Stoper Liberce Plechatý si přetrhl vaz v kolenu a čeká ho několikaměsíční pauza

10.08.2023, 15:16
Aktuality

Liberecký stoper Dominik Plechatý si v nedělním utkání třetího kola první ligy s Bohemians 1905 přetrhl vaz v kolenu a čeká ho několikaměsíční rekonvalescence. Slovan o tom informoval na sociální síť X, dříve twitter.

Čtyřiadvacetiletý Plechatý se zranil ve 14. minutě po souboji s Davidem Puškáčem. Následně ho vystřídal Filip Prebsl. Severočeši gólem v nastavení prohráli 0:1 a nevyhráli druhé kolo po sobě.

Bývalý mládežnický reprezentant Plechatý působí v Liberci od září 2021, kdy přišel na hostování ze Sparty, jejímž kmenovým hráčem stále je. Předtím působil v Mladé Boleslavi či Jablonci. V nejvyšší soutěži odehrál 99 zápasů, gól nedal.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Imos

Tak se brzo uzdrav

Reagovat
Uwe háže buly

Tím je to u nás bohužel definitivně uzavřené.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele