Další články

Teplice už nepočítají s Kukecem, může si hledat angažmá

Teplice daly svolení chorvatskému fotbalistovi Davoru Kukecovi, aby si našel nové angažmá. Během dvanácti měsíců strávených Na Stínadlech si Kukec nevybojoval místo v sestavě.

Slovácko dostalo za utkání s Plzní pokutu 40 tisíc korun

Disciplinární komise Fotbalové asociace ČR potrestala Slovácko pokutou 40 tisíc korun za nedostatečnou pořadatelskou službu a nevhodné chování části domácích fanoušků v utkání 17. ligového kola s Plzní.

Baník Ostrava prodloužil smlouvu s nejlepším střelcem Kukecem

Chorvat Davor Kukec zůstává v Ostravě. Slezský klub využil opci a s osmadvacetiletým záložníkem, který byl nejlepším střelcem Baníku v uplynulém ročníku, podepsal novou smlouvu na příští dvě sezony. Kontrakt na další dva roky v Ostravě uzavřeli i obránce Ondřej Sukup a záložník Marek Šichor.

Baník opustí Engelmann a Rolinc, na odchodu je i Fantiš

Nejlepší podzimní střelec Ostravy Vojtěch Engelmann se na zimní přípravu vrací do Dukly Praha. Olomouc si z hostování na Bazalech stáhla útočníka Jakuba Rolince a Baník v zimní přestávce s velkou pravděpodobností přijde i o Antonína Fantiše, který by měl přestoupit do Jablonce.

Baník Ostrava udržel chorvatského záložníka Kukece

Chorvatský záložník Davor Kukec se nakonec domluvil s Baníkem Ostrava na podmínkách nové smlouvy. Původně měl nejlepší střelec týmu z uplynulé sezony údajně výrazně odlišné představy než vedení a zdálo se, že Bazaly opustí. O dohodě informoval klub na svém webu bez podrobností.

Lukeš a Kukec pokračují v Ostravě

Martin Lukeš s Davorem Kukecem budou hrát v Ostravě i další sezonu. Vedení Baníku s dvojicí klíčových hráčů prvoligového jara podepsalo nové roční smlouvy s opcí.

Baník otestuje Chorvata, Šenkeřík odchází

Herní soustředění v Turecku s Baníkem Ostrava absolvuje i chorvatský záložník Davor Kukec, který míří do Baníku na zkoušku z Panioniosu Atény. Pětadvacetiletý hráč hrající levou nohou a bývalý chorvatský reprezentant do 21 let by do kádru Slezanů mohl přijít na místo zkušeného útočníka Zdeňka Šenkeříka, se kterým klub už na jaře nepočítá.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele