neskrýval zklamání z výsledku i ze svého vyloučení.

Bohemians definitivně angažovali zkušeného stopera Brabce

Nováček první ligy Bohemians Praha 1905 definitivně získal zkušeného obránce Ericha Brabce. Šestatřicetiletý stoper dokončil jednání o rozvázání smlouvy se slovenskou Senicí a v Ďolíčku podepsal roční kontrakt. "Klokani" o tom informovali na svých internetových stránkách.

Brabcovi stačil jediný trénink, aby se stal dirigentem Bohemians

Jediný trénink stihl Erich Brabec s Bohemians Praha 1905, přesto ve včerejším semifinále Tipsport ligy proti Dukle dirigoval hru vršovického celku. Celý první poločas, který strávil na hřišti, neustále rozdával pokyny, favorizovaná Dukla si i díky němu nevytvořila šanci a nakonec prohrála 1:2.

Zkušený obránce Brabec posílí Bohemians Praha 1905

Zkušený obránce Erich Brabec pomůže Bohemians Praha 1905 v boji o záchranu. Šestatřicetiletý fotbalista přichází do posledního celku první ligy po ukončení angažmá v Senici.

Brabec má několik nabídek, jsou mezi nimi i Bohemians 1905

Obránce Erich Brabec se po konci angažmá v Senici v těchto dnech připravuje na soustředění profesionálních hráčů bez angažmá na Vyšehradě, které pořádá Česká asociace fotbalových hráčů. Šestatřicetiletý bývalý kapitán Slavie má několik nabídek a mezi nimi jsou i pražští Bohemians 1905. Zatím se ale ještě nerozhodl.

Brabec a Jakubov už na jaře nebudou hrát v Senici

Ve slovenské Senici skončili další dva čeští fotbalisté. Na rozvázání smlouvy se s vedením klubu dohodl zkušený stoper Erich Brabec, který si tak momentálně hledá angažmá. V Senici už nebude na jaře působit ani útočník Alexander Jakubov, který na Slovensku hostoval z pražské Sparty.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele