Další články

Liberec posílili navrátilec útočník Hilál a obránce Plechatý

Slovan Liberec získat dvě posily. Poslední tým prvoligové tabulky znovu angažoval bahrajnského útočníka Júsufa Hilála, který bude ve Slovanu opět hostovat ze Slavie. Na sever Čech zamířil i obránce Dominik Plechatý poté, co ukončil hostování v Mladé Boleslavi. Kmenový hráč Sparty bude v Liberci stejně jako Hilál působit rok. Slovan o tom informoval na svém webu.

VAR nemohl za ruku Plechatého nařídit trestný kop, řekla komise

Podle komise rozhodčích fotbalista Sparty Dominik Plechatý v pondělní dohrávce 21. prvoligového kola na Dukle (2:3) úmyslně zahrál rukou před pokutovým územím. Videorozhodčí (VAR) však nemohl zvrátit původní verdikt sudího Pavla Královce, který místo přímého kopu nařídil pro domácí roh.

Kouči Ščasnému hrozně děkuju, řekl Plechatý po ligovém debutu

Ligovou premiéru v dresu Sparty navíc ozdobenou výhrou 1:0 a čistým kontem si v zápase proti Bohemians Praha 1905 užil Dominik Plechatý. Devatenáctiletý obránce, který strávil první polovinu sezony na hostování v druholigové Vlašimi, si svými výkony v zimní přípravě vysloužil důvěru trenéra Zdeňka Ščasného.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele