Ramos připustil odchod Berbatova

10.05.2008, 14:48
Aktuality
Své poslední utkání v dresu Tottenhamu možná zítra odehraje Dimitar Berbatov. O bulharském útočníkovi se již rok mluví v souvislosti s odchodem z White Hart Lane a manažer Spurs Juande Ramos přiznal, že by největší hvězda jeho týmu mohla opravdu odejít...

"Je těžké říci, zda to bude jeho poslední zápas za Tottenham. Pochopitelně bych byl rád, kdyby zůstal, ale nevíme, co přinesou jednání, takže se za to nemohu zaručit. Častokrát jsem s ním mluvil a vím přesně, co chce. Ale byly to rozhovory jenom mezi námi dvěma a nemohu vám prozradit, co mi řekl," prohlásil Ramos.

O Berbatova má zájem například Manchester United. Pokud se bulharský fotbalista opravdu rozhodne dát přednost lukrativnějšímu angažmá v klubu, který bude hrát Ligu mistrů, nebude se s dresem Tottenhamu loučit sám - kabinu Kohoutů by v létě mohli opustit rovněž Pascal Chimbonda, Ricardo Rocha, Young-Pyo Lee, Teemu Tainio, Radek Černý a Younes Kaboul.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
milan78

útočník robinson zůstáva ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Brankář

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak Ramose nechápu, pořád vyhlašuje ambice na ligu mistrů a nevím co a chce koupit Samuela Eto´a a Ikera Cassilase, tak proč toto vyhlašuje do medii. To je jak pojdte a kupte si ho. Přitom Berbatov je pro tým Spurs hrozně důležitý a nevím, jestli by ho nějaký Eto´o mohl nahradit. Navíc je Berbatov v Londýně spokojený a nikam jinam nepotřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

"Nějaký"

Reagovat
smazaný uživatel

LM je velky lakadlo a to ho mozna prunuti aby odesel,ale byl bych rad kdyby zustal protoze utocna dvojice Berbatov Keane je jedna z nejlepsich na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Young-Pyo Lee o toho bude velky zaujem :))) o toho sa Ramos bat nemusi ze by im ho niekto kupil:))) spolu s Nakamurom a J.Sungom najvacsie hviezdy na ostrovoch...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lee je dobrej bek a v mnohých týmech PL by se rozhodně neztratil - Ve Spurs je ale Bale, Ekotto a možná přibude další, ale to rozhodně neznamená, že Leeho pustí s lehkým srdcem - na WHL odvedl kus dobré práce!!! Jinak fakt nechápu ten tvůj komentář - to má být jako myšleno ironicky?? Nakamura je rozhodně jeden z nejlepších ve Skotsku a Park je též výbornej player!! Ale možná sem to blbě pochopil a ty si je fakt chválil.....

Reagovat
herbage

Diego Capel prej do Tottenhamu, to mi příjde jako děsná škoda, ať raději koupí Downinga a Capela nechaj lepšímu týmu, Barceloně by se hodil, levý křídlo tam zrovna nemaj a Capel je podle mě lepší na ten post než Ronaldino, teda v jeho současný formě.

Reagovat
Kapřík

Souhlasím, radši bych taky, aby zůstal ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak hraje Jesus Navas

Reagovat
božský John

Ten Ráámos ho nesmi prodat ani za vsechny prachy sveta jinak si zadnou LM nezahrajou...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele