Další články

Jablonec posílil ofenzivní univerzál Mašek

Jablonec posílil ofenzivní univerzál Dominik Mašek. Šestadvacetiletý hráč se dohodl na konci v Mladé Boleslavi a přestoupil na sever Čech, kde podepsal víceletou smlouvu. Jablonečtí o transferu informovali na svém webu.

Zlínský Mašek si přetrhl vaz v koleně a skončila mu sezona

Zlínskému záložníkovi Dominiku Maškovi pravděpodobně skončila sezona. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, který u "Ševců" hostuje do konce podzimní části z Mladé Boleslavi, si přetrhl zkřížený vaz v koleně a čeká ho minimálně půlroční pauza. ČTK to potvrdila tisková mluvčí moravského klubu Zuzana Molková.

Mašek poprvé v sezoně naskočil od začátku a hned rozhodl lobem

Dominik Mašek poprvé v ligové sezoně a ve zlínském dresu nastoupil v základní sestavě a za důvěru se trenérovi Josefu Csaplárovi odvděčil tím nejlepším možným způsobem. Čtyřiadvacetiletý ofenzivní hráč v 66. minutě utkání třetího kola povedeným lobem rozhodl o výhře nad Libercem 2:1 a prvních bodech "Ševců" v novém ročníku.

Zlín posílil bývalý talent Mašek

Zlín týden před startem nové ligové sezony posílil záložník Dominik Mašek. Třiadvacetiletý ofenzivní hráč přišel z Mladé Boleslavi na hostování s opcí. Moravský celek o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Mašek míří z Bohemians 1905 do Mladé Boleslavi

Bohemians 1905 přijdou o další oporu. Po odchodu Martina Haška mladšího do Sparty má z Ďolíčku namířeno i ofenzivní záložník Dominik Mašek, který posílí Mladou Boleslav. Oba kluby podle webu "Klokanů" přestup dotahují.

Mašek už pět týdnů po vykloubení lokte hrál v základu

Když si Dominik Mašek z Bohemians Praha 1905 24. srpna ošklivě vykloubil loket v duelu se Spartou, zdálo se, že většinu podzimu bude na marodce. Jenže už pět týdnů poté nastoupil v základní sestavě a při remíze 0:0 s Karvinou patřil k nejlepším hráčům na hřišti.

Mašek si z utkání se Spartou odnesl vykloubený loket

Dominik Mašek z Bohemians Praha 1905 si v dnešním ligovém utkání se Spartou vykloubil loket. Má i přetrhané vazy a musí na operaci. Kvůli zranění klíčový hráč vršovického celku zřejmě přijde o velkou část podzimní části nejvyšší soutěže.

Dnes by nám tam padlo úplně všechno, radoval se Mašek

Bohemians Praha 1905 prožili večer, na který dlouho nezapomenou. Lídra tabulky Plzeň doma porazili 5:2 a zaznamenali tak jedno z nejvýraznějších vítězství ve své historii v rámci české ligy. Velkou zásluhu na tom má Dominik Mašek, který rovněž prožil zatím svůj nejvydařenější zápas v první lize a zaznamenal dva góly a na další dva přihrál.

Mašek zvládl psychologickou hru a počkal si na pohyb brankáře

V psychologický boj se změnil pokutový kop, který v pátečním duelu 19. kola první ligy zahrával Dominik Mašek z Bohemians Praha 1905. Protihráči z Dukly se ho totiž snažili rozhodit prohlášeními, že mají jeho penalty přečtené. Mladý útočník však tlak ustál a chladnokrevně proměněným pokutovým kopem zadělal na výhru 2:0.

Mašek porušil nepsané pravidlo před penaltou a rozhodl o výhře

Dominik Mašek porušil nepsané pravidlo, že faulovaný hráč nekope penaltu, a dobře udělal. Dvaadvacetiletý ofenzivní záložník v 63. minutě úvodního jarního kola proti Brnu pokutový kop bezpečně proměnil a rozhodl o výhře Bohemians 1905 1:0. Doufal, že snad konečně zlomil penaltové prokletí "Klokanů", kteří na podzim pokutový kop dvakrát nedali.

Do jednadvacítky byli donominováni Kaša, Chorý a Mašek

Nominaci české reprezentace do 21 let pro přípravná utkání se Slovenskem a v Polsku doplnili stoper Žiliny Filip Kaša, olomoucký útočník Tomáš Chorý a ofenzivní záložník Bohemians Praha 1905 Dominik Mašek. Dnes o tom informoval mluvčí jednadvacítky Jaroslav Kolář.

Mašek prožil ideální premiéru v Bohemians s prvním ligovým gólem

Nová posila Bohemians 1905 Dominik Mašek prožila v dresu "Klokanů" ideální premiéru. Jednadvacetiletý ofenzivní záložník jen tři dny po svém přestupu do Ďolíčku hned nastoupil v základní sestavě a připsal si první gól v české lize, jímž nasměroval Pražany k výhře 2:0 nad Jabloncem.

Bohemians získali bývalý velký talent českého fotbalu Maška

Bohemians Praha 1905 posílil ofenzivní záložník či útočník Dominik Mašek. Jednadvacetiletý bývalý velký talent českého fotbalu přichází na přestup z nizozemského celku Cambuur Leeuwarden a podepsal smlouvu na tři roky.

Mašek se letos v Cambuuru neprosadí, přetrhl si kolenní vaz

Velkým zklamáním je probíhající sezona pro Dominika Maška. Mladý český záložník v létě odešel z Hamburku do Cambuuru a v nizozemském klubu nedokázal naplnit velká očekávání. Do této chvíle v týmu jenom paběrkoval a na tom se ve zbytku ročníku už nic nezmění...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele