Manchester zahájil své turné úspěšně

Fotbalisté Manchesteru United zahájili své zámořské turné vítězstvím 3:1 nad Celtikem. Při prvním z pěti přípravných duelů se v Torontu blýskl bulharský kanonýr Dimitar Berbatov, jenž jeden gól dal a na další přihrál.

Ferguson vyloučil letní odchod Berbatova

Manchester United v létě Dimitara Berbatova prodávat nehodlá. Uvedl to manažer rudých ďáblů Alex Ferguson. Bulharský útočník od příchodu z Tottenhamu odehrál na Old Trafford dvě sezony, v nichž nastřílel 26 gólů.

Bulhar Berbatov ukončil reprezentační kariéru

Útočník Manchesteru United Dimitar Berbatov se rozhodl ukončit reprezentační kariéru. Současný kapitán bulharského národního týmu to oznámil na stadionu Levski v Sofii. Jeho reprezentační účet se zastavil na 78 startech a 48 gólech, což z něj činí nejlepšího střelce bulharské historie.

Manchester prý chystá letní výprodej, odejít má Berbatov i Vidič

Manchester United chystá rozsáhlý letní výprodej. Podle listu Daily Mirror mají po sezoně z týmu úřadujícího mistra anglické fotbalové ligy odejít útočník Dimitar Berbatov, obránce Nemanja Vidič a záložníci Zoran Tošič s Nanim a Andersonem.

Berbatova čeká operace kolena a čtvrt roku bez fotbalu

Útočník Manchesteru United Dimitar Berbatov musí kvůli poškozeným vazům v koleně na operaci, po které bude tři měsíce bez fotbalu. Podle britského deníku The Sun zatím není jasné, kdy se bulharský reprezentant zákroku podrobí.

Mafie chtěla vydírat Berbatova

Útočník Manchesteru United Dimitar Berbatov byl údajně nucen uprchnout z rodného Bulharska před mafií, která vyhrožovala únosem jeho přítelkyně a dcery. Podle britského listu Independent gangsteři kontaktovali fotbalistovu matku Margaritu a vyzvali ji k zaplacení 50.000 liber (1,4 milionu korun) za "ochranu".

Podle Téveze byl problém v příchodu Berbatova

Poté, co Manchester United oznámil odchod Carlose Téveze, potvrdil změnu dresu i sám hráč. Argentinský útočník se také nechal slyšet, že po příchodu Dimitara Berbatova ztratil důvěru manažera Alexe Fergusona a byl jím přehlížen...

Berbatov zvažuje konec v bulharské reprezentaci

Útočník Dimitar Berbatov zvažuje, že přestane hrát za bulharskou reprezentaci. Hráči Manchesteru United se nelíbí, že je kritiky označován za hlavního viníka nevýrazných výsledků národního týmu.

Levy se opět pustil do Berbatova

Dimitar Berbatov je už sice nějaký ten pátek z Tottenhamu pryč, předsedu klubu Daniela Levyho ale stále mrzí, jak se bulharský kanonýr zachoval. Ten si totiž odchod do Manchesteru United přímo vytrucoval.

Van der Sar: Berbatov nám otevřel více variant

Edwin van der Sar si pochvaluje příchod Dimitara Berbatova do Manchesteru United. S ním v sestavě se Manchester nemusí bát, že by nedohnal ztrátu z úvodu sezóny. Brankář Red Devils krátce pohovořil také o svém návratu do nizozemské reprezentace.

Berbatov: Góly musely přijít

Dimitar Berbatov poprvé rozvlnil síť v dresu Manchesteru United. Letní posila za víc než třicet milionů liber přispěla k včerejší výhře Rudých ďáblů v Lize mistrů v Aalborgu hned dvěma zásahy a ukončila střelecký půst.

Ferguson odmítá, že Berbatova Tottenhamu uloupil

Kouč Manchesteru United Alex Ferguson se brání nařčení, že příchod Dimitara Berbatova z Tottenhamu provázely nečestné praktiky. Pro bulharskou hvězdu si prý skotský odborník přijel přímo na letiště v době, kdy na stůl Tottenhamu dorazila rovněž nabídka z konkurenčního Manchesteru City.

Berbatov odmítl srovnání s legendárním Cantonou

Nová posila Manchesteru United Dimitar Berbatov se nechce se stát "novým Erikem Cantonou", přestože k legendárnímu kanonýrovi přirovnal bulharského fotbalistu sám trenér "Rudých ďáblů" Alex Ferguson.

Berbatov nemluví sprostě a hledá rady v bibli

Útočník Manchesteru United Dimitar Berbatov slíbil, že svému novému klubu nebude dělat žádné disciplinární potíže. Prý proto, že nemluví sprostě a všude nosí bibli, která mu pomáhá ve složitých životních situacích.

Berbatov: Odmítl jsem City i Chelsea, nehraji pro peníze

Čerstvá posila Manchesteru United Dimitar Berbatov prozradil, proč si vybral právě Rudé Ďábly a zároveň potvrdil, že o něj měly zájem Manchester City a možná trochu překvapivě londýnská Chelsea.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele