Další články

Baník Ostrava už nepočítá s Brazilcem De Azevedem

Baník Ostrava už nepočítá s Brazilcem Dyjanem Carlosem de Azevedem. Třicetiletý ofenzivní záložník si může hledat nové angažmá a s ligovým celkem už se nepřipravuje. Baník zúžil kádr o De Azeveda po návratu ze soustředění v Turecku.

De Azevedo zůstává v Ostravě, prodloužil smlouvu o rok

Dyjan Carlos de Azevedo bude pokračovat v angažmá v Baníku Ostrava. Třicetiletý Brazilec, který byl s jedenácti trefami nejlepším střelcem týmu v uplynulém ročníku nejvyšší soutěže, s klubem uzavřel novou smlouvu i na nadcházející sezonu.

Baníku Ostrava bude měsíc chybět zraněný De Azevedo

Prvoligové Ostravě bude zhruba měsíc chybět brazilský záložník Dyjan Carlos de Azevedo. Osmadvacetiletého fotbalistu nepustí do hry natržený vaz v kotníku. Baník o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Exligoví cizinci: Jak dopadli van Kessel, Paixao nebo Rybalka?

V historii samostatné české ligy na našich trávnících pobíhala spousta cizinců - jejich počet již přesáhl hranici šesti set. Suverénně nejvíce fotbalistů k nám zamířilo ze Slovenska následovaných Brazilci. I osmnáct let po konci jugoslávské války spolu stále bojují Chorvati, Srbové a Bosňané, tentokráte však jen o pomyslnou bronzovou medaili v tomto ohledu.

De Azevedo odešel z Ostravy na hostování do Paris FC

Ostravu opouští brazilský ofenzivní fotbalista Dyjan Carlos de Azevedo. Sedmadvacetiletý záložník odchází do druholigového francouzského klubu Paris FC na roční hostování s opcí.

Baník Ostrava prodloužil smlouvu s Brazilcem De Azevedem

Baník Ostrava si pojistil služby záložníka či útočníka Dyjana Carlose de Azeveda. Šestadvacetiletý brazilský ofenzivní hráč dnes prodloužil s vedením slezského klubu smlouvu do konce roku 2019, původní kontrakt mu měl vypršet po této sezoně. Baník o tom informoval na sociálních sítích.

Ostravský De Azevedo překonal rychlostní rekord Gambrinus ligy

Ostravský fotbalista Dyjan Carlos de Azevedo překonal v 25. kole dosavadní rychlostní rekord první ligy. Brazilský ofenzivní záložník běžel rychlostí 33,48 kilometru v hodině a vylepšil výkon plzeňského Jana Kovaříka (33,05).

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele