Manchester United dotáhl přestup Berbatova

Jeden z nejkomplikovanějších přestupů letošního léta má své rozuzlení, bulharský útočník Dimitar Berbatov se doslova za pět minut dvanáct stal hráčem Manchesteru United. Ten za hráče zaplatil přes 30 miliónů liber.

02.09.2008 Aktuality 212 komentářů
Zaujalo nás

Manchester City chce zlanařit Berbatova

Manchester City dnes neočekávaně podal nabídku Tottenhamu na Dimitara Berbatova. Citizens tak chtějí městskému rivalovi United ukrást jeho letní přestupový cíl před nosem...

Přestupový trojúhelník: Pavljučenko, Aršavin, Berbatov

V anglickém Tottenhamu bude o posledním víkendu přestupního období zřejmě velmi rušno. Na cestě do týmu je Roman Pavljučenko ze Spartaku Moskva, ve vzduchu zároveň stále visí možnost odchodu Dimitara Berbatova do Manchesteru a příchod Andreje Aršavina ze Zenitu.

Berbatov dnes hrát nebude, Ramos ho nenominoval

V Anglii se i nadále spekuluje o přestupu Dimitara Berbatova z Tottenhamu do Manchesteru United a spekulace ještě zesílí po tahu manažera Spurs Juandeho Ramose. Jeho tým dnes hraje se Sunderlandem a španělský kormidelník k tomuto duelu Berbatova nenominoval...

Berbatov se blíží přestupu do Manchesteru United

Dimitar Berbatov se do konce týdne stane posilou Manchesteru, tvrdí anglická média. Podle nich jsou Rudí ďáblové dohodnuti s Tottenhamem na odstupném, bulharský útočník údajně bude stát osmadvacet milionů liber.

Berbatov neodejde, myslí si Ramos

Juande Ramos, kouč Tottenhamu, vyvrátil nedávné spekulace, že by jednal o prodeji Berbatova do Barcelony. Podle jeho slov by naopak neměl bulharský kanonýr nikam přestupovat.

Tottenham si stěžuje na Liverpool a Manchester

Tottenham si vedení anglické Premier League stěžuje na Manchester United a Liverpool. Londýnskému celku se nelíbí chování obou klubů, které se prý snaží "nechutnými" praktikami získat útočníky Dimitara Berbatova a Robbieho Keana.

Ferguson věří, že brzy získá Berbatova

Manažer Manchesteru United sir Alex Ferguson potvrdil, že se snaží z Tottenhamu koupit útočníka Dimitara Berbatova. Ferguson věří, že bulharského střelce do svého týmu získá, na přestup ale zatím nijak netlačí.

Manchester má zájem o Berbatova. Je to jisté, tvrdí agent

Útočník Tottenhamu Dimitar Berbatov je spojován s přestupem do Manchesteru United už delší dobu. V týdnu anglická média informovala, že Rudí ďáblové nabídli za bulharského střelce 20 milionů liber. Hráčův agent zájem United potvrdil.

Nákupní seznam Barcelony čítá deset jmen

Španělský Sport tvrdí, že vedení Barcelony již vytyčilo hlavní přestupové cíle pro nadcházející léto. Seznam by měl čítat hned deset jmen, které se stanou terčem barcelonských vyjednávání. Seydou Keita s Gerardem Piqué by měli katalánský klub posílit již brzy.

Ramos připustil odchod Berbatova

Své poslední utkání v dresu Tottenhamu možná zítra odehraje Dimitar Berbatov. O bulharském útočníkovi se již rok mluví v souvislosti s odchodem z White Hart Lane a manažer Spurs Juande Ramos přiznal, že by největší hvězda jeho týmu mohla opravdu odejít...

Agent: Je na čase, aby Berbatov odešel

Hodně nejisté je další působení Dimitara Berbatova v Tottenhamu. Bulharský útočník se s londýnským klubem opět nedohodl na podmínkách smlouvy a jeho agent již naznačil, že 27letý útočník by měl raději odejít...

Berbatov by přivítal námluvy s AC Milán

Útočník Tottenhamu Dimitar Berbatov si již delší dobu říká ještě o lukrativnější angažmá a z White Hart Lane se dost možná bude stěhovat již letos v létě. Jedním z uchazečů o jeho služby je AC Milán a bulharský reprezentant by rozhodně nebyl zklamaný, pokud by došlo k jednání s Rossoneri...

Ramos: Berbatov zůstane!

Podle trenéra Tottenhamu Hotspur Juande Ramose podepíše již brzy bulharský útočník Dimitar Berbatov na White Hart Lane novou smlouvu. Sedmadvacetiletý útočník se ocitl v hledáčku předních evropských klubů. Nejvíce se mluvilo o zájmu Manchesteru United.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele