Mašek odešel z Hamburku, na dva roky se upsal Leeuwardenu

Český útočník Dominik Mašek po třech letech opouští juniorku Hamburku, přestoupil do Cambuuru Leeuwarden. S dvanáctým celkem nizozemské ligy podepsal smlouvu na dva roky s opcí. Informoval o tom jeho agent David Nehoda.

Talentovaný Mašek má poraněné kolenní vazy

Reprezentant do 19 let Dominik Mašek si v nedělním utkání za juniory Hamburku proti Drážďanům natrhl postranní vazy v koleni. Nejlepšího českého dorostence posledních sezon čeká zhruba dvouměsíční pauza. Informuje o tom hráčův agent David Nehoda na svém twitteru.

Mašek bere svoje ocenění jako závazek do budoucna

Jako závazek pro svou budoucí kariéru bere Dominik Mašek to, že byl čtyři roky po sobě zvolen nejlepším dorostencem roku v anketě Fotbalové asociace ČR. Rád by potvrdil pověst největšího současného českého talentu, k tomu se však potřebuje nejprve prosadit v bundesligovém Hamburku, kde v 18 letech nastupuje za rezervní tým.

Dorostenci roku jsou znovu Mašek a Černý

Nejlepšími dorostenci roku 2013 jsou stejně jako před rokem útočníci Dominik Mašek z Hamburku a Václav Černý z Ajaxu. Oba odchovanci Příbrami byli vyhlášeni na dnešním 12. galavečeru Grassroots v pražském paláci Žofín.

Dorostenec Mašek útočí na rekordní čtvrté vítězství v anketě

Nejlepším dorostencem roku 2013 se stane buď Lukáš Buchvaldek ze Sigmy Olomouc, Stefan Simič z AC Milán či Dominik Mašek z Hamburku, který obhajuje loňské prvenství. Vítěz bude vyhlášen na nedělním dvanáctém galavečeru Grassroots v pražském paláci Žofín společně s nejlepšími fotbalistkami, futsalisty a trenéry.

Mašek cítí, že za rok v Hamburku se výrazně zlepšil

Nejlepší český dorostenec roku 2012 Dominik Mašek nelituje toho, že se před rokem jako šestnáctiletý rozhodl opustit Příbram a přestoupit do Hamburku. Působení v juniorce bundesligového týmu mu prý hodně dalo a cítí, že se výrazně posunul. Věří, že do dvou let by mohl být součástí prvního kádru.

Nejlepšími dorostenci jsou Mašek a Černý

Nejlepším starším dorostencem pro rok 2012 se stal Dominik Mašek. Útočník bundesligového Hamburku navázal na svá dvě prvenství mezi mladšími dorostenci a anketu Grassroots vyhrál potřetí v kariéře, čímž vyrovnal dosavadního rekordmana Václava Kadlece ze Sparty. Druhý skončil Aleš Čermák ze Sparty a třetí Michael Lüftner z Teplic.

Mašek po dvougólové premiéře v Hamburku: Je to premiéra snů

Ani v nejbujnějších představách by Dominik Mašek nepomyslel na to, jak dobře dopadne jeho zápasová premiéra v prvním týmu Hamburku. Sedmnáctiletý ofenzivní talent se nejprve cítil nesvůj, když se v šatně objevil vedle nizozemské hvězdy Rafaela van der Vaarta, ale pak se jako střídající hráč uvedl dvěma góly.

Talentovaný Mašek odchází z Příbrami do Hamburku

Dominik Mašek přestupuje z Příbrami do bundesligového Hamburku. Oba kluby jsou domluveny, transfer bude uzavřen zřejmě v pondělí, hráč dnes absolvuje zdravotní prohlídkou. Příbram naopak posílí jiný mládežnický reprezentant Martin Kraus, který přestoupil z Bohemians 1905.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele